Jump to content

Vocht


Guest Liesjemulti83

Recommended Posts

Guest Liesjemulti83

Hallo allemaal,

Ik heb gisteren mijn bv gehad en heb niet veel last van pijn. Maar het voelt net alsof er lucht in mijn borst ontsnapt. Zou dat de prothese zijn die een beetje beweegt of vocht wat is aan het "bewegen"?? Heeft nog iemand hier last van ? Zou het gewoon aan het ontzwellen zijn ????

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hallo Liesje,

Goed om te lezen dat je niet veel last hebt. Jeetje meis, het is aps een dag geleden! Betekent dat je nog van alles voelt. Ook dingen die je niet kunt plaatsen. Ik herken niet direct wat je beschrijft, maar denk niet dat je je hier druk over hoeft te maken.

Veel rust meis. Dat is voor nu het belangrijkste.

Hou je taai en gefeliciflapstaart!

Groeten Pat

Link to comment
Share on other sites

Guest Liesjemulti83

hey thankx voor je reactie, ik bel morgen gewoon even naar de dokter en dan ben ik gerust.

Het is net of mijn rechterborst constant scheetjes laat hihi, ik denk dat het gewoon vocht is, want ik ben sinds gisteren 3kg bijgekomen en heb niets gegeten !! dus denk dat mijn borsten nog vol vocht zitten.

We zullen zien wat de nacht brengt ;o)

Slaap wel x

Link to comment
Share on other sites

Hoi Liesje,

Ik denk dat er ook lucht zit.Ik kreeg als advies van de kliniek om mijn borsten te masseren.En niet echt masseren zoals knijpen,maar met een vettig iets vanaf het midden van je borsten richting oksel insmeren.Helpt ook als je een gespannen gevoel op je borsten hebt.

Heel veel succes!!

gr Emma

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.