Ga naar inhoud

Het bikini topic :D


Aanbevolen berichten

Nou dames, de zomer komt eraan! Tijd om lekker te koop te lopen met je nieuwe :1bouncingboobs: haha!

Dan mag nu iemand beginnen met tips voor leuke bikini's! H&m en hunkemoller passen niet altijd.. Wat hebben jullie gekocht?

Ik ben nu nog de trotse eigenaar van een Saphh bikini en een hunkemoller bikini (http://www.hunkemoller.nl/media/catalog/product/9/8/98156_0307a1L_1.jpg)!

Vertel :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jaaaa, ik kan pas binnen minimum 2 weken beginnen rondkijken :D Ik weet ook niet zo goed waar ik overal bikini's kan shoppen, Hunkemoller en H&M inderdaad.

Online kopen vind ik zoooo riskant, ik pas liever m'n kleren eerst, zeker als het bh's of bikini's zijn.

Is er een goeie site waar je bikini's online kan kopen en die je ook probleemloos kan retouren als de maat niet goed is?

X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik pas nog in mijn oude O'Neiltje, een driehoekmodelletje. Hihi met de nadruk op TJE aangezien de verhouding boobies/textiel helemaal anders ligt dan vorig jaar. Als cadeautje voor mijn nieuwe boobies heb ik me deze week een azuurblauwe Marlies Dekkers aangeschaft (te bewonderen in mijn fotoalbum). Ik vrees alleen dat ik het daar niet bij ga laten. Gisteren zette iemand een link op de chat van een Victoria's Secret Bandana model wat ook wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeel mooi was.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oo dies mooi ja! Ik vind het heel lastig! Bij hunkemoller had ik laatst een 75D en was echt te klein.. Saphh zit wel goed moet ik zeggen! Maar wil echt graag een lossere triangel, maar ben benieuwd of die passen:P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk topic!

Hoe zit het dan met al die schattige H&M bandeau en triangel bikini'tjes die je hier voorbij ziet komen van dames met toch gauw cup E/F. Die passen vrij goed, vroeg me af welke maat dat dan is, 42, 44? Ik bedoel stel je hebt 75E, ga je dan in en dergelijke bikini mt 42 passen? Ik ga zelf in de week van 11 juli voor een een BV en half/ eind juli wordt het toch lastig een bikini te scoren.... :wacko: en ik ga half september wel nog ff lekker op vakantie, dus overweeg toch alvast wat aan te schaffen bij de H&M.. Het kost slechts 10 euro dus als ie niet past pech, maar zowel :136:

Vandaar dat ik graag ervaringen hoor...!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb vandaag eens mijn oude bikini aangedaan! Hilarisch, net tepel covers :P.. Ja sommige bikini's zijn nu inderdaad porno :S.. Achja, toch maar eens naar H&M dan! Tijd om de :1bouncingboobs: te showen! (en even naar het meisje bij het pashokje lopen om even te vermelden dat dit bovenstukje toch echt veel te klein is :P Gewoon om even te glunderen bij dat moment :D)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteren naar H&M geweest, zat echt niet bij mij! Nu eentje van roxy bij perrysport gehaald.. Vind de bikini wel grappig, maar heb een dilemma! Heb ook een leuke bij hunkemoller gezien (April Lynn heeft m in het wit/grijs, er zitten steentjes op!).. Wie o wie helpt mij in dit dilemma:P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.