Ga naar inhoud

mijn ervaring met dokter Bauland viasanna


Silvia

Aanbevolen berichten

ik heb gekozen om mij bvk te laten doen in een kliniek ipv een ziekenhuis. mill is voor mij dichtbij huis. en heb dus gekozen voor viasanne. ik ben zelf niet een voorstander van een ziekenhuis. in een ziekenhuis zijn de wachttijden langer dan in een kliniek.

op 1 dec vorig jaar heb ik mijn eerste consult gehad bij bauland. ik vind hem persoonlijke een heel vriendelijke man. hij luisterd na je verhaal en begrijpt precies wat je bedoelt. hij vraagt ook duidelijk aan je wat je wilt en wat je verwacht van een bvk. ook legte hij duidelijk uit wat ik kan verwachten.

1 april dit jaar was mijn grote dag. bauland kwam toen na mij toe en stelde me gerust ik was wat zenuwachtig voor de narcose. hij probeerde me wat af te leiden. op 4 april moest ik na het ziekenhuis wegens een longembolie die ik toen heb opgelopen. ik zat in de spoedeisendehulp. om half 6 kwam dokter bauland na mij toe gelopen. nou dit had ik echt niet verwacht. hij maakte zich toch zorgen en wilde van mij weten hoe het met mij was. ik vond dat zo fijn dat hij nog even geweest is. gaf me echt een goed gevoel.

ik ben erg tevreden over bauland, het is een vriendelijk, sociaal persoon die zich goed in zet voor zijn patienten!

Drs. Stijn Bauland - Plastisch chirurg

Naam: Stijn Bauland

Geboortedatum: 20 maart 1966

BIG-nummer: 59041672501

AGB code: 03004247

Werkervaring: 9 jaar

Subspecialisatie: Borstchirurgie

Aandachtsgebieden

• Borstvergroting

• Borstverkleining

• Borstlift

• Ooglidcorrectie

Lidmaatschappen

• Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie

• Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie

• American Society of Plastic Surgeons, international affiliate

Algemeen

Opleiding

De opleiding tot plastisch chirurg volgde hij in het Universitair Medisch Centrum Sint Radboud te Nijmegen en het Atrium Medisch Centrum te Heerlen. De studie geneeskunde deed hij in Nijmegen en werd cum laude afgesloten.

Ervaring

Van 2001 tot 2007 is hij werkzaam geweest in het UMCN. Hier was hij met name betrokken bij reconstructieve chirurgie en hemangiomen (bloedvatgezwellen bij jonge kinderen). Op dit moment verricht hij nog steeds wetenschappelijk onderzoek op dit gebied. Sinds 2005 is hij werkzaam in Sanavisie Bodyclinic. Hij is verbonden aan de Sint Maartenkliniek in Nijmegen. Zijn voornaamste werk hier bestaat uit reconstructieve operaties bij orthopedische patienten. Hij was nauw betrokken bij de opzet van Injectable kliniek Rotterdam

Aandachtsgebied

Binnen de plastische chirurgie heeft hij als bijzonder aandachtsgebied de chirurgie van de borst: borstverkleining, borstvergroting, borstlift en de reconstructie van de borst na een borstsparende behandeling of een amputatie. Zoals alle plastisch chirurgen van Sanavisie Bodyclinic heeft hij ook een uitgebreide ervaring in handchirurgie en de overige plastische chirurgie van het gelaat en het lichaam.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.