Jump to content

zo worden je borsten groter


Recommended Posts

Nou toch maar een borstvergroting,wat een gedoe.lolol :152:

ONDERGOED VOOR GROTERE BORSTEN

Koop het juiste ondergoed. Er zijn veel goede push-up bh's verkrijgbaar, hierdoor worden je borsten naar boven geduwd zodat ze groter lijken.Let echter wel op dat het er nog steeds natuurlijk uitziet, en niet alsof je in je rug bent geschoten door twee raketten. Silicone borst kussentjes zijn erg goed omdat het niet voelbaar is en ze meebewegen.

Nou als die verhalen kennen we wel..doe mij maar een bv hoor..pff

BEWEGINGSOEFENINGEN VOOR MOOIERE BORSTEN

Doe oefeningen om de spieren die achter je borsten zitten te versterken. Hierdoor worden ze opgelift, en steken je borsten meer naar voren. Je kan ook af en toe je eigen borsten masseren met een ronddraaiende beweging. Dit helpt voor een goede bloedsomloop en verminderd het vetgehalte van je borstkas. Sesam zaadjes zijn erg effectief in het vergroten van je borsten. Probeer elke dag een goede handvol hiervan te eten.

MAAK JEZELF SEXYER

Horizontale strepen met een lage boord zijn een goede manier om je borsten groter te laten lijken. Je kan ook experimenteren met kleding met plooitjes en kantjes om de aandacht naar je decollet� te trekken. Draag spaghetti band truitjes met een langere ketting of accessoire, dit trekt de aandacht naar je borsten. Breng een beetje poeder in een donkere tint tussen je borsten aan. Dit geeft het effect van volume. Een lichtere kleur op de bovenkant van iedere borst, laat je borsten ronder en voller lijken.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.