Jump to content

borstverkleining 20-02


Recommended Posts

Hi! 

 

Vorige week heb ik mijn borstverkleining gehad, tot nu toe gaat het herstel goed. Wel heb ik echt last van zwellingen onder mn oksel als ware. 

Als ik m’n armen langs mijn lichaam houd dan voel ik die zwellingen.. herkennen jullie dit? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hoi 

12-2 heb ik een borstverkleining gehad en heb tot heden ook last van zwelling onder de oksels die ik goed voel al ik m’n armen langs m’n lichaam hou. Dus ik herken dat wel, maar weet ook niet of dit normaal is en zo ja hoelang het ongeveer duurt voor dat dit weg trekt.

Heb je verder een goed herstel?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Heey,

 

Had toevallig gebeld met de kliniek en die zeiden dat dit gewoon normaal was gelukkig… toch wel best vervelend 

Voorderest gaat het herstel tot nu toe goed! Eerste twee dagen wel echt veel pijn gehad maar heb nu eigenlijk alleen nog last van die zwellingen onder m’n oksels.

 

Hoe is gaat die bij jou?

 

Link to comment
Share on other sites

Hey, 

Fijjn dat je herstel goed gaat en om te horen dat dit normaal is;-)

Ik ben vandaag  even terug geweest bij de kliniek, heb sinds deze week last van een open wondje op het drielandenpunt, heel vervelend. Ook veel last van een strak gevoel, waarschijnlijk door de hechtingen, denk ik. 

 

Link to comment
Share on other sites

Ik heb oplosbare hechtingen, maar er waren stukjes hechting naar buiten gewerkt, deze zijn gisteren verwijderd. Ook in het wondje op drielandenpunt zat een hechting die nu verwijderd is… hopen op snelle verbetering …

Jij moet wel de knoopjes laten verwijderen?

 

Link to comment
Share on other sites

Ja ze gaan dinsdag bij mij de hechtpleister en knoopjes verwijderen… dan kan ik het ook allemaal wat beter zien, nu vooral veel opgedroogd bloed op de pleisters

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.