Jump to content

Ervaringen/herkenning en tips gezocht


Recommended Posts

Hallo allemaal!

 

Ik zit met veel vragen, alvast sorry voor de lap tekst 🤣.

 

Bijna 20 jaar geleden mijn bv gehad, mentor 325cc voor de spier. Nu 3 weken wat klachten in de rechter borst, ze denken dat het de spier er achter is die de (soms hele hevige) pijn veroorzaakt. De pijn lijkt alsof er steeds aan m'n tepel getrokken wordt. Mn borst voelt heel soepel en normaal.... 

 

Ik had vandaag dus een spoedplekje kunnen bemachtigen zodat ik een mri kon vragen in het umcg, ik was bij dokter y. eltahir in het umcg en die begon gelijk over, ik denk niet dat de pijn daar weg komt, maar ik kan het natuurlijk niet 100%zeggen zonder mri maar ze moeten eruit, zijn oud, onderhoud nodig.. over datum etc. Ik kwam eigelijk alleen voor de enorme pijn die ik soms heb maar hij dacht dat ik gelijk voor een wissel had gekozen

 Nou krijg ik eerst een mri, want waarom zou je iets vervangen als het nog heel is en zijn woorden waren; als ze lekken kun je geen pijnklachten van ervaren want cohesive  gel lekt biet, al zullen dat minuscule beetjes zijn veroorzaakt dit niet de klachten. Dan vraag ik mij af waarom dan eruit halen en vervangen als onderhoud zoals hij zegt als het toch geen kwaad man als ze wel zouden lekken. 

 

Nou krijg ik eind deze maand een mri, en moet dan maar gaan nadenken evt over een wissel. Maar als alles goed is waarom zou je dat doen als je verder tevreden bent en de pijn ergens anders van komt???? Wat zouden jullie doen?

 

Wie heeft er ook zoveel jaar geen klachten gehad waarvan ook de chirurg zei er is niks, uiteindelijk toch via mri erachter kwamen dat ze lekken/kapsel hadden? Ookal waren de borsten zacht?

 

Is deze dokter aan te raden bij evt een wissel? Ik heb weinig besproken verder, het overviel me allemaal wat en was een beetje verbaasd. Ik kwam voor de pijnklachten en hij dacht voor een wissel 😀.

Vind het via het ziekenhuis toch wel een andere prijskaartje aan zitten (aardig duurder). Lees veel goeds over dokter hupkens?  

Of is eltahir dan kundiger?

 

 

Laatste vraag, 

De arts zei als je echt geen zorgen meer wilt haal ze eruit, en doe alleen een lift. Nou ik had voor mijn 4 kids een aaaaaaa en heb misschien iets meer weefsel maar echt nog steeds maar a/aa. Hoe wou hij dat doen überhaupt. Heeft iemand dat gedaan, verwijderen en alleen lift met een minimale cup? Ik ben wel benieuwd naar een foto als iemand die zou willen delen 😀

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hupens valt sws al af... die heeft echte strenge ( vind het zelf overdreven) voorwaarden o.a. je gewicht mag maximaal je lengte min 1 zijn. Nou moet ik dus eerst afvallen wil ik naar hem. Nou sorry ik ben absoluut niet dik maar heb natuurlijk wel rondingen(brede schouders/armen) etc. Natuurlijk kan er wat kilo's af maar wat hij wenst slaat echt nergens op. Hij is ook de enige met deze voorwaarden wat ik rond heb gevraagd. Nou mooi niet daarheen dus 🤔

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hoi Kiwi,

 

Ik heb 18 januari een explantatie gehad met lift. Ik herken het pijnlijke gevoel wat je beschrijft alsof iemand aan je tepel trekt, maar ik had ook af en toe echt een scherpe stekende pijn in dezelfde borst.

Noooit gedacht dat er iets met mijn prothesen was, want inderdaad de borsten voelden soepel, waren gelijk en had ze “nog maar” 10 jaar

Tijdens de explantatie kwamen ze erachter dat mijn prothese lek was (scheur) en ik heb tot op heden nog niet weer die vervelende pijn gehad in mijn borst. Het waren ook prothesen met cohesive gel.


Voor mij geldt dat ik geen zin had om elke 10 jr weer te wisselen en daarom gekozen voor explantatie. 
Misschien dat je een lift icm lipofilling kunt overwegen wanneer je je zorgen maakt?

 

Ik hoop dat je snel van de pijn af bent!

Succes met de mri.

 

Groetjes Regenboog

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Had je wel een mri gehad daarvoor? Want die is goed... maar de pijn is er weer (soms is het even weg, dan zeurt het weer en dan weer weg en nu weer wat heviger).

 

Heb jij met lipofilling gedaan? Ik durf dat niet aan, ze zeggen dat zoveel procent weer verdwijnt aan volume en alleen een lift durf ik ook niet asm, wordt vast echt lelijk met dat beetje wat ik heb aan weefsel.

 

@regenboog

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.