Ga naar inhoud

dr. Hupkens 550 cc, help!


Aanbevolen berichten

Hoi dames

 

ik heb binnekort mijn afspraak bij dokter hupkens voor 550 cc full. Alleen helaas zie ik weinig dames die boven de 500 cc hebben en wil dus wat meer resultaten zien hierop, kan iemand mij helpen en mij toevoegen aan haar album :) 

 

ik ben echt super nerveus voor mijn afspraak maar kan niet wachten! Ik heb nu een kleine b cup en ben slank. Ik hoop dat 550 cc me goed zal staan!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welke diameter en profiel hebben je implantaten? Als je foto's wilt zien van wat je ongeveer kan verwachten dat moet je zoeken naar vrouwen die een gelijkaardige diameter en profiel hebben. 550cc zal ze bv heel anders uit zien bij een heel kleine en fijne vrouw, dan bij een grote vrouw met een bredere borstkas.

 

Ik heb bv 475cc laten plaatsen (dus niet veel minder dan wat jij zal krijgen), maar mijn implantaten hebben 13,5cm diameter en ik heb een demi profiel. Ik ben vrij groot en heb dus ook een bredere borstkas dan de meeste kleinere vrouwen. Mijn borsten ogen heel mooi in verhouding bij mijn lichaam. Een erg kleine en fijn gebouwde vrouw zal met 475cc dan weer een compleet ander resultaat hebben dan wat ik heb.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zal even foto’s uploaden op m’n profiel. Ik had overigens een intake bij Hupkens en ben toen naar andere kliniek gegaan. Hupkens is een zeer bekwame arts en erg lief ook hoor. Maar had net de klik niet. Hupkens stast ook wel bekend om de “porno” boobs haha. Damen is een zware autist dus staat alles zwaar af te tekenen, hahahaha.

 

ik ga even kijken hoe ik alles upload en dat niet iedereen het zomaar ziet. Eerdt even m’n kleintje naar bed.

 

De pijn? Ik wil je niet bang maken, maar die was hels bij mij. Nu had ik een lift erbij + weefsel verwijderen ivm familiar gen ed. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 3-8-2023 om 19:46, Piepiii zei:

Hii, en hoe was de pijn? Mag ik foto’s zien moest je er comfortabel mee zijn, ik ben bang dat ze te klein gaan zijn want wou best groot en overdreven borsten hebben!

Ik heb je toegevoegd aan mijn album!

 

Heb even geen recente foto, maar inmiddels zijn ze gelijk en mooi. Zal ze even proberen te maken binnenkort!

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.