Jump to content

Huidflapje tepelhof.


RoosT
 Share

Recommended Posts

Hallo, ik was geconstateerd met PASH en had hiervan een heel groot stuk weefsel in 1 kant van mn borst zitten wat wel 3 cupmaten verschil gaf. Ik ben hieraan geopereerd geweest en dat is nu net 2 week geleden. Ik heb sinds kort alle hechtpleisters laten verwijderen bij het ziekenhuis aangezien ik onderhuidse hechtingen had gekregen. Dit deden ze met grof geweld😅 en nu valt het me op dat er bij mijn tepelhof een klein huidflapje omhoog staat. Weet iemand of dit nkf recht zal trekken of wat ik eraan kan doen? Verder genezen de wonden wel erg goed en is derest echt al goed dicht en egaal met de huid aan het worden al!

Pictures visible for members only.

Become a member now.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Roos, ik zou zeker een foto sturen aan je behandelend arts.

 

Tijd zal de zogenaamde herverdeling van de huid verzachten en egaliseren. Zeker als je arts akkoord geeft met het zacht masseren van het litteken gebied. Hopelijk gaat het flapje zoals jij het noemt, dan weg. Anders zal je vermoedelijk een kleine correctie moeten laten uitvoeren. Hopelijk is dat niet nodig🙏

 

Groetje, Bosbloemen

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.