Jump to content

Hoeveel cc bij borstlift


Mirjam

Recommended Posts

Hallo,

 

onlangs een consult gehad in Antwerpen, deze arts stelde 260cc voor, maar ik vindt dat toch wat weinig. Ben 175 lang en weeg 68kg, borsten zijn 11cm breed.

 

nu as donderdag een consult bij dr Molderez in Geel, iemand ervaring met hem? En ik ga vragen wat er max mogelijk is, wil uitkomen op een grote c, misschien zelfs D. Denk dat ik dan toch aan 310 minimaal kom. Ook ga ik voor een buikwandcorrectie, reven is waarschijnlijk niet nodig.

 

zijn er mensen met ongeveer hetzelfde lengte en gewicht die hetzelfde hebben laten doen waarvan ik de foto’s mag zien? Dan kan ik toch een beetje vergelijken en kijken wat ik mooi vindt.

 

Doen ze bij een borstlift automatisch een tepelhof verkleining? Heb nu echt theezakje B met een te groot tepelhof. Heb 4 kinderen gekregen, waaronder een tweeling...die hebben de buik geruïneerd..... Maar gelukkig zijn er plastisch chirurgen.

 

Hoe reageerden jullie omgeving, voornamelijk ouders? Ik kan dit thuis echt niet vertellen want “je laat niet snijden in een gezond lichaam” is hun motto. Gelukkig staat mijn man er wel achter, en Mn ouders zien/horen het wel als het achter de rug is.

 

Ik kijk er zo naar uit om mezelf weer mooi en sexy te voelen in lingerie, en zonder!

 

alvast bedankt voor jullie reactie,

 

xx Mirjam

 

 

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.