Jump to content

Boobie1234 : 16 april 2019 : Dr. ? : Kliniek ?


Recommended Posts

Hallo allemaal!

 

16 april is het dan eindelijk zo ver en krijg ik nieuwe borsten!

Ik heb nu ongeveer 80B, alleen staan mijn borsten een beetje uit elkaar en zit er aan de bovenkant niet echt een bolling. Tijdens het consult zei de chirurg dat 400cc heel mooi bij mij zou staan, omdat ik nogal breed ben (niet dik of iets, maar mijn omvang is wat breder). Nu schrik ik best wel van het getal 400, omdat het niet mijn bedoeling is om heeele grote borsten te krijgen. Ze zij erbij dat 375cc geen verschil zou maken door mijn omvang. Hooguit 1 mm zou het verschil zijn. Ik ga er wel vanuit dat zij er kijk op heeft, want ik vind het zelf heel moeilijk om mij er een beeld bij te vormen. Zijn er meer mensen die 400cc aangeraden kregen, die twijfelden maar waarbij het resultaat uiteindelijk heel mooi was en niet te groot? 

 

Let me know! :)

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi,

 

Laat je niet gek maken door de cc's. Bij de 1 is 400 cc porno bij de ander prachtig natuurlijk. Ik neem aan dat je een passessie hebt gehad. Kijk daarna. Vond jij dat mooi dan komt het vast goed. Ik had trouwens 370 cc hydrogel. Die heeft ook weer een ander projectie dan 370 cc siliconen.  

 

Veel succes de 18de!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben 1.70, weeg 60kg en ben ook niet “fijn” gebouwd. Voorsituatie was een lege 75B en met Motiva 425cc round implantaten op een volle D cup uitgekomen. Ook bij mij staan mijn borsten wat uit elkaar (als dat vooraf zo is zal dat na een bv zo blijven) en was er alleen onder in de borsten wat vulling. Ben nu 4 weken po, dus het eindresultaat is er nog niet. Maar wellicht heb je wat aan mijn voor/na foto. 

In kleding is echt geen enorme voorgevel te zien, mijn omgeving zegt zelfs geen verschil te zien. Alleen hoef ik nu geen maximizers meer te dragen ? 

PS de foto aan de rechterkant is van iets dichterbij genomen, dus het klopt niet 100%

Pictures visible for members only.

Become a member now.

Link to comment
Share on other sites

En als je de reakties van de twijfelaars leest zie je dat de meesten achteraf gezien toch liever een maat groter hadden gehad. Zelf had ik in eerste instantie 525cc gekozen maar na thuis gepast te hebben (met zakjes water ?) kwam ik tot de ontdekking dat de meeste kleding me niet meer zou passen. M’n pc had ook gewaarschuwd dat die protheses geen natuurlijke look zouden geven, daarom toch voor een maat minder gekozen. Op zich ben ik heel tevreden maar de 525cc was waarschijnlijk ook heel mooi geweest bij mijn stevige schouders en bovenarmen. Maar ik heb nu de borsten weer terug die ik had toen ik ruim 10kg zwaarder was en daar ben ik uiterst tevreden mee ??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.