Jump to content

Dr Jan Vrankx (UZ Diest & Gasthuisberg)


Dingske

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik ben vanochtend op dit forum terecht gekomen omdat ik op zoek was naar recensies/ervaringen van dames die een borstvergroting hebben laten doen bij Dr Jan Vrankx in Diest of Leuven.

Ik kreeg de naam 'via via' door en deze specialist zou blijkbaar 'bijna niks anders doen'. 

Ik ga er dan gemakkelijkheidshalve vanuit dat hij daar ook wel goed in is maar wat bevestiging of bedenkingen zijn zeer welkom. 

 

Behalve mijn prangende vraag heb ik begrepen dat ik mezelf en mijn 'boobsituation' ook best even kort schets.  Bij deze:

 

Ik ben nu 39 jaar en overweeg al zo'n kleine 20 (!) jaar om een borstvergroting te laten doen. 

Heel eerlijk gezegd heb ik niet te klagen van een afwijkende vorm,  van cupmaat (C) of van negatieve gevoelens over mijn uiterlijk.  Dat maakt dat het al die jaren gebleven is met 'het overwegen van...' zonder er effectief werk van te maken.

 

Ik begrijp dat dit voor sommige vrouwen misschien nogal truttig overkomt.  Laat me duidelijk stellen dat ik tonnen begrip en respect voel voor vrouwen die ècht een reden hebben om deze operatie te laten uitvoeren. Super dat de techniek zo geavanceerd is dat men heel wat vrouwen weer goed in hun vel kunnen laten voelen hierdoor.

 

Waarom ik dan toch zo met de gedachte rondloop om het te laten doen? 

Simpelweg omdat ik grote(re), volle(re) borsten mooier vind.  

 

Dus... nam ik na heel wat wikken en wegen de telefoon legde ik een afspraak vast bij dr. Vrankx. In januari ga ik op gesprek. 

In de zoekfunctie van dit forum verschijnt echter geen resultaat als ik die naam intik.  Dat vond ik best vreemd... Hopelijk ligt het aan mij en stromen de reacties weldra binnen.

 

Ps nog een vraagje: doe ik er goed aan nu ook al een afspraak met een tweede arts vast te leggen om te vergelijken bij wie ik me het best voel na zo'n gesprek idd werkt dat alleen maar verwarrend?

 

 

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi @Dingske

 

Welkom op het forum!

Waarom iemand voor een BV gaat is heel persoonlijk en als jij graag vollere/grotere borsten wil is jou dat goed recht hoor! Je bent heus niet de enige.

 

Ik ken de arts niet maar als je de zoekbalk gebruikt kom je misschien wel wat ervaringen tegen. Er is veel informatie te vinden op het forum.

 

Succes!

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Hey Ellen,

 

Heel tof dat ge reageert.  Ik vond het nogal akelig stil na het posten van mijn stukje tekst :-)

 

De situatie is ondertussen wat veranderd...

Naar aanleiding van wat leeswerk en positieve verhalen heb een afspraak vastgelegd bij dr K Verdonck in Diest. Ik kon er snel terecht. 

 

Mijn vriend ik zijn er samen naartoe gegaan en we vonden het beiden heel goed meevallen: eerlijke,  deskundige uitleg,  tijd voor vragen... Gelukkig deelden we (mijn vriend en ik) ook dezelfde mening over de keuze vd maat en het merk en de vorm van 'vulling' .  

We hebben onszelf de tijd tot het eind van dit jaar om te beslissen of we hier effectief mee doorgaan of niet. 

Hoewel het op dit moment aanvoelt als een heel leuk idee blijft het toch een onnodige ingreep (hier worstelt mijn vriend wat mee) en een behoorlijke verandering van mijn lichaam. 

 

De bedenkingen die ik me soms maak:

- Ga ik nog dezelfde genre van kunnen dragen? 

Ik ben er vrij zeker van dat ik die vergroting geweldig ga vinden in lingerie of bikini maar hoe zit het met 'gewone' kleren die ik draag op een moment dat ik me niet 'sexy' wil voelen? (Vb wanneer ik ga werken)

Een voorbeeld: een eenvoudig tof truitje, een A-lijn kleedje dragen... past zoiets nog nog lichaam? of zullen de nieuwe lichaamsverhoudingen ervoor zorgen dat het plots allemaal V-halsjes en uitgesneden kleedjes zullen worden?

- We denken nu aan en vergroting van 425cc waardoor ik van een bescheiden C-cup bijna naar 3 maten groter zou gaan.  Is dat niet heel erg veel groter? Tijdens het passen big de dokter leek het ons een mooie  maat maar ik lees toch dat de gemiddelde vergrotingen rond de 250cc zitten...

 

Wat denkt gij?

Wat denkt de rest vd dames?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hey,

 

Ik ben bij Verdonck geopereerd en kan alleen zeggen dat hij wel van natuurlijk houd. Echt te groot plaatsen zal hij niet doen. 

Min cupmaat zul je wellicht flink stijgen maar dat wil voor het zicht niet ook altijd zo zijn. Een ‘neppe’ borst valt wat anders en heeft daardoor en grotere cup nodig. 

 

Ik heb nu een 70F maar ik draag nog steeds een maat Small in kleding. In sommige truitjes kan het flink lijken maar in sommige ook niet. Welke omvang heb jij? 

 

De twijfel snap ik wel. Denk er nog eens goed over na en neus wat rond op het forum. Als je toch blijft denken aan die vergroting zou ik er gewoon voor gaan.

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.