Luna1803

Luna1803 : 23 oktober 2018 : Dr. Parys : Wellness Kliniek

Recommended Posts

Dag Dames!

Ik ben nieuw hier op het forum.

Ik heb me aangemeld omdat ik op 29/9 een consult heb bij DR Parys in de wellness kliniek en als alles goed meevalt op 23/10 een operatie gepland staan heb.

Ik werk in een uitzendkantoor als kantoorverantwoordelijke.

Waarom de stap zetten? ik was jaren trots om mijn vriendinnetjes, tot ik na de zwangerschap van mijn dochter en wat afvallen ben uitgekomen op een lege C cup. Vroeger een goedgevulde DCup.

Momenteel dus al een tweetal jaar aan het overwegen en leven met goede push ups :-) .

Nu ben ik zeker blij dat ik eindelijk de stap durf zetten! 

Ik volg al een eindje de discussie mee maar wil graag wat actiever meevolgen en meer vernemen over de resultaten en eventuele complicaties.

Alvast bedankt voor jullie reacties ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom Luna1803,

 

Ben zelf geopereerd op 4 september 2018 door dr.parys en kan je vertellen je bent ik goeie handen. Ik had een heel goed gevoel bij dr.parys. het was mijn 1e consult en heb meteen de knoop doorgehakt en de operatie bevestigd door te betalen. Ik wens je heel veel succes op je consult en hoop dat je er een goed gevoel aan overhoudt!.

 

Groetjes 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag MissWolff,

bedankt voor je bemoedigende woorden! Je leest en hoort niet veel van hem maar meestal is het wel positief en het feit dat hij gynaecoloog en gespecialiseerd is in reconstructie denk ik wel dat het een goede zet is.

Operatie staat voorlopig al vast maar kan geannuleerd worden indien nodig. Het is toch spannend allemaal nu het dichterbij komt.

Welke implantaten heb je geplaatst? Ik denk dat ik daar het meest over ga lopen twijfelen..

Groetjes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Luna1803, 

 

Je moet goed kijken waar jij je goed bij voelt. Ik heb de monobloc soft one 500cc extra extra high profile achter de spier.

Groetjes Brigitte 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag dames, eerste consult achter de rug en was super maar nu de twijfel. Ik heb een groot op te vullen volume en moet nu kiezen tussen 395 en 440 high profile. Maar wil ook niet fake. Maar ook niet te weinig.. moeilijk. Hebben jullie tips? En @Desert-Rose mijn datum staat gepland voor 23/10 kunt u mijn topic verplaatsen? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Net terug van de tweede consult. Dr. Parys was heel vriendelijk en nam echt de tijd voor mij! Hij besprak echt mijn twijfels en gaf eerlijk alle info. Ik ben overtuigd! 23/10 wordt er 395cc high profile geplaatst achter de spier! Hij wou echt de 440 maar de diameter is slechts 3mm breder maar die extra cc's schrikten me te hard af dus ik neem de kleinste. Nog twee weken maar eerst nog een weekendje Ibiza :43:

Share this post


Link to post
Share on other sites