Jump to content

Irritant drukkend gevoel in rechterborst


Recommended Posts

Hi, 

 

ben nu bijna 2 weken po en heb een raar gevoel in m’n rechterborst. Ik voel iets drukken van binnen, lijkt net alsof de prothese tegen iets aan drukt wat een heel naar gevoel geeft. Geen pijn gelukkig.  Mijn linkerborst is ook al meer gedaald dan de rechter, maar dit gevoel jeb ik nooit in m’n linkerborst gevoelt. Vooral als ik plat lig is t naar. 

Weet iemand hoe dit kan? 

Link to post
Share on other sites

@Semmie, ik denk dat nu het vocht aan t wegtrekken is, je de prothese beter voelt zitten. Waarschijnlijk moet je rechterborst nog meer indalen om dat gevoel weg te nemen. Ik kan me ook herinneren dat ik ze voelde zitten zeg maar, beetje drukkend gevoel van binnen naar buiten. Ik ging er ook steeds aan voelen waardoor ik me er nog meer bewust van was. Uiteindelijk is dat gevoel verdwenen naarmate ze meer op hun plek gingen zitten. Nu voel ik t soms als ik op m’n zij lig maar is niet storend. Ben nu bijna 9 weken po.

Link to post
Share on other sites


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.