Jump to content

een rode hechting wat te doen??????


Recommended Posts

Hallo ladies,

17 december ben ik geholpen. Mijn pc heeft gebruik gemaakt van oplosbare hechtingen.

Na ongeveer 2 weken was het merendeel van de hechtingen opgelost. Alleen de afhechting is bij beide borsten nog voelbaar, kleine draadjes.

Nu is de huid van de rechter borst rood om deze afhechting. ( Het lijkt net een klein puistje qua roodheid). Ik ben nu ruim 4 weken po. :100: Is iemand hier bekend mee en wat kan ik het beste doen? :105:

Alvast bedankt voor het mee denken.

Petra :97:

Link to comment
Share on other sites

*** Hallo Petra,

Heb je geen nacontrole afspraak gehad om de knoopjes van de oplosbare hechting te laten verwijderen? Want de hechting zelf is wel oplosbaar, maar het knoopje wat buitenuit steekt dat moet er wel afgeknipt worden, dat lost niet op omdat het niet in het lichaam zelf zit. Nu kan het wondje niet mooi dichten omdat dat draadje daar nog zit. Ik zou ff morgen met de pc bellen of je ervoor langs moet komen of je de huisarts of zelf mag wegknippen. Als je aan het knoopje trekt zal het misschien zelf wel eruit komen? Bij mijn borsten kon ik met een pincent eraan trekken en dan kwam er een heel stuk draad mee uit. (vergeten knoopje, en knoopje wat terug uit kwam groeien). Succes ermee..

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

hoi Ingrid,

Ik heb mijn controle na 8 dagen gehad en ga in maart voor de volgende controle. Mijn pc heeft het niet gehad over weg knippen van de knoopje. Het klinkt wel erg logisch zoals je het omschrijft.

Ik ga inderdaad morgen maar even bellen.

Bedankt Petra :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Saramay en Ingrid,

Heb net met een pincet de knoopjes verwijderd. Nu afwachten hoe het verder gaat en of de rode kleur weg trekt.

thanks Petra :116:

Link to comment
Share on other sites

*** Hey Petra,

Gelukkig dat de knoopjes er nu uit zijn. Nu zal t vast goed komen hoor! Het is toch een lichaamsvreemd ding wat er zit en je lichaam gaat daar een ontstekingsreaktie op geven. Ik zou het wondje telkens uit de douche ff met wat betadine deppen. Waarschijnlijk gaat het nu snel de goede kant op! Vind t wel wat nochalant van de pc om die knoopjes te laten zitten en dan niet vertellen dat je die moet (laten) verwijderen eigenlijk...

Groetjes van Ingrid.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.