Jump to content

Prothesewissel via FaceLand, 700cc bevalt me niet.


Masuimi
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal!

ik ben Saar en heb m’n eerste vergroting in 1997 gehad, van een ienimini AA cupje naar een kleine C cup (350cc door dr, van Rappard)

Ik wilde ik graag een D cup maar er paste echt niet meer in ( lengte 1.63 en m’n gewicht was toen 45 kilo)

de vorm was prachtig en ik was er dolgelukkig mee maar wilde toch altijd iets meer.

 

Na een jaar of 12 en een flinke gewichtstoename ben ik weer bij dr, van Rappard bij de Velthuis kliniek geweest voor een upgrade...ik had veel foto’s bekeken van borsten rond de 700cc en wilde dat ook graag maar ik besefte toen nog niet dat deze veeeeel te breed voor mijn torso waren. Ik hoopte dat ik er uiteindelijk aan zou wennen en dat ze na verloop van tijd wel wat mooier zouden vallen als de huid wat soepeler zou worden maar na 7 jaar vind ik ze nog steeds niet geweldig.

Ik kan geen normale kleding meer dragen, m’n jassen gaan niet dicht en alles staat zo lomp.

Ik voel me dikker dan ik in werkelijkheid ben (56 kilo) doordat ze zo ontzettend breed zijn!

Doordat ze te dicht bij elkaar staan vind ik het eerder op een kont lijken dan op een mooi decolleté...maar wel een mooie ronde kont, dat dan weer wel.

 

Woensdag 28 maart heb ik een eerste consult bij FaceLand Schiphol en ik hoop eind van de zomer geholpen te kunnen worden door dr Fresow aangezien ik daar veel goede recensies over gelezen heb. 

Ik kan alleen jammergenoeg geen foto’svinden van zijn resultaten, hopelijk weten jullie waar ik die kan vinden?

 

Ik kijk er erg naar uit, ik zal dolgelukkig zijn als ik in de herfst weer voor mooie kleding kan shoppen en natuurlijk ook bh’s die niet op bowlingbaltassen lijken! 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Gisteren het eerste gesprek gehad bij consulente Martina in Faceland Schiphol.

Volgens de consulente zou ik smallere protheses kunnen krijgen maar wel met een mini-lift.

Na het meten kwam ze uit op Motiva Full 500cc, ik had zelf als voorkeur iets tussen de 475 en 550 dus dat kwam mooi overeen.

Maar die tepel verplaatsing, hell no, daar voel ik zelf helemaal niks voor aangezien ik door slechte doorbloeding altijd hele lelijke littekens krijg.

Zij vond mijn littekens nog niet eens zo erg maar de eerste 4 jaren zijn ze echt dik, bobbelig en blauwpaarsig geweest, dat wil ik echt niet op mn tepels hebben.

Ik denk ook niet dat het echt noodzakelijk is aangezien mijn borsten na al die jaren nog steeds niet zijn gaan hangen....sterker nog, het indalen duurde bij mij zelfs heel erg lang. Ik heb al die jaren zelfs geen BH gedragen omdat ze zo dicht tegen elkaar aan staan dat het middenstuk van een BH en niet tussen past.

Maar volgens haar staan mijn tepels op 23 cm en dat zou 21 moeten zijn? 

 

Ze maakte een afspraak voor me bij dr. Jansen die gespecialiseerd is in lifts maar later op de avond begon de twijfel bij mij toe te slaan, zo erg dat ik er niet van kon slapen!

Ik kan zo weinig vinden over dr Jansen, het enige wat ik vond was een foto van een mini lift op de facebook pagina van Essential Aesthetics waar hij ook werkt...en juist die ene foto vond ik vreselijk. Ik weet natuurlijk niet of het een stock-foto is of een echte foto van zijn werk (je zag wél eenklein littekentje op de tepel) maar ik vond het niet bepaald een toonbeeld van esthetica, en dus zeker geen goede reclame voor een kliniek.

 

Dus vanmorgen heb ik gemaild om de afspraak te cancellen want ik doe niet graag iets wat tegen mijn gevoel ingaat.

Ik wilde zowiezo pas laat in de zomer, begin herfst geopereerd worden dus ik wacht liever af totdat dr Fresow weer nieuwe operaties in kan plannen.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Gastje

Veel succes met deze weg ik hoop dat je uiteindelijk krijgt wat je wil. Ik zou in jou geval ook eens naar nog een kliniek gaan dan heb je ook iets om te vergelijken. :)

Link to comment
Share on other sites

@Gastje Thanks! Ik heb nu een consult bij dr. Nio gepland!

Van FaceLand heb ik geen reactie teruggehad nadat ik aangaf dat ik liever door Fresow geholpen wilde worden dus dat vind ik zowiezo niet zo netjes.

Ik sta er versteld van hoeveel verschil er al in zit hoe je behandeld word bij het maken van een afspraak. De mevrouw aan de telefoon bij de Parkkliniek toonde al zoveel meer interesse dan de consulente bij FL, ze deed gelijk een intake en vroeg allerlei dingen die van belang zouden kunnen zijn bij de operatie.

Eigenlijk ben ik nu al overtuigd...

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.