Jump to content

Borstprotectie met thaiboksen


Gootje78
 Share

Recommended Posts

Hello dames,

12 januari 2011 is de dag van mijn operatie, bij de Velthuiskliniek. Ik ga van een 75A naar een C-cup met anatomische protheses van 295 cc. Maar daar gaat mijn vraag niet over.

Heeft iemand ervaring met borstprotectie ivm (thai)boksen? Nu draai ik geregeld wedstrijden en ja dan krijg je knieen/trappen/stoten tegen je borsten. De dokter zegt dat de protheses er tegen zouden kunnen maar ik wil graag na de op een borstprotectie dragen.

Er bestaan 2 soorten protectie, of een protectie over de gehele borsten, of 2 cups die in een topje zitten. Heeft iemand hier advies over of ervaringen???

Bij voorbaat dank!!

Margot

Link to comment
Share on other sites

Heey meid,

Ik heb niet veel ervaring met thai boksen en hoe het daar mee zit hihi :blush:

Wel zou ik persoonlijk gaan voor de hele bescherming over je borsten! Lijkt me altijd veiliger als 2 cups in een topje.

Mischien kun je dit aan je arts vragen?

Ik zou zeker wel een aantal maanden mischien geen wedstrijden doen :blush:

Veel succes!!

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Ik boks ook (geen wedstrijden) maar mijn arts zei dat het voorlopig niet zou kunnen omdat het vooral voor het inkapselingsproces niet goed is. Ook na een harde klap kan dat dus mis gaan.

Dus als je binnen een half jaar wel gaat boksen zou ik voor de meest sterke bescherming kiezen!!!

Succes met aftellen!!

Link to comment
Share on other sites

Hej girls,

Bedankt voor jullie reacties! Ik heb ook een oproep geplaatst op een kickboxforum en kreeg daar de tip om voor de protectie te gaan met 2 cups. Dit ivm het bewegen van je bovenlichaam met het vechten.

Tja dr. Tits zei dat ik na 6 weken weer rustig kan gaan sporten. Uiteraard luister ik goed naar mijn lichaam. Ik ben benieuwd wanneer heb goed voelt om de ring in te gaan! Maar zeker niet binnen 2 maanden!!!!

Enne, nog 18 dagen!!!!! juuuuuhhhhh!!

Liefs, Margot

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.