Sanderella89

Sanderella89 : 11 juli 2018 : Dr. Verdonck : Belgian Breast Clinic

Recommended Posts

Goedemiddag meiden, 

 

Ik ben hier nieuw en moet nog een beetje wegwijs maken. 

Donderdag a.s. Heb ik mijn afspraak bij dr Verdonck in belgian breast clinic. Graag wil ik wat tips van jullie waar ik rekening mee moet houden. Ook zou t super zijn als ik wat voor en na foto’s kan zien. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar anatomisch omdat ik dit persoonlijk natuurlijker vind. Zelf heb ik nu een b cup en hangt een klein beetje sinds ik ben bevallen. 

 

Hoop wat dingen hiervan op te steken.

 

xx Sandra 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest hubje

Hey. Leuk dat jullie voor Dr Verdonck kiezen. Ik ben geweest op 22 januari. Morgen 3 weken PO.

Hierbij een goede link voor jullie:

 Heel handig....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo ladies ..

 

Ook ik zal mijn eigen even voorstellen. Ik ben Sandra 29 jaar heb een vriend waar ik alweer 8 jaar samen mee bent en een dochtertje van 1,5. Nou jullie raden het al een zwangerschap doet niet veel goeds voor je boobies (in mijn geval) Hihi.. Vandaar dat ik gekozen heb voor een borstvergroting.. Dankzij vele reacties en ervaringen  hier op het forum ben ik uitgekomen bij Dr Verdonck. Mijn operatie staat gepland 11 juli ( nog heeeeel lang wachten helaas) en ik ga voor de Motiva 295cc duel plane. Ik vind t super om jullie verhalen te lezen!! Keep up the good job ! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sanderella89

 

Hoi hoi, omdat ik zie dat je een datum hebt, heb ik de titel aangepast en tevens topic verhuisd naar operatie verslagen,verder kun je nu alle updates en je verslag hier in dit topic neerzetten, zo heb je dan alles netjes en overzichtelijk bij elkaar staan.

 

Het is inderdaad nog eventjes wachten, maar voor je het weet is het zover

 

xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Wat leuk voor je @Sanderella89 ik ga 25 april bij Verdonck. Wat is je voorsituatie? Qua cupmaat en lengte en gewicht? Voor je het weet is het zover! xx

Share this post


Link to post
Share on other sites