Recommended Posts

Hoi dames 

 

ik heb me aangemeld omdat ik me nog al een beetje zorgen maak

ik heb nu 5 a 6 maanden geleden mijn borstvergroting gehad 

men alles was prima en was ook super blij .

maar sinds gister vind ik dat mijn linkerborst bij de tepel ineens zo vlak is Gewoon een recht stuk i.p.v. een ronding mijn andere borst is niks mee en ziet er super uit 

iemand mischien enige ervaring 

 

groetjes 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Dez123

 

Wat vervelend dat je het nu opeens opmerkt en je zorgen maakt. Zie je  ook wat aan de vorm van je borsten of tepelhoogte en dat vanaf de zijkant gezien? Misschien heb je foto's die je wil delen en dan graag vanaf de voorkant en beide zijkanten.. Deze kan je privé in je album plaatsen als je deze niet openbaar wens te plaatsen. Geeft een iets duidelijker beeld van wat je bedoelt. Heb je trouwens nog een controle staan bij je PC (nazorg)? 

 

xx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi brownie ik heb contact opgenomen met de pc 

Mn implantaat was gedraaid maar dit is inmiddels gedraaid maar vraag me Af hoe zoiets kan gebeuren  nu ben ik bang dat t vaker gebeurt

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi, had al zn vermoeden toen ik het las. Blij dat ie vanzelf teruggedraaid is ondanks dat het een vervelende ervaring is geweest waarvan je goed kan schrikken. Je pocket ( jasje waarin het zit) is te groot waardoor je prothese dus kan kantelen/draaien. In jouw geval is dus de platte (achter) kant onder je tepel komen te liggen. Ik weet niet welke protheses je hebt maar het staat bekend dat bij anatomische protheses de kans groter is als je het niet door een goeie PC ( die erin gespecialiseerd is) laat doen. 

 

Ik zou het sowieso bespreken met je PC en ook duidelijk vragen of het onder je garantie/nazorg valt als het weer gebeurt en/of als je er last van hebt, wat dan de opties zijn. ( schriftelijk vastleggen ook) Hoop dat het bij deze ene keer blijft en verder kunt gaan genieten van je boobs. 

 

xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dez123 @BrownieG

Zie je het ook als je prothese is gedraaid? Ik heb vanaf het begin al een zeurend gevoel aan de binnenkant van mijn linkerborst. En hij lijkt iets andere vorm aan de bovenkant te hebben, soort inhammetje. Zie foto hieronder (rechter borst op foto). Ik heb anatomisch voor de spier..

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Desi3Hi, kan uit de foto niet zoveel zien van wat jij bedoel. Lijkt mij zo geen gedraaide prothese als ik op dat inhammetje (verschil bovenkant van je borsten) moet gaan gokken :) Je bent pas geopereerd dus het kan best zo zijn dat de ene prothese lager zit dan de ander en dus de andere boobie moet gaan dalen. Maar te onduidelijk om zo vanuit deze foto te gaan gokken. Kan ook zijn dat je daar weinig weefsel  hebt toz van die ander. Laat de PC er maar eens naar kijken als je op controle gaat. 

 

Dat zeurend gevoel is best nog mogelijk hoor de komende maanden..het is daarbinnen nog in herstel en je bent pas geopereerd dus geef het even tijd. Bij mij heeft het maanden geduurd voordat ik ze niet voelde zitten en alle "pijntjes" en grilligheden eruit waren. Ik heb ook lang een sportbh aangehad totdat ze in balans waren en ik ze echt niet meer voelde.

 

Maak voorlopig foto's tot aan 6 maanden van dat verschil (inhammetje) en kijk of er verandering hierin optreed. Zo kun je hiermee ook je PC hiervan op de hoogte houden als er geen verbetering optreed en hiermee in gesprek gaan.

xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb zelf ronde implantaten 375cc

maar het staat best op spanning dus vond t echt raar dat t gedraaid is maar ik zal t zeker in de gaten houden en mij pc nog eens Belle idd 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ook Ronde prothesen kunnen draaien ( wist ik in het begin ook niet hoor). Zolang het om z'n as draait merk je er niets van ( bedoel..rond blijft rond) Maar als ie op zn kop of staart komt dan is het toch enigszins wel merkbaar. Ik lees, .. of de pocket is te groot gemaakt in het begin, borsten zijn gaan groeien waardoor pocket groter is geworden, gewichtsschommelingen (afvallen)  of toch teveel inspanning in het begin waardoor die niet volledig is hersteld. Zou het gewoon vragen aan je PC waardoor dit is ontstaan bij jouw. 

 

Soms draaien ze het terug ( of vanzelf) en komt het niet meer voor, en in sommige gevallen is er een correctie nodig als ze aan de wandel gaan of regelmatig draaien. Lets hope dat het een eenmalige actie is geweest :) 

 

Greetz xx

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites