Jump to content

MissB : 22 november 2010 : Dr. Winter : Jan van Goyenkliniek


Recommended Posts

Mijn 1ste BV was 15 jaar geleden met ronde vloeibare siliconen protheses onder de spier. Ik geloof met 195cc maar dat weet ik eigenlijk niet niet goed meer. Mijn arts was Dr van den Berg , Jan van Goyenkliniek. Ik ben er altijd gelukkig mee geweest maar 4 jaar geleden voelde ik een knobbel in mijn rechterborst. Geen kanker maar een vouw in het implantaat volgens het ziekenhuis. 4 jaar mee rondgelopen. Recentelijk een echo laten doen en toen bleek dat de protheses gescheurd waren en lekten wat dus de oorzaak was van die knobbel (ingekapseld siliconenspul)

De arts van toen is inmiddels met pensioen dus moest ik deze x kiezen voor een ander. In 1ste instantie was dat Selms maar ik voelde geen klik met die man dus koos ik voor Winters, vooral omdat ik las dat hij gespecialiseerd is in reconstructieve chirurgie. Ik dacht dat ie dan wel heel goed moest zijn :)

22 november ben ik geopereeerd en ik ben, op zijn zachts gezegd, bezorgd over het resultaat.

De pocket van mijn rechterborst zat te laag waardoor mijn rechterborst zo'n 3 cm lager zit en dat zou nu nog meer gaan opvallen omdat mijn borsten dit x iets groter zouden worden (anatomisch Natrelle 410 295cc onder de spier)

Om dit tegen te gaan is mijn huid nu vast gezet aan mijn rib. En dat ziet er gewoon lelijk uit. Linkerborst is mooi rond vanonder zoals het hoort maar aan de rechterkant loopt het recht en zie je dus dat het ergens binnenin vastzit. Hoop dat jullie het begrijpen, is zo moeilijk uit te leggen.

Volgens Dr Winter komt het in orde dus ik moet gewoon afwachten maar het dempt mijn feestvreugde behoorlijk.

Ik heb ook, heel stom, van te voren niet goed overlegd wat ik wilde. Ik heb nu het idee dat mijn borsten wel groter zijn maar meer in de breedte dan naar voren en dat vind ik niet zo mooi.

Ach wat zeur ik toch, het is net 4 dagen geleden dus je kan nog niets zeggen over het resultaat.

Ik ben van plan iedere week een foto te maken (zie Mijn Boobs Album pw op profiel) dus ik hou jullie op de hoogte.

Volgende week maandag op controle

Als er hier nog iemand is die een soortgelijke ervaring heb hoor ik het graag.

Link to comment
Share on other sites

Hallo dames,

Ik ben 50 jaar, heb een hubby, 2 zoons en een kleindochter. En nog veel meer familie hoor :)

15 jaar geleden mijn 1ste BV van een B naar een C cup en nu een wissel omdat de protheses lekten en mijn rechterpocket te laag zat. Resultaat moet een grote C, kleine D op gelijke hoogte zijn. We zullen zien.

Zie ook Mijn verslag

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.