Jump to content

Hallo allemaal, heeft er iemand ervaring met cosmipolis Brugge voor een bv?


Anaïss
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal, 

 

Ik ben er al eventjes mee bezig om een borstvergroting te laten doen. En had op het Vlaams tv-programma "complex" mooi resultaat gezien bij een dame. De operatie werd uitgevoerd in cosmipolis. Heeft iemand ervaring met de kliniek aub?

 

Groeten,

Anaïss

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Hallo 

 

Vorige week operatie (borstlift met prothese) gehad in Cosmipolis te Brugge door Dr. Decoopman. Zeer goed opgevangen, wel wat duurder of in een gewone kliniek maar ik betaal graag meer voor kwaliteit. Het is een privé kliniek dus geen 100 andere patienten waardoor men echt tijd voor je neemt. Goede nazorg.. bh en nodige voorschriften krijg je mee. Super lieve verpleegsters, die me enorm gerustgesteld hebben. Toen we binnen gingen in de operatiezaal kreeg ik over alles wat gebeurde uitleg..  Morgen moet ik terug op controle.. spannend. Niet alles geloven wat je leest sommige ervaringen zijn van 10 jaar geleden en voor mijn operatie werd me nog eens gevraagd welke cupmaat ik wou. Bij hen is het belangrijk dat het natuurlijk oogt maar ik heb zelf gevraagd dat de bovenkant meer bol was dus houden ze rekening met mijn wensen.. Ik heb vanwege mijn operatie moeten overnachten, bij gewone bv doen ze dit niet. Dokter en assistente zijn ‘s avonds en ‘s morgens nog eens langs gekomen om te checken of alles goed was. Het was een zeer positieve ervaring waar ik volledig op mijn gemak was en ook al is het pas sinds vorige week.. voor mij ziet het resultaat er alvast goed uit. 

 

Groetjes & Succes 

Link to comment
Share on other sites

 Share×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.