Jump to content

Dokter vertriest


pastisje

Recommended Posts

Hallo allemaal , 

 

mag ik jullie eens vragen naar jullie ervaringen bij Rudolf Vertriest , Gent?

lijkt mij een heel aangename man , maar mijn gevoel zegt dat hij soms teveel cc wil steken , ook al geef ik zelf aan dat dit voor mij niet hoeft...maakt mij enorm onzeker 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik moet helaas beamen wat je schrijft. Bij de bespreking vooraf werd er uiteraard gesproken over het aantal cc's. Uiteindelijk kreeg ik 1/3 meer volume dan we hadden afgesproken 245 ipv 180. Ik had nochtans duidelijk aangegeven dat ik geen grotere borsten wilde. Ik heb namelijk een lift met implantaten gehad en ging voor stevigheid. Ik kan niet zeggen dat het lelijk is. Mijn nieuwe borsten passen bij mijn lichaam. Dat was ook zijn onmiddellijke reactie op mijn vraag waarom hij uiteindelijk voor 245 had gekozen. Mijn partner houdt niet van grotere borsten en had ze liever kleiner gezien. Ik ook, maar durf er tegelijkertijd niet teveel over zeuren. Voor hem hoefde ik de lift niet te laten doen, ik wilde het zelf heel graag. "Als jij daar gelukkiger van wordt...."

Hij zal wel een reden gehad hebben waarom hij uiteindelijk voor 245cc koos, maar ik had hier toch graag inspraak in gehad denk ik zo. Als ik het op opvoorhand zou geweten hebben, zou ik elders een tweede opinie gevraagd hebben.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.