Jump to content

Gigantische twijfel


Recommended Posts

Hoi allemaal! Na zoveel jaren heb ik eindelijk een afspraak staan voor een borstvergroting! Ik kan niet wachten. Aanstaande zondag is het zo ver, maar ik twijfel ZOOOO erg over de maat. Ik heb zelf (dacht ik) een 75B, de arts zei een grote A. Ik heb bij het eerste consult 375cc gepast, maar dit vond ik toch te groot. Daarna had ik consult met de arts en hij zei gewoon: 350 cc is de gemiddelde, 375 is een slokkie meer en 325 een slokkie minder. Het is maar waar je van houdt..

Het zijn overig ronde protheses en ze worden onder de borstspier geplaatst. Ik heb geen idee. Ik heb al boterhamzakjes met water gevuld en gekeken maar ik weet het nog steeds niet. De PC zei dat hij 325,350 en 375 ging bestellen en dat ik gewoon voor de operatie moest zeggen welke ik wilde. Ik hoor dat pasprotheses veel groter zijn als de protheses die geplaatst worden en dat onder de borstspier ook al iets kleiner oogt. Klopt dit? Ik wil een beetje natuurlijk maar wel gewoon echt borsten, hoorde ook dat ze nog slinken en ben bang dat ze dan te klein worden maar wil ook niet van die porno borsten. Iemand tips?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.