Jump to content

Liekje@ : 19 september 2017 : Dr. Nio : Park Kliniek


Recommended Posts

Hallo allen,

 

Vorige week di 19 sept geopereerd in parkmedisch centrum Rotterdam door Dr Nio. Een borstlift met protheses en tepelverkleining. Super mooi geworden nu al… vandaag consult gehad ivm de rechterborst die nogal hard aanvoelde waarvan tepel iets lager stond dan links en waardoor de hechtingpleisters op spanning stonden en hierdoor drukblaren ontstonden. 

 

Naar blijkt is de hardheid gewoon de prothese die nog moet zakken (is achter de borstspier geplaatst) en zal daardoor de tepel ook hoger komen en dus gelijk zijn aan de andere tepel. Hoewel ik deze porno boobies ook stiekem wel mooi vind, ga ik liever voor de natuurlijke vorm borst (druppelvormige protehe geplaatst). En als het zakken niet vanzelf gaat is er een martel band, ja ik hoorde het toch goed, nodig om de borst naar beneden te krijgen. En die doet zoals ik op dit forum heb gelezen ook echt pijn. 

 

Voor de drukblaren waarvan enkele open waren gesprongen nu een softgaasje gebruiken en hoop ik van deze niet dat het littekens worden. Verder zien de littekens van de operatie er heel goed uit en mogen volgende week de pleiters eraf. 

 

Operatie en after pain zijn mij alles meegvallen. De eerste dagen zijn echt wel behelpen, omdat het lijkt alsof je een betonblok op je borst hebt liggen, maar op dag 4 kon ik dan eindelijk zelf m'n broek ophijsen als ik naar het toilet was geweest… victorie!

 

Nu een anderhalve week later, en na geruststelling van arts kan ik eindelijk van m'n nieuwe girls gaan genieten. Ik had een beeld hoe ik ze graag had willen hebben, maar DR Nio heeft er echt een kunstwerk van gemaakt waarvan ik alleen heb kunnen dromen en niet voor mogelijk had gehouden dat ze er ook bij mij zo mooi uit konden zien… 

 

Groetjes, Liek 

 

Link to comment
Share on other sites

@Liekje@,

 

Hey meis, van harte gefeliciteerd met je nieuwe boobs. Wat fijn dat het je allemaal zo is meegevallen en dat het er zo mooi uitziet. Heb je er ook foto's van? Welke protheses heb je gekregen? 

Zoals je misschien al gelezen hebt, word ik 8 december door Nio geopereerd; prothesewissel naar grotere protheses in combinatie met een borstlift. Alleen zo kan Nio mij garanderen dat ik van mijn double bubble af kom. En daar loop ik al bijna anderhalf jaar mee rond, dus ik vertrouw op Nio en ga er gewoon maar voor. En het geeft me goede moed als ik bij jou lees dat het zo mooi is geworden. Fijn hoor. Ik wens je nog een fijn herstel toe, meis. 

 

Veel liefs, Jaydee 

Link to comment
Share on other sites

Hoi jaydee,

 

Ben pas nieuw op dit forum dus heb nog niet echt uitgezocht hoe het met plaatsen van foto's en dergelijke gaat maar die volgen asap!

Geen idee of ik de reactie hier bij jou moet plaatsen of bij mij reageren in deze discussie. Zal het beiden doen voor het geval dat…

 

Ik had voorheen qua omvang 75 en cup links d en rechts c die aardig hingen door afvallen, aankomen en weer afvallen. Eerst bij Bergman clinics geweest maar arts sprak me niet aan en prijs behoorlijk hoog. Op aanrade van een collega haar vriendin bij Dr. Nio gekomen via olvg zhuis en dat scheelde 2000€…

 

Voelde me direct op m'n gemak en adviseerde 400cc druppelvormig achter de borstspier omdat ik al wat ouder ben (40) zou zelfs zonder een lift kunnen maar omdat ik altijd al een hekel aan m'n tepels heb gehad qua grootte besloten om de lift ook te doen qua vorm en inhoud en om van die donut tepels te voorkomen door de protheses. Als je het doet dan maar gelijk goed dacht ik zo… 

Link to comment
Share on other sites

Hoi @Liekje@,

 

Als jij je al oud voelt, dan ben ik helemaal bejaard.... ik ben in juli 51 geworden. Maar ik vind dat je er altijd goed uit mag zien hoor, of je nu 25 bent of 65. Je zult mij ook nooit zonder make-up de deur uit zien gaan. Fijn dat Nio er bij jou zo'n mooi kunstwerk van heeft gemaakt. Daarom ben ik nu ook naar hem gegaan. Mijn pc van 13 mei 2016, daar heb ik echt geen vertrouwen meer in. Het kost wel weer een hele smak geld, maar als dan alles goed komt en ik er voor de rest van mijn leven vanaf ben, dan vind ik het prima. Dan komt het uiteindelijk toch allemaal nog goed. 

Geniet van je mooie boobs, meis. 

 

Oja..... en als je wilt reageren, dan kan dat gewoon hieronder hoor. Je kunt mijn bericht citeren of je kunt mij taggen door een @ en dan mijn naam erachter te typen..... deze dan aanklikken in het rijtje, dan krijg ik vanzelf een notificatie dat ik een bericht heb. 

 

Veel liefs, Jaydee 

Link to comment
Share on other sites

Hi Liekje.. Wat fijn dat je een mooi resultaat hebt :) Ik ben nieuw op dit forum en wil graag een borstlift laten doen.. Goed te weten dat je goede ervaringen hebt met dr Nio.. En inderdaad op elke leeftijd mag je je mooi voelen toch? Ik ben 32 en ik heb lang getwijfeld. Kost een hoop geld en dan is er de angst dat het mislukt of iets dergelijks.. vandaar eerst goed orienteren.. Bedankt voor het delen van je verhaal!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.