Jump to content

silly1981 : 18 augustus 2017 : Dr. Heintz : AZ St. Lucas : Gent


Recommended Posts

Hallo,

Ik ben een mama van 1 zoon, hij is 9 jaar. Ikzelf ben 35 jaar en van beroep psychiatrisch verpleegkundige. Ik woon in zeeland.

Sinds mijn pubertijd werd al duidelijk dat mijn borsten ongelijk waren zowel in cupmaat (A en B als in vorm) ik zit dus met een "appelke en een peerke"

De gyneacoloog probeerde mij als puber gerust te stellen door te zeggen dat "alles wel zou goedkomen" maar ik wist en mijn moeder haar non verbale taal op dat moment bevestigde dat dit een hopeloze zaak zou worden.

En dat werd het dus ook...

Na jaren mij hierdoor niet goed in mijn vel te voelen heb ik (nu de situatie het toelaat) besloten er toch iets aan te doen.

Ik maakte voor de eerste keer een afspraak bij Dr. Heintz in Gent. Hij beloofde bij een eerste consultatie een 3D door te sturen waarvan ik een gedacht zou krijgen hoe het zou worden. Tijdens de consultatie werden mij de verschillende soorten implantaties voorgesteld maar tijdens deze voorstelling werd al duidelijk dat hij liefst met 1 soort implantatie wou werken. Er werden geen vragen gesteld zoals die op de website van de wellnesskliniek staan : volume, vorm en decolleté. Mijn eerste indruk was "'t is ne goeste doener" toen ik de 3D kreeg was dit teleurstellend en vond ik hiermee ook mijn eerste gedacht bevestigd... Ik kreeg 2 hoogstaande pornotieten te zien die ver uit elkaar stonden. Ik dacht verschillende vormen te zien maar ik zag 3 keer dezelfde vorm maar dan met een ander volume.

Daar ik mijn eerste consultatie zo teleurstellend vond heb ik het terug een tijdje uit mijn gedachten proberen te zetten maar dit lukte niet zo goed. Ik ben daarop beginnen verderzoeken op het net en kwam op de website van de wellnesskliniek terecht.

De foto's van voor en na lifting met prothesen spraken mij aan, ik wil een zo natuurlijk mogelijk resultaat!

Ik belde voor een afspraak, legde mijn situatie uit en werd Dr. Damen aanbevolen. Ik maakte een afspraak voor 15 Februari 2017.

Ik heb mij nu op deze forum ingelogd om in mijn wachttijd tot de consultatie eens anderen hun ervaring mee te kunnen lezen.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Dag dames!

Gisteren was het eindelijk mijn beurt op de operatietafel. Ik keek hier zowat al 20 jaar naar uit aangezien het op mijn 15de al duidelijk was dat mijn borsten  verschilden van vorm en van volume (op volwassen leeftijd meer de 90cc verschil!).

Lingerie, bikini's het was allemaal een ramp...

Gisteren was het dan eindelijk aan mij, ik werd om 7u 's ochtends verwacht mij aan te melden. 

We waren er 6u45 en alles ging vrij snel na aanmelding, ik werd al direct naar de kamer verwezen (een 2 persoonskamer waar ik in eerste instantie alleen lag). Er lag een operatie hemdje klaar op bed, dat ik al direct mocht aantrekken aangezien de operatie al om 8u gepland was. Ik had op voorhand al bij mn huisdokter een temesta van 1mg gevraagd en daarbij ook de goedkeuring gevraagd gevraagd aan de PC, dit leek achteraf een slimme beslissing geweest te zijn daar dit mijn zenuwen op die moment volledig had weggenomen.

Nadat de verpleegster enkele vragen had gesteld mocht ik al gelijk naar het OK. Mijn naam en geboorte datum werden doorheen het proces vaak gevraagd... ik zag nog kort Dr. Heintz die aftekeningen maakte en mij nog eens bevroeg of ik zeker was van de gekozen cc's. Daarna stelde de anesthesist nog enkele vragen waarbij ik de kans kreeg te vragen om wat verdoving bij de anesthesie te doen omdat dit zeer prikkelend kan aanvoelen bij toediening. Voor ik het goed en wel besefte sliep ik al met de woorden wij gaan goed voor je zorgen...

Bij het wakker worden  ervaar de ik totaal geen pijn, pas op de kamer begon ik iets te voelen ik zat en zit zodanig ingepakt dat ik niks zie. Omstreeks 16u kwam Dr. Heintz aangeven  dat de borst die gelift was hoger zat en ronder was, dit konden we wel al wat door het  verband zien, hij gaf aan dat dit nodig was omdat deze nog na genezing moest inhalen en mocht deze nu op dezelfde hoogte zitten ze na enkele maanden lager zou zou zijn dan dan de niet gelifte borst. Wat dus absoluut niet de bedoeling was. Na een korte uitleg kreeg ik een afspraak voor aankomende maandag: dan krijg ik een verband wissel en dien ik zelf naar een bh winkel te gaan die hij zal aanraden in het Gentse om een goede sport bh aan te passen.

Ik kreeg enkel ibuprofen 600mg voorgeschreven die ik afwissel met dafalgan forte. Ik heb al veel geslapen ben de tweede dag post op wel duidelijker stijver dan na de operatie maar in en uit bed en alleen naar de wc gaan lukt best! Voorlopig weet ik dat er in de kleinste borst die niet moest gelift worden er 325cc ingegaan is maar de gelifte borst heb ik nog geen benul van, dat kom ik maandag dan wel te weten... 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.