Ga naar inhoud

Nicole : 9 november 2010 : Dr. Meesters : Orbis ziekenhuis : Sittard


Aanbevolen berichten

Hallo Allemaal!

Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Nicole en ik ben 19 jaar. Ik denk als sinds ongeveer mijn 14de na over een borstvergroting, omdat toen al duidelijk was dat A70 toch echt alles was ;). Nu is het dan eindelijk zover, Woensdag heb ik mijn eerste consult bij Dr. Meesters in Sittard. Ik weet van andere dat zij erg goed is. Ik was ook bij een andere arts geweest, maar toch heb ik een beter gevoel bij haar!

Nu het dan eindelijk zo ver is slaan wel twijfels toe! Ben ik niet te jong, stel ik me niet aan, gaat mijn omgeving niet raar reageren etc. Maar mijn ouders, zus en vriend zijn ontzettend positief. En mijn vriend zei: Als je het al zolang wilt, kun je het beter nu doen dat je er nog plezier van hebt, dan dat je later spijt hebt dat je het hebt uitgesteld. Dat vond ik wel erg motiverend en nu heb ik er weer helemaal zin in!

Mijn grootste zorg is de maat. Ik wil geen overdreven grote pornoborsten, maar als ik hier de profielen bekijk komen veel mensen uit op D of E. Ik heb al vaker gehoord dat dit niet zo groot is als je denkt. Nu denk ik voor een volle C te gaan. Maar het kan heel goed dat ik me bedenk! Ik hoor namelijk vaak dat mensen denken: Had ik het toch maar groter gedaan, dus ik hoop dat het goed komt!

Heel even afwachten dan maar:)

Groetjes Nicole

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 96
  • Created
  • Laatste Reactie

Top Posters In This Topic

Hoi Hoi Nicole..

Welkom hier :D

En goed van je dat je die stap hebt genomen !

Ik ben zelf ook 21, en ik had ook zoiets van: beter nu als later, en dat ik spijt heb dat ik het niet eeder heb laten doen!

Nou ik ben er echt super tevreden mee :D !!

Ben benieuwt wat ze je gaan adviseren, heb je zelf al een idee wat je wilt? cc's, plaatsing, en rond/anatomisch? Of laat je het helemaal op je afkomen?

Een D of E is inderdaad niet groot in prothesen borsten, ik heb een 75E aan mijn bv over gehouden en voor mij had het zeker groter gemogen!!!! Mijn foto;s kun je zien in de gallerij, kun je zelf kijken of je dat te groot vind voor jou! ;) Bij iedereen valt het aantal cc's ook weer anders..

Veel plezier hier en succes woensdag op je consult!

Liefs :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk te lezen, maar als ik heel eerlijk ben heb ik geen flauw idee wat bij mij zou passen! Dus ik laat het inderdaad op me af komen.. Heel veel mensen geven wel advies maar iedereen heeft een ander lichaam, dus ik ben benieuwd wat ze bij mij gaat zeggen!

Mijn danslerares heeft ook E , en ik vind het ontzettend meevallen! Zij is ongeveer even groot als ik en heeft hetzelfde figuur, en bij haar vind ik het heel mooi! Ook op jou foto's valt het hartstikke mee:).. Mag je tijdens het consult passen? Dus dat je zo'n BH krijgt waar je de protheses in mag doen? Ik hoop dat zoiets me kan helpen met beslissen! Een vraagje, had jij niet eerst zoiets van: Als ik veel groter ga, zien mensen het heel erg en moet ik het iedereen vertellen? Ik ben zo nerveus wat mensen om me heen ervan vinden! Helemaal omdat ze vaak niet snappen hoe je je voelt als je bijna niks hebt, dan zien ze het snel als iets wat puur om het uiterlijk gaat :(.. Ik heb het pas 1 vriendin verteld, en zij reageerde heel goed!~

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Nicole

welkom :)

spannend zeg,een bv ondergaan,en er komt best wat bij kijken he.

lees je goed in en neem foto,s mee van wat je mooi vidn en zou willen,maar ook voorbeelden van wat je niet mooi vind en zeker niet zou willen.

verzamel genoeg info,zodat je weet waar je arts over praat :6:

en nu maar aftellen tot woendag,je consult..

greetzz moontje

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok dankje voor de tip! Inderdaad fijn om iets mee te nemen hoe ik het absoluut niet wil! Ik wil vooral voorkomen dat iemand naar mijn borsten kijkt en denkt: Ok, die zijn echt nep.. Het moet natuurlijk uitzien :).. Ik heb de afspraak 4 weken geleden gemaakt, wat kan wachten lang duren als je er zin in hebt!:D..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey Nicole!

Ja ik had dat eerst ook: dat ik dacht als ik te groot ga dan zien mensen het zoizo!

Maar goed sommige mensen valt het toch wel op! En nu maakt het me niet meer zo heel veel uit!

Ik ben er super gelukkig mee !! En nu ik ze eenmaal heb heb ik zoiets van: had ik maar meer cc gedaan!

T klinkt allemaal zo groot!! Maar je went er zooo snel aan!

Heeft je danslerares echte borsten of ook nep?

Weetje, ik denk dat mensen ook wel zullen denken als ze me straks zien in een topje, dat ze zich afvragen of het echt is! Maarja, ik wilde tieten en die heb ik nu :D

Maar als je echt wilt dat niemand dat zich afvraagt en er zo natuurlijk mogelijk wilt hebben, zou ik toch voor wat minder cc gaan dan..

Kijk eerst maar eens wat je pc zegt :)

Liefs :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat ik me nu nog teveel druk maak om wat andere mensen vinden! Ik moet me er prettig bij voelen.. Dus als ik echt groter wil en andere mensen zien het, dan zien ze het maar ;) Heb nu moeite om het te vertellen tegen mensen omdat ik bang ben voor een rare reactie, maar aan de andere kant denk ik: Jammer dan:D.. Kleine borsten kunnen echt op je zelfvertrouwen inwerken, en mensen die kleinere borsten hebben zullen ook snappen waarom ik het gedaan heb! Ik sla me denk ik voor mijn hoofd als ik achteraf kleiner heb gedaan vanwege andere mensen en er vervolgens spijt van heb:D.. Heb jij mogen passen met zo'n BH?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hihi, ja als ze erg hoog staan zijn ze meestal nep, als ik mijn bh aan heb, lijkt het net of ik een push up aan heb, omdat ze inderdaad erg hoog zitten... :)

Ik heb geen passessie gehad en daar ben ik wel blij mee! Dan had ik waarschijnlijk nu geen 450 cc gehad ;) het lijkt dan allemaal heel erg groot, maar je past die prothesen in een bh boven je eigen borsten.. Als de prothesen er eenmaal in zitten valt het allemaal kleiner uit! Als je ze achter de spier of dual plane laat plaatsen dan verlies je zoizo 20 cc per borst.. Dus ik zou je niet verkijken op die passessie als ik jou was.. :) Als je zon sessie hebt moet je meestal zelf een sport bh mee nemen!

Welke cup wil je zelf het liefst? Als je niet naar andere mensen kijkt en wat hun zullen denken?

Ik vond t eerst ook erg hoor als iemand het wist! Maar ik ben heel tevreden en veel gelukkiger als eerst met mijn kleine borsten, en daar gaat het om! Mensen zijn gewoon jaloers ;)

In eerste instantie heb ik het alleen verteld tegen mijn ouders, zusje, en 2 vriendinne maar toch was het alweer uitgelekt, jammer dan ;)

Succes :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eigenlijk vond ik dat ook heel moeilijk, ik was vooral bang dat het niet ging staan bij mijn lichaam..

Maar eigenlijk past er bijna alles bij je lichaam, het is gewoon een kwestie van wennen!

Als je van jezelf al een E had, en je bent slank, staat het ook toch ? ;)

Hoelang ben je en hoeveel weeg je?

Ik had voor mezelf besloten dat ik zeker niet minder wilde als een D, van mezelf had ik een 75A/B en ik vond naar een C te weinig verschil! Dus minimaal een D wilde ik! Heb het verder helemaal aan mijn pc over gelaten! Hij zou kijken wat er bij me zou passen.. Hij vroeg ook aan me of ik liever iets minder natuurlijk wilde maar wel groter, of liever iets minder groot en meer natuurlijk! toen zei ik het laatste, en toch heeft ie er 450 cc in gedaan omdat hij vond dat dit mooi was!

Ik dacht ook dat van A/B naar D een gigantisch verschil was, maar valt reuze mee!

Ik ben echt blij dat het toch nog een E is geworden... !

:58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben 1.68 en weeg 54 kilo!

Ik denk dat je die volle C/kleine D wel goed kan hebben hoor!

Inderdaad, gewoon je wensen uitleggen en dan het voor de rest lekker aan je pc over laten!

Die weet wel wat het mooiste is!

Wat is je voorkeur qua plaatsing?

:58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wilde het liefst voor de spier, maar omdat ik geen genoeg weefsel heb was dit geen optie!

Dus onder de spier is het geworden! Mijn pc gebruikt eigenlijk bijna altijd deze manier!

Gelukkig want onder de spier wilde ik liever dan dual plane!

Hij heef dus eigenlijk gekozen! Ik heb ook ronde prothesen gekregen, hij werkt hier ook altijd mee!

Anatomisch had ik zoizo niks gevonden dusja :)

Wil jij liever rond of anatomisch?

Liefs :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat ik lees over ronde protheses is dat vooral de bovenkant ook erg rond is, en dat wil ik liever niet.. Maar anatomisch heb ik ook mijn twijfels over, dus ik weet het nog niet zo goed.. verder woensdag maar even afwachten dan :D Waar heb jij plaatjes gezocht om te laten zien wat je wilde? Ik vind het best lastig om goede foto's te zoeken..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi nicole,

Ik heb ook lang getwijfeld of ik ronde of anatomische zou nemen...

Het zijn er uiteindelijk dan toch ronde met medium profiel geworden.

Ik heb die bolle kant niet vanboven maar ben dan ook nog maar 3 dagen po, waarschijnlijk zal dit nog wel gaan uitzetten maar hoop niet te fel dat ze niet te rond worden want vind dit ook niet zo tof.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja anatomisch geeft wel een natuurlijker effect maar heb je dus geen bolling bovenaan!

En er is altijd een kans op draaien... Maar misschien past anatomisch wel beter bij je, je weet nooit! ;)

Ik vind die bolling bovenaan juist erg mooi!

Ik heb foto's gezocht hier op het forum! In de gallerij en van mensen hun ww gevraagd!

Alle foto's die ik had meegenomen waren borsten die mijn pc had gemaakt ;)

ik vond ze allemaal mooi vandaar! Ik had ook foto's mee genomen van borsten die ik minder mooi vond..

Er is wel een site: www.loveyourlook.com geloof ik en daar staan veel foto;s op!

Hoe ben je eigenlijk bij dit ziekenhuis gekomen? en waarom heb je niet voor een kliniek gekozen?

:58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi,

Welkom op het forum.

Spannend he zo eerste consult. Ik heb de mijne al gehad. En ik wordt 5 januari geopereerd. Ik krijg 300cc voor de borstspier. Ik heb nu een kleine b en hoop op een volle c/d.

Ik ben 31 en als ik de borsten zie waaronder van mii8 wilde dat ik het ook veel eerder had laten doen :rolleyes:. Ik heb toch in al mijn twintigerjaren mij onzeker gevoeld over de borsten. Dus je doet het voor jezelf en ik vind het knap dat jij er voor gaat.

En mensen zullen ms wel denken he heeft zij een borstvergroting gedaan, maar de meesten zullen het toch niet durven te vragen. En who cares als jij er maar blij mee bent toch. Oja ik heb wel een passessie gedaan maar dan wordt er gekeken naar de cc's ik had niet eens gevraagd welke cup maat dat zou zijn hahaha. Vond ze gewoon mooi.

Nou succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jayro, lief van je dat je dat zegt :) !!

Ik weet zeker dat 300 cc voor de spier je een hele mooi cup maat gaat geven.. :D

En ik vind 31 nog jong, alleen snap het als je zegt dat je wilde dat je het eerder had gedaan.. !!

:58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een beetje bolling vind ik ook wel mooi! Maar liever niet van die porno borsten die af en toe lijken alsof ze erop geplakt zijn met wat lijm:D..Bij jou vind ik het overigens wel mooi de ronding, zo zou ik ze wel willen!

Ik heb voor een ziekenhuis gekozen om meerdere redenen. Sowieso ken ik de arts al door de operatie van een vriendin. Daarnaast werd het me afgeraden om naar een kliniek te gaan omdat artsen die in het ziekenhuis ontslagen worden zomaar een privékliniek mogen beginnen. Er vindt dan minder controle plaats als de arts zelf de baas is. En daarnaast vind ik het een pluspunt dat stel er vindt een grote complicatie plaats, dat er veel artsen aanwezig zijn. Al met al werd een kliniek dus afgeraden en dit ziekenhuis staat goed aangeschreven hier. Het is pas gebouwd.. Is dit dan meer het effect van een anatomische? http://www.wellnesskliniek.com/images/borstvergroting/borst_feest_02.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedoel je mijn bolling?

Ja pornoborsten krijg je hier in nederland niet snel hoor ;) dat is meer in Amerika!

Ja die foto zijn denk ik anatomische prothesen, meer het glijbaan effect! Ziet er meer uit als een natuurlijke borst he..

Heb je ook mooie resultaten gezien van het ziekenhuis?

Ja als er iets mis gaat zijn er inderdaad veel artsen aanwezig die je kunnen helpen!

Ach ieder zijn eigen keus he.. :)

Liefs :58:

Link naar reactie
Delen op andere sites




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.