Jump to content

Linda1971


Linda1971

Recommended Posts

Goedemorgen, ik ben nieuw op het forum. Ben nu 45, mijn borsten zijn een beetje lege theezakjes en daarom laat ik een borstvergroting doen, opvullen. Ik ben al bij 2 klinieken geweest op gesprek, maar niet tevreden nog, eerste was veel te duur eur 4250 en tweede stuk goedkoper 2600 maar daar wilde ze teveel plaatsen.

Ik sport veel, en slaap op mijn buik. Daarom belangrijk dat het niet te zwaar word en goed word vastgemaakt. Ik heb brede schouders. Ze hadden mij bij 2e kliniek 500 cc aangeraden, ronde. Het verschil vind ik te groot. Ik wil ook niet dat het heel erg gaat opvallen. Wie heeft er advies voor mij en wie heeft ervaring met sporten, hardlopen met name ? Vast bedankt voor jullie reactie, groetjes, Linda

Link to comment
Share on other sites

hoi Linda, Ik ben benieuwd of je al meer over de grote te weten bent gekomen. Zelf heb ik hopelijk snel een wissel. Ik ben me ook nog aan het oriënteren. Weet je al wat voor soort prothesen je gaat nemen? Voor hardlopen is vooral een goede sportbeha belangrijk.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.