Jump to content

Noesoe : 8 mei 2017 : Dr. Nio : OLVG-West


Recommended Posts

Hallo allemaal!

Tja, en dan heb je bedacht om er na jaren over te lezen, na te denken en wachten tot de jongste oud genoeg is, er eindelijk voor te gaan!

Ik ben in principe nog maar in het beginstadium, maar al wel zeker dat ik het wil laten doen.

 

Mijn consult is ingepland bij de Wellnesskliniek in Genk bij dr Linda Visser. Omdat ik me niet prettig voel bij de siliconenimplantaten heb ik gekozen voor de Monobloc hydrogel implantaten. Na goede berichten en veel zoeken op fora ben ik terechtgekomen bij de Wellnesskliniek in Genk.

 

Ik heb al veel verhalen gelezen van meiden op dit forum, dus ik vond het nu wel tijd worden om hier aan te sluiten. Vooral omdat ik ook heel benieuwd ben naar ervaringen van anderen. En stiekem wil je eigenlijk alles lezen wat er te lezen valt als je eindelijk de beslissing genomen hebt! :-)

 

Gr Noesoe..

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Guest B00bies

@NoesoeIk antwoord hier want anders bevuil ik Mirri haar topic zo. 

 

Ja, was echt een top consult bij Nio. Ik had aangegeven dat ik het graag voor de spier wil. Hij heeft toen goed gekeken en gevoeld en gaf aan dat het wel kon. 

 

Rimpelvorming is helaas iets waar je wel rekening moet houden. Maar hij heeft wel heel goed gekeken of het kon en als hij denkt dat het niet kan, dan plaatst hij het niet voor de spier. 

 

Ook bij dual plane kan je rekening aan de zijkanten krijgen met name als je voorover bukt. 

 

Ik heb geen dunne huid en door mijn 70C wel wat bedekking en ben 23, dus ik hoop dat dat voorlopig nog zo blijft. Wie weet kan het ook bij jou ook wel!

 

Ook heb ik gelezen dat rimpels eventueel middels lipofilling kunnen worden weggewerkt. Dit laatste heb ik echter niet met drs Nio besproken. 

 

Wat is je voorsituatie en heb je al enig idee waar je op uit wilt komen? Je hebt al twee consulten gehad lees ik!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hey @B00bies

Beter zo!

 

Goed bericht. 

Ik heb nog geen consult gehad, ik heb er wel één staan bij dr Visser bij de Wellness kliniek. Omdat ik graag een tweede consult ter vergelijking wil en goede verhalen lees over Nio, lijkt het me een goed plan ook bij hem een consult aan te vragen.

 

Ik heb geen idee of ik een dunne huid heb.. Heb wel twee kinderen die hun sporen hebben achtergelaten, ben ondertussen ook al 37 ;), dus het is niet meer wat het was. Heb nu (wat ze noemen een lege) B75/C70 en mijn ribben zijn best zichtbaar aan de bovenkant. 

 

Heb me flink ingelezen, maar inschatten wat er mogelijk is.. geen idee! Wil geen enorme grote "barbieboobs", maar er mag wel flink wat gebeuren daar.. Hoeveel cc heeft hij bij jou geadviseerd?

Link to comment
Share on other sites

Guest B00bies

@Noesoe

Zelf inschatten is moeilijk. Uiteindelijk zal je het toch door hem moeten laten beoordelen. Maar doordat je een 75B/70C bestaat de kans wel, dat het kan. Even afwachten.. 

 

Ooh dan heb ik het verkeerd gelezen, sorry!

 

Drs. Visser plaatst de monobloc hydrogel volgens mij alleen maar dual plane.

 

Ik wilde graag een E als cupmaat. Dus dat is voor het oog een Dcup. Nepborsten ogen immers kleiner. Hij kwam eerst met 275cc en dat zou uitkomen op een volle D of E als cupmaat. En 320cc dit zou uitkomen op een E of kleine F als cupmaat. Maarja hij kan dat niet garanderen. Sowieso valt ieder bhmerk anders. (Ik heb echt een 70cm omtrek, dat is ter vergelijking wel relevant. Met 75 omtrek heb je meer cc nodig om dit te bereiken) 

 

275cc vond ik mooi, maar 320cc stond toch echt wel een stuk mooier. Dat is uiteindelijk waar je naar moet kijken en niet de eventuele cupmaat. 

 

De cc's tussen 275cc en 320cc zouden mij niet de vorm borsten geven die ik wil. Ik wil namelijk geen ballerige vorm, maar zo natuurlijk mogelijk. Dit komt denk ik, omdat die protheses naar verhouding wat breder zijn. Maarja dat moet je maar aan hem overlaten. In ieder geval voorbeeld foto's meenemen :)

 

Oeps wel een lang verhaal geworden. Ben heel benieuwd wat hij jou gaat adviseren en hoe je andere consulten zijn! Ik ga je volgen xx

 

 

Link to comment
Share on other sites

@B00bies

Dat van Visser wist ik niet. Nu weet ik helemaal zeker dat ik voor een tweede consult ga! Was dat voor jou de reden om niet naar dr Visser te gaan? 

 

Ik had inderdaad begrepen dat je al snel wat groter moet gaan dan je in eerste instantie zou denken. Ik had ook gelezen dat hydrogel implantaten zelf ook nog eens minder groot uitpakken dan de silicone implantaten.


Bij jou begint het aftellen al! Hoe lang is de wachtlijst van de consulten bij Nio in olvg? Sorry hoor.. ik kan je nog wel duizend vragen stellen! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest B00bies

@Noesoe drs Nio is de enige die en voor de spier plaatst en onder lokale verdoving wil opereren. Daarnaast kon ik alleen maar goede ervaringen over hem vinden.

 

Ja, klopt dat heb ik ook al een aantal keer gelezen.

 

Verder waren alleen drs Van Selms (werkt ook in OLVG) en drs Visser voor mij een optie, omdat dit ook goede artsen zijn. Ik las over van Selms dat hij terughoudend is met het voor de spier plaatsen. En tsja drs Nio sprong er voor mij sowieso boven uit.  

 

Op het consult werd het alleen maar bevestigd. Het is een hele sympathieke kundige man. Was gelijk tevreden en had er vertrouwen in dus maar gelijk een operatiedatum gepland. 

 

Ik kon binnen twee weken terecht voor een consult en voor de operatiedatum was er ook geen wachtlijst. 

 

Dus ik zou gewoon een consult plannen en dan kan je het zelf ervaren! 

 

Hihi mag hoor:P

 

Link to comment
Share on other sites

@B00bies

Ja hoor! Afspraak voor consult bij Nio is ook gemaakt! :D 13 maart, een dag voor Visser. Ik ben wel benieuwd naar de kosten, want de telefoniste had het over 150 euro eigen risico. Maar goed, ik ga het zien. Weer een stapje dichterbij in ieder geval.

 

Ik ben vooral benieuwd wat het verschil in inzicht en mening is van beide artsen.

Link to comment
Share on other sites

Guest B00bies

Ooh dat is wel super fijn dat je de consulten zo vlak na elkaar hebt dan kan je goed vergelijken. 

 

Ooh dan zijn ze misschien duurder geworden dit jaar. Stijging van 50% dat is wel veel :P  Maarja de ingreep is daar ook veel goedkoper. 

 

Ben benieuwd xx

 

 

Link to comment
Share on other sites

Geld kost het toch. Niet te lang bij stil staan maar.. :P Vind vertrouwen en goed gevoel veel waard. Ondertussen fotomateriaal aan het verzamelen wat ik wel en niet wil en tips aan het zoeken waar je nog aan moet denken bij zo'n consult. Het houd me meer bezig dan ik gedacht had. Grappig.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Hoi @Noesoe

 

Wat fijn dat je een keuze hebt gemaakt en meerdere consulten hebt staan! Spannend! Ben ook benieuwd of ze verschillen in hun advies. 

 

Ik kreeg eigenlijk van Dr van Selms de vraag wat ik vond van de monobloc hydrogel. Ze zijn wat breder inderdaad en dat zou een mooi resultaat geven voor mijn borsten. En na het lezen van informatie wist ik ook zeker dat ik die wilde. Het natuurlijke product spreekt mij meer aan als de silliconen.

Ik krijg ze dual plane vanwege te weinig eigen weefsel. Waarschijnlijk zal het 340 cc worden. Mijn voor situatie is heel weinig, een 70A(a). Weet nog niet of ik foto's in een album zet en anders stuur ik ze prive. 

Succes met oriënteren, leuk!

 

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Hoi @Mirri@Mirri!

Wat fijn dat de hydrogel ook door een arts zelf worden aangeraden. Ik kon het zo snel niet vinden maar heb je al een datum? En op welke cupmaat kom je ongeveer uit met 340cc? 

 

Ik ben maar allemaal foto's aan het verzamelen van wat ik wel en niet wil. Vind 't wel lastig te bepalen, maar ik neem aan dat zo'n consult daar veel duidelijkheid in kan geven. 

 

Ik denk dat het bij ook dual plane moet, maar weet 't niet zeker. Ook daar ben ik benieuwd naar wat beide artsen te vertellen hebben.

 

Had jij een lijstje gemaakt voor het consult?

 

Link to comment
Share on other sites

Hoi  @Noesoe

 

Bij een consult krijg je inderdaad veel nieuwe informatie en wat meer duidelijkheid over wat er mogelijk is. Ik had eigenlijk geen lijstje, omdat ik ook nog geen idee had wat er verteld zou worden. Het is allemaal nog zo nieuw als je er ineens in zit.

Slim om alvast foto's te zoeken van borsten die (niet) mooi vindt, daar kunnen ze dan weer verder over vertellen en uitleggen.

 

Ik heb morgen de operatie! :) 

Mega zenuwachtig en zo spannend! 

 

Ik heb nog niet echt een idee welke cupmaat het zal worden. Ik was daar eigenlijk ook niet echt mee bezig. Als er maar mooie borsten komen die er nog natuurlijk uitzien. Het aantal cc staat nog niet helemaal vast, omdat het passen niet helemaal een duidelijk beeld had gegeven. Dus toen met de pc afgesproken dat we het voor de operatie nog even bekijken. Hij is kundig genoeg dat hij het ook tijdens de operatie zal zien met welke maat het mooiste resultaat behaald kan worden. 

Succes! 

Link to comment
Share on other sites

@Mirri

We zitten tegelijk op elkaar te reageren. :D

 

Echt zo spannend! Uitgangspunt van natuurlijk ga ik ook voor. Fijn dat je de hoeveelheid cc voor de ingreep nog even kan doornemen.

 

Ga je naar een hotel vanavond? 

 

Heel veel succes morgen!!! Ik ga voor je duimen dat t allemaal mee gaat vallen. X

Link to comment
Share on other sites

Haha nu weer @Noesoe :lol:

 

Dank je wel!! Het is in principe 45 min rijden dus we gaan vanuit huis naar het ziekenhuis. Als het langer rijden is, is een overnachtig in een hotel daar in de buurt heel slim! 

 

Ik hoop het ook zo allemaal! Dank je wel! Ik laat weten hoe het is gegaan. X

Link to comment
Share on other sites

Goedemorgen @B00bies!

Even n vraagje over t consult bij Nio: wat heb je meegenomen toen, behalve foto's? Sowieso een strak shirtje voor 't passen, maar had je ook een sportbh bij je voor 't passen, of hebben ze dat daar? Ik heb alleen maar gevulde bh's! :D x

Link to comment
Share on other sites

Guest B00bies

Hoi @Noesoe

 

Ze hebben daar een sportbh voor je liggen. Verder je vragen opschrijven, zodat je ze niet vergeet te stellen.  En vergeet niet aan drs Nio te vragen om een foto van je maken met pasprotheses (of degene die je meeneemt). Geen zwart shirtje, want dan zie je het niet zo goed. 

 

Verwijsbrief en zorgverzekeringspasje meenemen. 

 

Dat was het wel denk ik xx

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hallo meiden!

 

Ik ben geweest hoor! Bij beide: Nio en Visser.. mijn bevindingen:

 

Nio: gelaten, rustig, kwam niet zelf met hydrogel pas toen ik er om vroeg, keek naar de foto's van voorbeelden wat ik mooi vindt en heeft daar cc's aan verbonden, pas prothesen kon ik niet heel veel mee want geven geen eerlijk beeld vd realiteit zoals hij zelf aangeeft, zeker wel heel vriendelijk, voelde me op m'n gemak en komt over als een kundig man.

 

Visser: snel, recht door zee, eerlijk, humor, gaf mij een heel prettig gevoel, pas prothesen waren gevoelsmatig veel beter en dichter bij de waarheid (maar dat is natuurlijk afwachten...)

 

Al met al beide prima en gaven me een goed gevoel, eerlijk is eerlijk.. je bent gewoon een van de duizenden die door hun handen gaan en daaraan merk je dat t voor hen (in ieder geval het consult) "lopende band werk" is. 

 

Mijn puntje is nu.. de maat... bij Visser 480 cc en bij Nio 600 cc.. Over mijn startpunt waren ze beide duidelijk.. a75 Nio zei zelfs niets!!..(En ik maar denken dat ik nog best wat had..  :-) Uitgangspunt is mooie volle borsten, maar geen pornotieten.. :P

 

Vervolg: afspraak op 6-4 voor 2e consult voor de laatste vragen, operatie hoop ik ergens half mei, maar dat moet nog gepland worden...

 

@Nightingale: visser zou ik niet doen vanuit Friesland.. veeeeeeeel te ver! ;)

Link to comment
Share on other sites

@Noesoe

Wauw, 75A niets? Naja dan verklaar ik mijzelf welkom bij de club, die maat heb ik ook haha(had ik althans voor alle krachttraining). Dat er bij beide dan zo'n verschil zit in cc's is wel apart. Zat er bij het passen dan niet veel verschil in qua grootte? Misschien heb ik er over heen gelezen, maar welke cupmaat wil je naartoe? 480 cc klinkt best al veel;) Zelf zat ik richting een grote C cup te denken, eventueel net D. Misschien dat ik dan ook wel in zoveel cc kom, dat zie ik dan vanzelf bij het passen.

Al enig idee waar je voorkeur ligt of ga je bij beide een 2e consult doen? 

Voor Visser moet ik idd een heel eind rijden, is niet echt praktisch haha. A'dam ben ik met zo ongeveer een uurtje dus dat is beter te doen.:P

Link to comment
Share on other sites

@Nightingale

Haha! Ja! Niets vond ik ook wel wat om te horen, ik ben niet volledig plat dacht ik. Heb nog wel een beeeeeeetje schaduw.... :D

 

Ik had vooral voorbeeldfotos en had al bedacht dat het wel richting D zou gaan. C heb ik gehad in m'n iets vollere tijden voor kinderen en toen riep ik al dat t best wat voller mocht zijn :rolleyes:( al was ik er toen wel heel blij mee). De 480 komt uit op 75D, de 600 weet ik niet, dat wil ik nog vragen. Gevoelsmatig vind ik 600 echt te veel. 

 

Al zei Visser bij de voorbeelden die ik liet zien, dat ik dat niet krijg met 480.. misschien zijn die voorbeelden iets te groot dus. Lastig inschatten als 't om jezelf gaat. Bij een ander is het altijd zo makkelijk! :P

 

Ik heb nu alleen nog een consult bij Nio staan, omdat ik daar de BV wil laten doen. Reden.. puur praktisch, afstand is minder.. Beide artsen prettig en vertrouwen in. 

 

Bij Nio krijg je een soort kipfilets als pasprothesen. Dat geeft toch een ander beeld. Bij Visser stop je de ronde implantaten in een bh waardoor je echt een ander beeld krijgt. Lastig lastig!!!! :blink:

 

Ff vergeten, maar had jij al een consult gepland? 

Link to comment
Share on other sites

@Noesoe

 

Ik ben idd wel benieuwd naar het passen en waar ik dan op uit kom, kan ook zomaar D zijn hoor, ik heb geen idee hoe groot ik me daarbij voor moet stellen. 600 klinkt echt veel maar wie weet valt dat ook wel mee, zoals je al zegt, inschatten is lastig vooral bij jezelf haha. Kipfilets als pasvorm, nu ben ik wel heel nieuwsgierig hahaha.

Heel veel dames op dit forum zijn positief over Nio dus dat geeft je automatisch al wat meer zekerheid wat wel prettig is en de afstand is ook nog te doen, dus wat dat betreft heb ik al enige voorkeur, maar wie weet is mijn ervaring wel anders. Ik heb nog geen consult gepland, omdat ik waarschijnlijk eind dit jaar pas de operatie wil gaan doen, dus ik heb nog genoeg tijd om me wat te oriënteren enzo. Ergens twijfel ik ook nog steeds een beetje van wel of niet, ik denk dat ik daar beter uit ga komen tegen de tijd dat ik een consult heb gehad, dat maakt het allemaal wat echter en ik wil wel volledig achter mijn keuze staan;) 

Jij in ieder geval succes bij je 2e consult, hoop dat het dan allemaal wat duidelijker voor je wordt qua cc's en je de knoop door kunt hakken:)

Link to comment
Share on other sites

@Noesoe

 

He meis, het is altijd goed om bij twijfel nog een keer te gaan passen,en het verschil lijkt heel erg groot, maar valt heel erg mee.

 

480 cc - 13.3 breed - 4.5 projectie

600 cc - 13.5 breed - 4.8 projectie

 

Misschien dat dit zo onder elkaar het iets overzichtelijker maakt.

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Hoi @Noesoe

 

Fijn dat je de 2 consulten hebt gehad! Zo te zien bij de reactie van Desert-Rose is het verschil in maat niet heel groot. 

Het passen met die kipfiletjes geeft geen duidelijk beeld he, ik kon daar ook niks mee. Succes alvast voor je 2de consult! 

Link to comment
Share on other sites

Op ‎14‎-‎3‎-‎2017 om 19:03 zei Noesoe:

@Nightingale

Haha! Ja! Niets vond ik ook wel wat om te horen, ik ben niet volledig plat dacht ik. Heb nog wel een beeeeeeetje schaduw.... :D

 

Ik had vooral voorbeeldfotos en had al bedacht dat het wel richting D zou gaan. C heb ik gehad in m'n iets vollere tijden voor kinderen en toen riep ik al dat t best wat voller mocht zijn :rolleyes:( al was ik er toen wel heel blij mee). De 480 komt uit op 75D, de 600 weet ik niet, dat wil ik nog vragen. Gevoelsmatig vind ik 600 echt te veel. 

 

Al zei Visser bij de voorbeelden die ik liet zien, dat ik dat niet krijg met 480.. misschien zijn die voorbeelden iets te groot dus. Lastig inschatten als 't om jezelf gaat. Bij een ander is het altijd zo makkelijk! :P

 

Ik heb nu alleen nog een consult bij Nio staan, omdat ik daar de BV wil laten doen. Reden.. puur praktisch, afstand is minder.. Beide artsen prettig en vertrouwen in. 

 

Bij Nio krijg je een soort kipfilets als pasprothesen. Dat geeft toch een ander beeld. Bij Visser stop je de ronde implantaten in een bh waardoor je echt een ander beeld krijgt. Lastig lastig!!!! :blink:

 

Ff vergeten, maar had jij al een consult gepland? 

 

Heey Noesoe,

 

Wat een keuze lastig he.

Ronde implantaten in je BH:blink::blink:, idd vreemd. Maar frans straten zie je ook op You tube een vrouw helpen en die maakt het nog mooier, die krijgt zelfs in een voorgevormde BH protheses om te passen:blink::wacko:.

Maar goed, Super fijn dat je bij Nio een goed gevoel hebt dat is het belangrijkste!

Maar wil je wel even mee geven (mijn ervaring) dat die kipfiletjes zoals ik deze toen ook noemde hihi, echt een vertekend beeld kunnen geven (dus pin je er niet op vast).

Bij mij oogde het passen echt groter als toen de bv gedaan was.

Het is per merk prothese en projectie zooooo verschillend.

Met mijn postuur toen kon er max een prothese in van  11,5 cm breedt.

Als ik naar mijn BV kijk bvb kwam van totaal niets:( en kreeg een anatomische prothese met een projectie van 4,2/245cc mijn bh maat ging hiermee naar een 70c, maar oogde echt als een B.

Zo zie je maar dat CC's niet altijd iets zeggen, en zoals velen hier op het forum de BH maat ook niet.

Een BH maat E oogt dan vaak als een D, wat ik er nu allemaal van begrepen heb.

 

Xx Lena :116:

 

Maar even een vraag voor alle hydrogel dames, kent iemand het merk IDEAL IMPLANTS? (zag ze op you tube)

Ik kwam ze tegen tijdens mijn onderzoek ze zijn fda in Amerika, zijn Saline begrijp ik en voelen/vallen en zien er als sillicone uit. En hebben ook hogere projectie's.

Hoop niet dat dit een stomme vraag is:blush:, het zijn protheses zoals ik het begrijp die hier in Nederland ook veel vrouwen zouden kiezen denk ik ipv silliconen (of het is te mooi om waar te zijn).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.