Jump to content

265cc Motiva rond Demi Profile


Twijfeltje240

Recommended Posts

Hallo meiden,

Ik ben hier nieuw, ben administratief bediende en schoonheidsspecialiste & visagiste.

Ik twijfel al 20 jaar over een BV, ben nu 41 en het is dus nu of nooit.

Heb dus beslist NU :D.

Ben reeds op consultatie geweest.Bij Dr. Vanstraelen. Ben er altijd vanuit gegaan dat ik 240CC wou maar de pc mijn 300cc geadviseerd. Wel, dit vond ik veel klinken dus ben voor de middenweg gegaan 265cc. Nu is mij vraag: op welke cupmaat ga ik ongeveer uitkomen. Ik wil het redelijk naturel maar wil toch een beetje bolling bovenaan. Mijn pc zei: Motiva 265cc demi profile, achter borstspier. Heb nu 75A/70B. Is hier iemand die mij foto's kan tonen wat ik ongeveer kan verwachten of raad geven. ben 1m62 - 53kg . Het mag te zien zijn dat ik borsten heb maar niet te uitgesproken ^_^

Link to comment
Share on other sites

hoi twijfelt welkom en goed dat je de stap hebt gezet je zal geen spijt krijgen , ik ben ook geopereerd door vanstraelen , vandaag 5 weken po , ziet er super uit , is bekwame arts . ik heb 450cc rechtsen 400 cc links motivatie rond en voor de spier , ze zijn helemaal niet te dik bij mij maar ik ben dan ook vrij breed, als je nog vragen hebt laat maar weten , en je kan altijd in mijn album kijken

 

Link to comment
Share on other sites

Danku Leslietje! Ik mag morgen nog gauw langsgaan. heb jij sedatie gehad? of algemeen narcose? Ik twijfel zo met die profiles. Begrijp ook niet het verschil tussen moderate profile, moderate plus, demi, is dit bv hetzelfde. is demi hetzelfde als moderate of moderate plus... en krijg je hier toch iets of wat bolling bovenaan. :D Is 265cc genoeg enz... zo veel vragen :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

He meis, en welkom,

 

Het profile Demi is een Low profile, en ik weet ook niet of dat echt jouw wens is, want met deze prothese zit toch het meeste onderin de borst, en geeft ook de minste projectie in vergelijk met bijv de Motiva Full , en omdat je aangeeft dat je toch wel iets bolling bovenin wilt zou ik toch eens met je pc overleggen of je niet voor de Motiva Full zou kunnen gaan. 

 

Zou echt opnieuw passen, maar ook eens passen met een Full,want ik denk zelf dat je van een Demi niet heel erg blij gaat worden.

 

Als je kijkt dat die prothese:  Demi : 265 cc -  11 breed - 3.8 projectie

en deze bijv vergelijkt met de Full :  315 cc - 11 breed - 4.5 projectie

Dan zie je dat er in de projectie al een enorm verschil zit, en je krijgt meer bolling, maar nog wel zo dat het natuurlijk lijkt.

 

Uiteraard kun je dan natuurlijk nog meer cc nemen, maar dit geef ik even als vergelijk.

 

Het is een behoorlijke beslissing, en het zonde zijn als je niet alle opties gepast zou hebben, en daardoor achteraf spijt zou krijgen.

 

Ook moet je in je achterhoofd houden dat prothese borsten altijd kleiner ogen dan echte borsten.

 

Succes met je consult.

 

xx

 

en Leslietje heeft overigens de Full

Link to comment
Share on other sites

Ja inderdaad ik heb de full , en ik ben onder volledige narcose gegaan in zijn praktijk zelf ! Ik ben heel content met mijn bolling in ieder geval maar heb ook voor de spier en had al gehoord dat dat normaal meer fake lijkt , nu met mijn breed lichaam is dat totaal niet fake maar als je dat op iemand smal ziet heb je er echt ballen op staan heb ik al gehoord en voel je ze ook zitten , bij mij voel je ze nu totaal niet meer ! Na die eerste consultatie had ik super veel bang en super veel vragen maar dit forum helpt zoiezo wel met alles en heb hem gewoon alles laten kiezen enkel het volume heb ik zelf gekozen 

Link to comment
Share on other sites

Dit is lastig te zeggen, want kan ook een anatomische prothese zijn,en dan zijn de verhoudingen anders.

 

Waar je vanuit moet gaan,is als je weer gaat passen, en je krijgt echt met een bepaalde prothese een glimlach op je gezicht, dan weet je dat je goed zit.

 

De cc zegt niet altijd veel, het gaat vooral om de projectie en profiel.zoals je kunt zien in mijn bovenstaand bericht, en wat ik daar ook aangeef, ook de full gaan passen, anders weet je nooit hoe je die zou vinden, want die geeft echt wel meer bolling dan de demi.

 

Foto's maken van het passen, en dan kun je thuis altijd nog eens rustig beslissen, want je moet helemaal zeker zijn van je zaak.

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.