Jump to content

jesebel : 25 april 2017 : Dr. Nio : Park Medisch Centrum


Recommended Posts

Hoi meiden. 

Ik zoek regelmatig info op dit forum dus dacht laat ik maar eens registreren.

11 jaar geleden heb ik bij Dr. Lommen mijn borsten laten vergroten. Ik heb geen kaartje meer maar waarschijnlijk was het ong. 300 cc rond Eurosilicone achter de spier. Destijds nog heel hip vanuit de oksel. Als ik toen had geweten dat ik bij een wissel alsnog een snede nodig zou hebben onder de borst... maar goed, niks meer aan te doen. 2 kids later en opgeteld 2 jaar borstvoeding later zijn mijn protheses verschoven. Ze nemen de weg terug richting mijn oksels. De rand van de siliconen zitten helemaal aan de zijkant en aan de voorkant ben ik zowat plat. Ik vind het dus wel tijd voor een wissel..

Ik ben er uit dat ik het of bij van der Weij wil laten doen bij Boerhaave of bij Nio bij Parkkliniek.

Bij beiden een consult gehad en bij beiden een goed gevoel.

van der Weij: 400 cc rond Mentor en tijdens operatie kijken of mn spier wel doorgesneden was en dat dat de oorzaak is van het verschuiven. evt. dichtzitten zijkant en dichter bij elkaar brengen van de protheses.

Nio: 500 cc ( maar hij gaf aan dat 450 en evt 550 ook mooi zouden staan ) Eurosilicon. Toen ik zei dat ik liever FDA approved wilde zei hij dat Mentor qua kwaliteit achteruit aan het gaan is en dat ik dan beter voor Motiva kon kiezen. Hij wilde de holten aan de zijkant richting de oksel vastzetten met hechtingen, waarbij hij wel zei dat je in het begin een soort deuken in je vel ziet.. Hij zei tevens dat hij ze dichter naar elkaar toe kon brengen maar niet teveel omdat anders je tepels naar buiten gaan wijzen.

 

Allebei goed gevoel. Nico kwam wel wat nuchterder over wat betreft haalbare resultaat. Ik heb nu dus even geen idee wie ik moet kiezen want ze staan beiden goed aangeschreven ook op dit forum..

Alle adviezen zijn dus welkom!!

 

Link to comment
Share on other sites

@jesebel

 

Hoi hoi en welkom op BF :) 

 

Wissel in het vooruitzicht! En je hebt goede PC's uitgezocht dus het enige wat ik kan bijdragen is dat ik vaker heb gelezen dat Nio een wissel heeft uitgevoerd bij dames die ze eerst via hun oksel hadden. Hiernaast werkt Nio ook in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam. Deze werkplek is wat goedkoper in prijs ;)  

En heeft hij met ervaring met verschillende protheses.

 

Je gevoel volgen en hopelijk kun je kiezen haha. Goodluck with it!!

 

xx

 

Link to comment
Share on other sites

Hoi! Bedankt voor je reactie. 

Ik denk dat ik nav alle berichten die ik kon vinden inderdaad voor Dr. Nio ga. Ook handig is dat hij dichterbij zit voor mij, maar ook dat hij meer met rond werkt en volgens mij vd Weij meer met anatomisch en voor de spier. Maar zou vast bij beiden een goede behandeling krijgen.

Datum staat nu op 25 april!!!

7 april nog een keertje passen, want twijfel erg of 450 niet te groot wordt..

Ik ben 170 cm en 57 kilo met een beetje een peer figuur. Mijn bovenkant is smaller dan mijn heupen en billen. Daarom denk ik dat een beetje borst wel mooi gaat staan. Hoop alleen dat het me niet zwaarder doet gaan lijken.

Ik zal s wat fotootjes erop zetten binnenkort.

Link to comment
Share on other sites

@jesebel 

 

Gefeleciteerd met je datum en bij park vastgelegd of OLVG?

 

Graag gedaan hoor en klopt, van der Weij zn specialisme is anatomisch en werkt graag voor de spier maar hij kan hiervan afwijken indien gewenst.

 

Fijn dat je de keus heb kunnen maken en nu nog het aantal cc haha.. Lastig tot op het laatst!! Nogmaals passen is idd het beste. Ik zeg altijd dat het aantal cc niets zegt en vergelijken ook lastig is want ik heb bijv 500cc gehad om van niets, iets te maken ;) Ik ben 1.68 en 53 kg en past prima bij mn lijf. 

 

Succes bij het passen en volg je gevoel! 

 

Xx

 

 

Link to comment
Share on other sites

Park.. en ga ik zeker doen! Ik ga sowieso hopelijk blij zijn met wat volume in het midden.

Nu kan ik een platte hand tussen mijn borsten leggen en is het nog plat, terwijl onder mijn oksel nog een stuk silicone zit. Maak me wel wat druk over het stukje dat mijn zijkant aan het begin eruit ziet als een 'chesterfieldbank', met van die knoop deuken...  Kan ook eigenlijk niets vinden van iemand die dat ook heeft gehad.

Het vergelijken is inderdaad heel lastig dus ga gewoon nog een keer de 7e en ga op zijn expertise vertrouwen!

Ik moet nog even uitvogelen hoe ik een foto album aanmaak maar zal dan wat fotootjes plaatsen en bijhouden.

x

Link to comment
Share on other sites

bovenstaande topic geeft wat uitleg over foto's plaatsen! En @Desert-Rose zal je topictitel aanpassen naar je operatiedatum :) 

 

Misschien dat je Nio kan vragen naar een paar foto's hiervan hoe dat eruit ziet? Weet wel dat dit idd in het begin zo eruit kan zien maar zodra je binnenhuidse hechtingen en bindweefsel is opgeknapt deze verdwijnen. Je herstelweken zo voorzichtig mogelijk doen zodat alles keurig kan helen. 

 

Het is een fijn kliniek en leuk team en met onze boobmaster komt dit helemaal goed :35: 

 

Xx

Link to comment
Share on other sites

@jesebel

 

Hoi meis, 

 

Ik zie dat je inmiddels een datum hebt, ik heb daarom je titel aangepast, en het topic verhuisd naar een andere categorie, hier kun je nu verder al je updates blijven doen, en dadelijk na je operatie ook je verslag neerzetten, dan heb je alles netjes bij elkaar staan.

 

Over het hechten van de zijkant, je gaat inderdaad deuken zien in het begin,maar die gaan langzaamaan wegtrekken als de hechtingen eenmaal op gaan lossen, wel moet je heel erg voorzichtig met bewegingen van de armen, omdat die hechtingen vrij fragiel zijn, en in het in het begin behoorlijk pijnlijk, maar het is het allemaal waard, omdat je alleen op die manier ervoor kunt zorgen dat de protheses netjes in het midden blijven zitten, en niet meer richting de oksel gaan.

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Ja dat is een goede! Zal inderdaad eens vragen of hij wat voorbeeld foto's heeft. Iemand een idee hoe lang het duurt voordat de deuken dan weer beetje weg zijn?

Ben net weer begonnen met sporten. oa. Bodypump, wel balen dat ik net helemaal lekker in het ritme zit en dan weer 6 weken niet kan.

Wellicht kan ik wel mijn benen en billen blijven trainen??

 

Het wordt sowieso allemaal een uitdaging met 2 kleine kids van 3 en 5, hopelijk ga ik er hekel blij mee worden ;)

Link to comment
Share on other sites

Dit zijn mijn implantaten nu. Ik denk dat er Eurosilicon rond in zit, HP en png. 285 of 300cc

Zal ik gaan kiezen voor 400, 450 of 500cc Motiva ?

Je ziet dat ik aan de voorkant echt platting ben. Er past een ruime hand plat tussen mijn borsten in en volume zit vooral aan de zijkant.

Pictures visible for members only.

Become a member now.

Link to comment
Share on other sites

@jesebel

 

Die 6 weken hersteltijd is sowieso ook nodig voor het kapselproces rondom je protheses en in hoeverre je deuken/rimpels weg zijn is afhangkelijk van je huid/weefsel en in hoeverre ook je protheses op hun plek zitten. Zie dit bij iedereen anders wegtrekken. Zie zelden dat dit binnen de 6 weken gebeurt om eerlijk te zijn. Dit heeft echt tijd en geduld nodig!! 

 

Ik zou met Nio even overleggen mbt je sport want die kijkt per individu hoe het met je herstel gaat en/of te vroeg sporten slim is. Zeker nu je aan de zijkanten wordt gehecht. Het is voor nu effe inleveren maar je kunt liever in een keer goed herstellen toch? 

 

Met 2 koters gaat zeker een uitdaging worden maar lees meestal als je hierop goed voorbereid en hulp erbij hebt, dit wel te doen is. Gelukkig kunnen ze al het een en ander op deze leeftijd. Tot 10 tellen voor de huishouding ;) 

 

Als je zo twijfelt over het aantal cc kun je altijd weer gaan passen en overleggen met Nio? Hij heeft er wel oog voor. Misschien wil @best_boobie de catalogus erbij pakken of haar glazen bol? Er zit namelijk wel verschil tussen Eurosilicone en Motiva. Tagg haar voor je en misschien duikt ze op in je topic ;) 

 

xx

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Vandaag was het zover. Mn prothesewissel. Geen idee wat erin zat ( na 11 jaar vergeten en geen documentatie meer van ) dus ook moeilijk in te schatten wat ik er nou in wilde.

Dr. Nio had me laten passen en kwam tot de conclusie er ong. 240cc bij te doen.

bang dat ik op veel te groot zou eindigen maar ook aan de andere kant te weinig verschil zou gaan zien, ging ik vanmorgen met lichte zenuwen richting Parkkliniek Rotterdam.

kamertje toegewezen, omgekleed, infuus en daarna kwam de dokter aftekenen.

heb nog gezegd dat ik 450cc op foto's bij anderen vaak mooi vond. Of hij ze iets meer naar binnen kon plaatsen ( vorige waren via oksel geplaatst en door de jaren heen naar de zijkant en onder oksel verschoven ) en dat hij maar moest beslissen welke maat uiteindelijk het mooiste resultaat ging geven. Ik dacht, ik kan wel op een aantal cc hameren maar vooral moet het gewoon mooi worden.

hij zei dat hij niet te ver naar binnen kon plaatsen want dan zouden Mn tepels naar de zijkant gaan wijzen.. ook niet wenselijk dus. Nee zei hij, ik ga het mooi maken! Geen zorgen!

narcose ging snel, merkte er weinig van ( helaas want vind dat gevoel juist zo lekker hahaha ). Werd top wakker. Meteen best helder, niet misselijk en ook weinig last ergens van. Stiekem even voelen en Hey... waar is mijn conpressievest dacht ik. De zusters snapten het ook niet. Dat doet hij normaal niet zeiden ze. Nee toch, dacht ik, zal er iets raars of ergs zijn???

toen hij later langskwam vertelde hij dat alles goed gegaan was ( gelukkig ) en dat ik niet moest schrikken van het compressie vest (of het ontbreken ervan ). Hij had namelijk de prothesen 2 a 3 cm meer naar binnen kunnen plaatsen en de zijkanten van de pockets dicht gehecht. Een compressie vest zit zo straks dat hij de borsten een beetje plat drukt en daardoor zouden de prothesen teveel tegen de zij hechtingen drukken waardoor deze misschien los konden gaan.

wel een sport bh met evt. Twee washandjes aan de zijkanten zodat de borsten een beetje naar binnen gedrukt worden.

manlief dus meteen naar de winkel voor een sport bh net sluiting voor. Maat E en F  meegenomen. E was te klein als er ook nog doekjes in moesten dus F iT was. Ding aan, doekjes aan de zijkanten ( alhoewel ik me afvraag of die dunne doekjes van de kliniek verschil mAken, maar durf er nu niet meer aan te zitten om er 'echte' had doekjes in te doen, ritsen dicht ( ook hele uitdaging ) en klaar is kees. De protheses die eruit gehaald zijn waren gelukkig nog helemaal heel. Het bleken 280cc's te zijn. 

Wat er nu in zit? 500!!! 

Zie fotootje van de sport bh 

met de minuut werd alles wel stijver en pijnlijker ..  hmmm had nog wel zo gehoopt dat een wissel minder pijn zou doen. Ritje naar huis was dan ook niet het meest comfortabele wat ik ooit deed. Mn man met 80 km/pu over de snelweg ( wat hij haat ) en ik klagend bij elke bobbel in de weg 

thuis op bedje. Kan eerlijk gezegd alleen maar stil liggen. Met moeite mijn arm net hoog genoeg tillen dat ik een stukje voedsel in Mn mond kan doen dus dat wordt een interessante week denk ik ( heb ook nog 2 koters in de rondte lopen )

hoop wel dat de pijn snel minder wordt want ben nu wel heel beperkt. Kan niet eens alleen naar de wc hihi

al met al toch, ondanks de vrij hevige pijn, toch een positief gevoel over de dag...

ik houd jullie op de hoogte!!!

Pictures visible for members only.

Become a member now.

Link to comment
Share on other sites

He meid, ik heb even je andere topic in dit topic samengevoegd, aangezien dit jouw operatieverslagtopic is en al was ;) 
Hier kun je al je updates in zetten, zodat het overzichtelijk blijft voor jou en voor ons :)

Van harte met je boobies!!
En een goed herstel gewenst!

xxx BB

Link to comment
Share on other sites

5 minuten geleden zei jesebel:

Ja eens! Ben er toch nog niet helemaal bij. Hij is nu wel veranderd zie ik al? Zit op Mn telefoon en dan is het even allemaal zoeken ;)

 

9 minuten geleden zei best_boobie:

He meid, ik heb even je andere topic in dit topic samengevoegd, aangezien dit jouw operatieverslagtopic is en al was ;) 
Hier kun je al je updates in zetten, zodat het overzichtelijk blijft voor jou en voor ons :)

Van harte met je boobies!!
En een goed herstel gewenst!

xxx BB

;)

Link to comment
Share on other sites

Guest B00bies

hihi ik zie alleen dat mijn andere berichtje het niet naar jouw andere topic heeft gehaald. Dus dan nu poging 2 :P Maar gefeliciteerd met je boobs meis! Wat fijn dat Nio de uitloop naar de zijkanten dicht kon hechten, zodat ze toch wat meer naar het midden komen en dan ook nog eens meer cc. Wat een geluk! Ben erg benieuwd hoe ze worden. In de sportbh zien ze er in ieder geval al mooi uit!

 

Heel veel succes met je herstel xx

Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei B00bies:

hihi ik zie alleen dat mijn andere berichtje het niet naar jouw andere topic heeft gehaald. Dus dan nu poging 2 :P Maar gefeliciteerd met je boobs meis! Wat fijn dat Nio de uitloop naar de zijkanten dicht kon hechten, zodat ze toch wat meer naar het midden komen en dan ook nog eens meer cc. Wat een geluk! Ben erg benieuwd hoe ze worden. In de sportbh zien ze er in ieder geval al mooi uit!

 

Heel veel succes met je herstel xx

Huh.. ik ga ff op onderzoek uit :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei B00bies:

hihi ik zie alleen dat mijn andere berichtje het niet naar jouw andere topic heeft gehaald. Dus dan nu poging 2 :P Maar gefeliciteerd met je boobs meis! Wat fijn dat Nio de uitloop naar de zijkanten dicht kon hechten, zodat ze toch wat meer naar het midden komen en dan ook nog eens meer cc. Wat een geluk! Ben erg benieuwd hoe ze worden. In de sportbh zien ze er in ieder geval al mooi uit!

 

Heel veel succes met je herstel xx

Heel irritant, maar ik zie je berichtje staan, alleen als ik het open, kom ik meteen in dit topic uit.. Kan er helemaal niks mee, anders had ik het hier nog alsnog geplaatst...
Ben bang dat jij net op het moment geplaatst heb, toen ik het topic verplaatste of zo? Kan me geen andere reden verzinnen..
Goed dat je het opmerkte! :35: 

 

xxx

Link to comment
Share on other sites

Guest B00bies
4 minuten geleden zei best_boobie:

Heel irritant, maar ik zie je berichtje staan, alleen als ik het open, kom ik meteen in dit topic uit.. Kan er helemaal niks mee, anders had ik het hier nog alsnog geplaatst...
Ben bang dat jij net op het moment geplaatst heb, toen ik het topic verplaatste of zo? Kan me geen andere reden verzinnen..
Goed dat je het opmerkte! :35: 

 

xxx

Ja, ik denk het ook want de topic was al gelijk verplaatst toen ik het had verzonden. Maar er staat hetzelfde in als in mijn 'berichtje poging 2' :P 

Maar dankje! xx

Link to comment
Share on other sites

Ok. Dag 1 met Mn 500cc's... ga nu opeens mega twijfelen... OMG... zijn ze niet veel te groot. Snap dat er nu nog zwelling is en er zitten twee doekjes aan de zijkant van Mn top, maar Holy moly.. ze zijn huge... had ik dan toch niet voor die 400cc moeten gaan??? Hopelijk is die pijn in Mn rug ook nog van de operatie en niet door het gewicht van borsten.. 

mij ben maar 170 cm met 57 kg ( nu meer denk ) en is 500 dan eigenlijk niet veel te veel... pffff word er gek van. 

Link to comment
Share on other sites

Guest B00bies

Ooh ik had dat ook, maar die van mij zijn nu echt een stuk kleiner nu de zwelling bijna helemaal weg is. Ik dacht toen ook dat ik te groot had gekozen. Ik ben nu 16 dagen po en nu vind ik ze qua grootte ook mooi :) Het is bij mij nu dezelfde maat als de pasprotheses.

 

Beetje zelfde postuur dus. Ik ben ook 170 cm lang en weeg 54 kg (excl. cc). 

 

Dus no worries! xx

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ok.. heb vanmiddag even gekeken en meteen top gewisseld. Wel zo lekker fris ;)

dat was wel even schrikken. Had toch bedacht dat ze al beetje laag en soepel waren maar ze waren nog keihard, halve huid verdoofd en ovaal hahaha... hopelijk is geduld het codewoord.

wat vinden jullie?

ps let vooral niet op die dikke vocht buik Hihi... 

 

*foto's weggehaald op verzoek

Link to comment
Share on other sites

Op 28-4-2017 om 14:45 zei jesebel:

Ok.. heb vanmiddag even gekeken en meteen top gewisseld. Wel zo lekker fris ;)

dat was wel even schrikken. Had toch bedacht dat ze al beetje laag en soepel waren maar ze waren nog keihard, halve huid verdoofd en ovaal hahaha... hopelijk is geduld het codewoord.

wat vinden jullie?

ps let vooral niet op die dikke vocht buik Hihi... 

 

*foto's weggehaald op verzoek

@jesebel Kan me zo vinden in jouw gevoel. Maar maak je nie druk komt goed. Ik heb ook wissel gehad , heb nu 440cc en had 310cc. Was ook echt bang dat het te groot zou zijn maar begin er steeds blijer mee te worden. :D

ik heb ook aan onderkant richting binnenkant ( spleetje) nog doof gevoel. Rechter tepel nig geen gevoel en links overgevoelig. Ik ben nu 6 wkn po. X sterkte met je herstel. :53:

mag ik foto zien?? 

Link to comment
Share on other sites

Ik had gewoon ook heel veel foto's gekeken en dan ga je toch vergelijken. Net controle gehad en hij heeft goed verduidelijkt waarom Mn borsten nu de vorm hebben die ze hebben. Om de natuur nu een beetje te helpen moet ik de bh uit ( want deze pushten ze juist omhoog) en een martelband totdat ze gezakt zijn. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.