Jump to content

Recommended Posts

Dag dames! Even een vraagje!

 

Ik ben nu ongeveer 7.5e week PO. Ik had sinds de operatie al dat een deel van mijn linkerborst gevoelloos is. Dit is mijn tepel en een stuk daar omheen. Ik weet dat het even kan duren, maar komt dit gevoel nog terug denken jullie? Ook voelt links nog niet echt eigen (rechts wel!) Als er een beetje druk op komt te staan bijvoorbeeld als ik iemand een stevige knuffel geef, voelt t nog echt wel alsof er iets zit zegmaar. Rechts heb ik dat totaal niet. 

 

Iemand die deze ervaring ook heeft gehad? 

 

Xx Chiara :53:

Link to comment
Share on other sites

Hi! Ik ben zelf nu 7 weken po. Ik heb hetzelfde, maar dan bij beide borsten het gebied onder de tepel. De tepel zelf is juist overgevoelig. Ik voel daar helemaal niets, pas na 10x tikken erop heb ik het idee dat ik ergens op de achtergrond iets voel. De zenuwen zijn beschadigd. Het kan tot een jaar duren voor deze zich weer herstellen. We zullen dus allebei gewoon geduld moeten hebben, maar het gaat goed komen!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Hoi hoi! :)
Ik las dit net en zag dat deze berichten enkele maanden geleden geplaatst zijn.

Ik vroeg me af of het gevoel ondertussen al wat terug is?
x

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.