Jump to content

DDDaan : 6 juni 2017 : Dr. Peters : MFIV


Recommended Posts

Hoi meiden! Ik ben schoonheidsspecialiste, 21 jaar en wordt 14 februari geopereerd aan een bv door Dr Nio, heeeeel spannend! 7 februari heb ik m'n consult dan weet ik een beetje hoe en wat, ben echt heel erg benieuwd. Ik heb me hier aangemeld omdat ik toch wel dingen wil vragen aan de mensen die al geopereerd zijn, dan wordt ik een beetje gerustgesteld (of juist niet haha) heb al heeel veel gelezen en ik moet zeggen : het is echt fijn om alle ervaringen te lezen, zo weet je een beetje wat er te wachten staat!

 

xx

Link to comment
Share on other sites

@DDDaan

 

He meis, 

 

Nou vandaag je consult,spannend welke maat en protheses je gaat krijgen.

 

Ik heb je titel aangepast ( ik ga uit van OLVG, maar ga je naar Park Medisch Centrum dan hoor ik het wel en pas ik het voor je aan) ook heb ik je topic verhuisd, hier kun je nu verder al je updates, vragen en ook na je operatie je verslag neerzetten, zodat je alles netje bij elkaar hebt staan.

 

xx

Link to comment
Share on other sites

Haai!

 

De plannen zijn gewijzigd!! Me nicht is 2 weken geleden geopereerd door Kevin Peters in Kliniek MFIV Vlaardingen via Diana gabriels, het was zooo mooi geworden en scheelt heel wat in de prijs! Zij was €2600 kwijt en bij park medisch centrum €4080!

 

Maandag 6 februari (een dag voor het consult in park medisch centrum) kwam me nicht d'r boobies laten zien en ik dacht; ik ga ook bij Diana gabriels op consult gewoon om te vergelijken waar ik me fijner bij voelde. 

 

Park medisch centrum was netjes, maar hadden niet veel pas protheses alleen 400 cc of 325 cc, dus je moest eigenlijk gokken qua maat. Ik liep niet heel zelfverzekerd de deur uit, terwijl m'n operatie datum wel al vast stond!

 

Bij Diana gabriels was het een beetje  rommelig in de wachtruimte, maar dat is logisch het was super druk! De vrouw die mij geholpen had was erg aardig en we hebben alle maten gepast, was gelijk op me gemak en zijn uit gekomen op 350 CC high profile, ronde mentor prothese, wat voor mij genoeg is want ik ben 1,58 en 46 kg haha! Helaas zit Kevin Peters al helemaal vol en kan ik pas 6 juni geopereerd worden (heb ik ze in ieder geval voor de zomervakantie:wub:) en ik heb me tweede consult in mei voor een 3D foto, wat ook super fijn is, want dan kan je echt kijken hoe het eindresultaat wordt en kan ik altijd nog kijken of ik toch 375 cc neem. 

 

Dus om een lang verhaal kort te maken.. mijn boobies heb ik pas 6 juni in plaats van 14 februari, ik vind het jammer maar aan de andere kant ben ik blij dat ik bij Diana gabriels toch een consult heb gedaan, want nu sta ik 100 % achter mijn keus en ben ik gerust gesteld!

 

ik hou jullie op de hoogte!

Link to comment
Share on other sites

Hoi ik heb je verhaal gelezen. Wilde binnekort een afspraak inplannen bij Diana Gabriels. En me voorkeur van dr peters heb ik. Nu lees ik dat die al vol zit tm juni ? Heb je zelf voor deze plek gekozen of was er echt niet eerder plaatst ? Ik had gehoopt om te plannen rond de mei vakantie.... 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.