Jump to content

voorstelberichtje


Neeltje

Recommended Posts

Hallo dames,

 

Ik heb me zojuist aangemeld als nieuw lid en wilde me bij deze even voorstellen. Ik ben 31 jaar en overweeg eigenlijk al meer dan 10 jaar om een borstvergroting te laten doen. Ik heb zo'n 10 jaar geleden al wel eens een consult gehad bij dr. van Selms. Een prima consult gehad, fijne pc. Maar uiteindelijk durfde ik toch niet. Angst voor complicaties van de operatie. In een gezond lichaam laten snijden zou misschien vragen om ellende? Ook bang dat ik misschien van onzekerheid over mijn kleine borsten, naar onzekerheid over 'zouden mensen zien dat ik mijn borsten heb laten vergroten' zou gaan. En van de regen in de drup dus...

Anyway, op de achtergrond is het toch altijd blijven spelen. Vooral elke keer als ik een nieuwe bh nodig heb (en niets past) of een bikini.

Nu is het gevoel dat ik het misschien toch wil laten doen weer sterker geworden en ik heb gemerkt dat ik veel aan dit forum kan hebben om ervaringen te lezen en veel informatie te verzamelen.

Ik ben 1.76m lang en weeg 57kg en heb een niet gevulde cup 75/80A(A).

Link to comment
Share on other sites

Hi @Neeltje

 

heb je al een afspraak voor consult? En aan welke maat en vorm zit je te denken?

 

ik heb consult gehad op 25 jan. Ik hoop te gaat voor 350cc anatomisch. Ben nog in afwachting van goedkeuring van verzekering voor vergoeding. Ben op van de zenuwen...! 

 

Succes met je keuzes!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.