Ga naar inhoud

ChDV : BV : Eerste consult 14 oktober 2010 : Dr. Verpaele : coupurecentrum


ChDV

Aanbevolen berichten

Ik had dat ook met mijn voeten, heb een aandoening en wilde die laten opereren, had er enkel psychisch last van en niet lichamelijk...De huisarts zei ook dat hij me niet wilde doorsturen omdat hij vond dat als ik geen lichamelijke klachten had dat een correctie niet nodig was! 't Is idd zoals Mii zegt, denk ook dat die er niet in thuis zijn. Hoop dat jouw huisarts natuurlijk meelevender is :) Hopelijk komt het allemaal wel goed! Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 64
  • Created
  • Laatste Reactie

Top Posters In This Topic

Hey ChDV,

Pak van je hart dat je het nu verteld hebt, en kan ook wel meevallen hoor, naar de huisarts gaan, mijn huisarts stond er wel voor open en noemde het een geschenk aan mezelf en aan m'n relatie, dus zo zie je maar! Veel succes alvast!

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heyhey!

hier ben ik weer :) ik kom net van mn huisarts en ik moet zeggen: die was veel positiever dan verwacht! Hij heeft eens anatomisch gekeken naar mn borsten en zo en zei dan dat hij me begreep, dat het echt wel medisch verantwoord is omdat ik gwn borsten wil en niet per se een supergrote cup. Hij zei ook dat ik wel de leeftijd had en zo..Verder heeft hij me doorverwezen naar dr Verpaele van het coupure centrum, ik hoopte dat mssn iemand van jullie deze dokter kent? Het schijnt een zeer goede chirurg te zijn. Volgende stap is dus een eerste consult! xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey ChDV,

Ik ken dr. Verpaele wel, heb er al mee gesproken, lijkt me een heel aangename man, was ik niet bij dr. De Meyere geweest dan zou ik hem wel een goede tweede keuze gevonden hebben. Succes met je consult, zeker wel heel fijne kliniek hoor ben er al naar een opendeurdag geweest en m'n man is er geopereerd voor z'n neuscorrectie bij dr. Tonnard. Zeer proffesioneel operatiekwartier ook met alles erop en eraan!

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

en ik sta weer een stapje verder: 14 oktober consultatie bij het coupurecentrum, dr verpaele.

Deze man vertrouw ik echt 100%, heeft verschillende benoemingen en diploma's van de EU en zo.. Ik heb enkel schrik dat ik niet akkoord ga zijn met het soort prothesen dat hij gebruikt (silimed). Indien hij niets anders in aanbod heeft, ga ik toch eens een afspraak maken bij dr Demeyere. Ik ben zo benieuwd naar mijn eerste consult! Ik heb wel nog een vraagje: de receptioniste vroeg om een 'bh zonder vulling' mee te nemen. Bedoelen ze dan een gewone voorgevormde beugel bh zonder vulling of een niet voorgevormde bh? En wat doen ze met die bh als je een grotere cup wil? Gewoon volproppen of zo? Of moet je een bh meenemen met een cup die je wilt krijgen? xx!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey meid!

Nou ik lees hier veel reacties over het naar de huisarts gaan :blush:

Ik ben er ook naar een huisarts gegaan en ben toch wel blij ;)

Ik wilde express naar een vrouwelijke arts, ze heeft toch kunnen kijken of ik wel uitgegroeid was is ook heel belangrijk!

Tenslotte vond ze niet dat ik het moest doen, tja daar heeft moon gelijk in ze vinden toch nooit dat je het moet doen.

Maar uiteindelijk is mijn moeder naar onze eigen arts geweest en hij was er helemaal niet op tegen!

Hij heeft ze uitgelegd dat een BV juist heel goed kan zijn, je kan er geestelijk onder lijden.

Kortom mischien heeft dit mijn ouders wel overgehaald ;)

Bedoel het niet rot naar de andere reacties want ze hebben gelijk hoor!

Ik ben alleen toch wel blij met deze keuze ^_^

Hoe gaat het verder meisje?

Link naar reactie
Delen op andere sites

:) ben ook echt benieuwd!

En ja, ik ben ook blij dat ik nr mn huisarts ben gegaan, hij had er idd ook niets op tegen, zei dat ik mn leeftijd heb en dat hij het in mijn geval wel medisch verantwoord vindt. Verder zei hij ook dat deze operatie gedurende de jaren echt tot standaard verandert is en dat er dus echt weinig risico's aanzitten. Moest hij dit allemaal niet gezegd hebben zou ik, en vooral mn ouders, nu ondertussen weer veel harder twijfelen! Dus ja, het is niet in alle gevallen zo slecht :) ben ook blij dat jouw arts ook begripvol was! dat doet echt goed e! xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je mijn ww niet? :blush:

Komt een pbtje aan hoor!

Staan je ouders volledig achter je?

Nou meid fijn hoor dat je de eerste stap hebt gezet, dit voelt echt als een last van je schouders :D

Ik las in anders topic dat je twijfelde over het merk prothese, maar je kunt gewoon vragen hoor!

Je hebt toch het recht om alles te weten :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey ChDV,

Gefeliciteerd met je eerst consult! :64: Best spannend hé zo dat eerste telefoontje plegen! De bal is aan het rollen nu, en straks ben je weer een beetje wijzer over de mogelijkheden bij jou persoonlijk. Ik hou je topic in de gaten, ben heel benieuwd naar het vervolg, hihi :118:

Liefs, :54:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey ChDV,

Als je H arts het medisch verantwoord vind kan hij je misschien helpen om een deel van de BV vergoed te krijgen. Misschien wel zo handig om je daar eens in te verdiepen en over te laten informeren.

Ik kon het niet via de zorgverzekering vergoed krijgen,maar wel via de belastingdienst:mede doordat de H arts én de PC aangaven dat het een medisch ook verantwoord(nodig) was. Maar goed; dat geld voor alle dames met een mini A cupje. In nederland kun je het via de belastingdienst opgeven. Ik had er toestemming voor gevraagd zodat ik zeker wist dat ik achteraf geen gedoe kreeg met terugbetalen.

Als je het niet probeerd dan weet je zeker dat je niets vergoed krijgt

Liefs fjo

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 weeks later...

hey girls,

ik ben net terug van mijn eerste consult en de gemoedsstemming is toch wel vrij positief.

Dr Verpaele heeft me voldoende uitleg gegeven en uiteindelijk heb was er dus ook een passessie.

Hij stelt voor om links 220cc te steken, rechts 270 (omdat ik met een verschil in borstbeenhoogte zit).

Op vlak van arts heb ik absoluut geen twijfels. Dit zijn de dingen die me wel nog bezighouden:

1. het verband dat gemaakt wordt met auto-immuunziekten

2. het soort prothesen dat de dokter gebruikt (cohesieve gel met een laagje polyuretaan erond). Hij vind deze

prothesen veel effectiever tegen kapselvorming ed maar hij is wel de enige dokter die ik ken die hiermee werkt. De prothesen worden 30 jaar gebruikt en hij werkt er nu al 10 jaar mee.

Dus ja, nu moet ik eens zeer goed gaan nadenken wat ik ermee wil doen. Ik vind het echt ongelooflijk moeilijk!

Moest ik beslissen om het te doen, moet ik nog 1 maal op consult en erna volgt de operatie..

Ik hou jullie op de hoogte :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey meisje,

Dat is wel moeilijk he :unsure:

Gelukkig voelde je je wel goed bij je arts, maar mischien is een ander consult ook een idee?

Van zon ectra laagje heb niet veel gehoord, ook al werkte Bruno er ook mee zei Zazoo? Weet jij dat Moon?

Meid geef jezelf even de tijd doe wat goed voelt voor jou ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey ChdV,

Fijn dat je consult goed is meegevallen, had ik wel verwacht, dr. Verpaele is een aangename man hé!

Vroeg me alleen af wat je bedoelt met 'het verband dat gemaakt wordt met auto-immuunziekten'? Bij mijn weten is niets bewezen over prothesen en auto-immuunziekten. Heb deze vraag ook zelf gesteld aan mijn pc, omdat ik zelf al verschillende auto-immuunziekten heb, maar volgens hem had dat er geen invloed op en ook niet op het ontstaan ervan.

Succes in ieder geval met het maken van je beslissing, spannend allemaal, en anders ook nog eens een consult elders doen.

Liefs, :54:

@Marisjuh, Bruno werkt er niet mee, met die prothesen met dat polyurethaan laagje, Zazoo was om die reden ook bij hem geweest iplv bij dr. Verpaele en ik eigenlijk ook.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey iedereen,

Waarom hebben jullie speciaal niet voor die protheses met polyurethaan gekozen? Ik vond het wel een logische uitleg dat die protheses inderdaad het minste kans op kapselcontractie geven. Ze voelden ook heel zacht aan vond ik en zij werken er al 10 jaar mee. Bovendien komen ze uit Brazilië, toch wel het land bij uitstek voor plastische chirurgie :). Niet dat ik speciaal daarvoor die arts had gekozen natuurlijk maar voor mij zeker ook geen reden om niet voor hem te kiezen.

Ik weet natuurlijk niet hoe jullie borsten nu aanvoelen maar ik vind de mijne nu na 4 maanden echt wel heel zacht en beweeglijk (ook al zitten ze achter de spier).

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.