Jump to content

Dr. Roddi


Guest Mols1234

Recommended Posts

Guest Mols1234

Dr. Roberto Roddi

Dr. Roddi (geboren in 1957 Italië) studeerde aan de universiteit van zijn geboortestad Modena, waar hij cum laude zijn artsendiploma behaalde. Ook zijn opleiding tot algemeen chirurg rondde hij cum laude af.

In 1989 voltooide hij in Parijs zijn opleiding tot plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg, met als specialisme de cranio-faciale (schedel- en aangezichts) chirurgie.

Sinds 1990 werkt hij als plastisch chirurg in Nederland en is hij verbonden geweest aan de academische ziekenhuizen van Rotterdam en Maastricht. In deze 8 jaar deed hij brede universitaire ervaring op in binnen- en buitenland. Ook publiceerde hij vele artikelen in nationale en internationale vaktijdschriften en handboeken.

Sinds 1998 is hij als plastisch chirurg verbonden aan Kliniek KIEWITheide, waar hij zich intensief bezighoudt met alle voorkomende behandelingen binnen de plastische en esthetische chirurgie. Hij is als erkend plastisch chirurg o.a. lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. (NVPC) BIG 19026900301

Dr. Roddi schrijft regelmatig artikelen in het blad Niveau.

Zie ook deze link voor een flimpje met Dr. Roddi:

Kliniek KIEWITheide

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Hele fijne PC! Stelt je op je gemak, straalt rust uit, heeft een vriendelijke glimlach ( altijd volgens mij haha), twinkelende ogen. Mijn consult was alsof ik koffie dronk met een oude bekende! Echt super! En resultaat? Ik had foto's als voorbeeld meegenomen en zo is het ook geworden! Hij houdt goed rekening met de bouw, wat bij je past. Heel belangrijk, aangezien wij dames leken zijn op dat gebied en hij al meer dan 4000 BV's heeft gedaan! Je kan met een gerust hart afgaan op zijn advies!

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.