Jump to content

Miriam : 17 augustus 2010 : Dr de Boer : Mediconsult Haarlem


Guest aurore_boreale

Recommended Posts

Guest aurore_boreale

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op het formum. Ik ben onder de indruk van hoeveel vrouwen er actief zijn op dit forum. Ik zou graag met jullie in contact komen omdat jullie de situatie hebben meegemaakt en dat is anders dan te spreken met een plastisch chirurg. Ik woon 10 maanden in nederland en spreek gewoonlijk alleen, maar schrijf meestal geen nederlands. Dus, mijn excuses voor mijn spelfouten.

Ik zou graag een borstvergroting van cup A naar C wilen laten doen. Ik zou graag natuurlijk lijkende borsten willen hebben, welke in proportie zijn met mijn lichaam. Een C cup zou het beste passen. Ik ben op verschillende consulten geweest en heb mijn keuze laten vallen op Dr de Boer bij Mediconsult Haarlem. I ga voor ronde siliconen implantaten, omdat ik goed gevormd borstweefsel heb en ronde vormen zich toch door de zwaartekracht in anatomische vorm.

Ik heb direct een vraag. Dr de Boer adviseerde me op het implantaat op de borstspier te plaatsen, dus subglandulaire. Echter, ik ben er niet zeker van of ik niet liever een plaatsing onder de spier heb of dual plane placement, omdat ik gelezen heb dat deze technieken verschillende voordelen hebben betreffende complicaties zoals fibrose.

Kunnen jullie mij vertellen welke techniek er was toegepast bij jou en of jij tevreden bent met het resultaat? Weet jij meer voordelen en nadelen van deze verschilende technieken?

Dank je wel en groeten, Miriam

Link to comment
Share on other sites

Welkom:)

Ik wordt de 6e ook geopereed door dr de Boer :)

Als ik jou was zou ik cker voor de spier doen.

Voor de spier doet weinig pijn erna en geeft het natuurlijkst resultaat, ze bewegen mee en geeft mooi decolete.

Achter en tussen de spier is een oplossing als je een hele dunne huid en geen vetweefsel heb.

Dan zie je de randen veel minder in dat geval.

Nadeel is dan dat ze wat wijder uit elkaar staan.

Maar dat is bij jou niet aan de orde en zal vrijwel elke pc voor de spier adviseren ;)

Dr. de Boer houd van natuurlijke borsten dus in dat geval zit jij ook goed ;)

Link to comment
Share on other sites

Hi Miriam,

welkom :)

ik zou al je wensen en vragen aan je arts voorleggen,die kan je huid,vetweefsel en bouw bekijken en een advies geven.

ik heb zelf ervaring in dual plane,en voor de spier,en ik vind zelf persoonlijk voor de spier het natuurlijkst ogen en voelen.

dual plane vond ik niks,bleven rechtop met liggen,bewogen weinig mee,en zat gewoon enorm strak zeg maar,lastig uitleggen,vond het niet natuurlijk ogen maar al helemaal niet natuurlijk voelen.

maar dual plane kan wel een hele goede uitkomst bieden als je weinig vetweefsel hebt,om de randen te verdoezelen,want tenslotte zijn er maar weinig die zichtbare randen wilt.

vertrouw je arts,en desnoods neem je nog een consult bij een andere,om te vergelijken :6:

sucses

greetzz moontje

Link to comment
Share on other sites

Guest aurore_boreale

Dank jullie wel voor de antwoorden. Ik heb genoeg vetweefsel, daarom heeft Dr de Boer ook voorgestelt het implantat op de spier te plaatsen. Ik was alleen maar een beetje bang, omdat ik mij achteraf nog precieser over de teknik geinformiert heb, en het lijkte dat onder de spier meer voordelen heeft.

Ik ben blij dat voor de spier een meer natuurlijke resultaat geeft, wat ik graag wil. Echter, zal ik het nog een keer met hem erover hebben.

Link to comment
Share on other sites

hoihoi,

allereerst mn complimenten voor je nederlands schrijven...voor iemand die pas 10 maanden in nl woont...toppie :136:

ik ben 1 juni geholpen door de boer..een erg lieve en kundige man!

ik heb zelf ook voor de spier gekregen en had ook iet anders willen hebben!

iedereen die ik erover spreek vind het er zeer natuurlijk uitzien,terwijl ze van te voren dachten dat ik met 310cc echte porno tieten zou krijgen...(al vin ik dat niet eens echt lelijk hoor :blush: )

de boer gaat idd voor het meest natuurlijke resultaat..

heb je al enig idee hoeveel cc's je gaat krijgen?

liefs kim

Link to comment
Share on other sites

Voor de spier is altijd nog het best in de meeste gevallen.

Dual plane is er een beetje om de nadelen die ''volledig'' achter de spier hebben minder te maken.

Het zit er een beetje tussen in zeg maar, je heb niet alle nadelen meer als achter de spier maar je ziet ook de randen minder dan voor de spier.

Maar in jou geval is voor de spier het mooist lijkt mij :)

Link to comment
Share on other sites

Guest aurore_boreale

Ik zul 240 of 275cc krijgen. Ik heb morgen nog een consult bij Dr de Boer. Ik zul dan nog een keer met hem overleggen de implants voor of achter de spier te plaatsen. In ieder geval ben ik al tevreden te hooren dat jullie het ook voor de spier hebben gekrijgen en dat het natuurlijk lijkt.

Link to comment
Share on other sites

Guest aurore_boreale

De operatie is voorlopig gepland op 17 augustus. Het wordt een borstvergroting met ronde prothesen, McGhan Inspira Soft Touch, 275cc op de spier. Ik ben benieuwed op de operatie en het resultaat!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest SunnyButterfly

Hoi! :1bouncingboobs:

Ik ben drie weken geleden ook geholpen door Dr. De Boer en heb precies hetzelfde aantal cc's gekregen en dezelfde prothese, evenals plaatsing voor de spier. Lees mijn topic maar eens door als je dat leuk vindt;)

Ik ben zeer tevreden!!!! :101: Bij Mediconsult ben je in goede handen.

Liefs!

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.