Ga naar inhoud

DCN : 26 april 2016 : Dr. Verdonck : Wellness Kliniek


Aanbevolen berichten

He meis, welkom hier op het forum.

Het zou leuk zijn als je je even voorstelt,zodat de andere dames hier ook een beetje weten wie je bent( mag natuurlijk anoniem) of je al consulten hebt gepland,ga je voor een bv of een bvk.etc. Wat wil je precies voor informatie na de ok.

Op die manier zul je eerder antwoord krijgen hier.

Ook kun je via de zoekbalk rechts bovenin heel veel informatie vinden.

Heel veel zoek en lees plezier.

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi allemaal,

Ik had even snel een topic aangemaakt, omdat ik geen foto's kon zien van andere. Ik had gelezen dat je een topic moest aanmaken om in albums te kunnen kijken.

Ik zal me toch maar even voorstellen en meteen mijn operatieverslag eraan toevoegen. Ik ben een studente van 23 jaar oud en ik heb na jaren twijfelen op 26 april een borstvergroting laten doen. Dokter Veronck heeft mij geweldig geadviseerd en ik ben dan ook bij de Wellness Kliniek geweest. Dit was niet de eerste kliniek waar ik geweest ben.

Ik ben eerst op consult geweest bij Dokter Schiettecatte in Amstelveen via Diana Gabriels. Veel slechte ervaringen gelezen, maar daar heb ik mijzelf niet door laten tegen houden. Eenmaal bij de Kliniek in Amstelveen werd ik ontvangen door de receptioniste, overigens een erg aardige vrouw. Ik moest een formulier invullen, maar na 2 minuten werd ik al geroepen door Dokter Schiettecatte. Hij zei dat ik na het consult nog voldoende tijd had om dit formulier in te vullen bij zijn assistente, dus geen probleem. Mijn eerste indruk van hem was erg relaxed, lay back en een man met verstand. Echter verdween dit redelijk snel, omdat ik het gevoel kreeg dat ik zomaar een nummertje was. Protheses passen kwam ook niet aan de orde, want dat vond hij puur psychologisch. Hoe dan? Ik had bij mijn eerste consult via Diana Gabriels met een consulent wel gepast, namelijk 400 cc en 450cc. Maar dit klonk zo enorm groot. Mijn zorgen uitgesproken naar hem en mijn wensen, maar hij bleef erbij: 'als je twijfelt ga voor de 450cc'. Binnen 10 minuten was het gesprek ten einde en werd ik door zijn assistent meegenomen. Een enorm onprofessionele vrouw met een tijgeroutfit aan en gigantische hakken. Ik vertelde haar dat ik mijn formulier nog niet had ingevuld waarop zij antwoord: 'nou dat begint al lekker dan'. Ik dacht dat ze een grapje maakte en dus was ik echt verbijsterd door haar uitspraak. Zo heeft ze tijdens het gesprek om een afspraak voor de operatie in te plannen nog wat meer rare opmerkingen gemaakt. Ik ben denk ik in totaal 20 minuten binnen geweest en ik liep echt met enorm veel vragen en verbijsterd naar buiten. Dat terwijl ik het gesprek goed voorbereid had en ik veel vragen gesteld had aan Dokter Schiettecatte. Het gesprek leverde dus veel onzekerheid op en nieuwe vragen. Ik wist nu bijna zeker dat ik hier niet mijn borstvergroting wilde laten doen. De volgende dag heb ik een e-mail opgesteld en verstuurd naar de Kliniek in Amstelveen. Misschien konden zij mijn vertrouwen toch nog winnen. Ik werd gebeld door de assistent van de assistent van Dokter Schiettecatte (ja snap jij hem nog?) en zij zei dat het beter was als ik nogmaals op gesprek zou komen. Echter konden mijn vragen prima via de e-mail beantwoord worden of per telefoon door Dokter Schiettecatte zelf. Ook woon ik totaal niet om de hoek. 

Na dit alles overlegt te hebben met wat vrienden en familie heb ik besloten om de operatie bij de Kliniek in Amstelveen af te zeggen en om de Welness Kliniek op te bellen. Een vriendin van me heeft zich ook laten helpen een aantal jaar geleden door Dokter Verdonck. Direct een consult ingepland op 7 april en ook meteen de operatiedatum vastgelegd op 26 april. Ik moest nog 4 weken wachten op mijn consult en daarna nog is 3 weken op mijn BV, maar ik wist dat het het allemaal waard zou zijn. 

Eindelijk de dag van het consult aangebroken! Het was een ritje van 1,5 uur en mijn vriendin is meegegaan. Uiteindelijk een uurtje moeten wachten, maar ik was zo enthousiast dat het me allemaal niets uit maakte. Dokter Verdonck noemde mijn naam en nam ons mee naar zijn kantoor. Hij noemde me telkens bij mijn voornaam (al meer gelezen hier), waardoor je je op je gemak voelt en je ook het gevoel hebt dat hij echt naar je luistert. Ik heb mijn verhaal gedaan over waarom ik een borstvergroting wil; simpel, omdat ze nooit groot gegroeid zijn :). Ik voel me in de zomer een kleuter in een bikini op het strand. Beetje jammer. Hierna zijn we direct wat protheses gaan passen en uitgekomen op 300 cc. Ik wil namelijk natuurlijke borsten en geen pornoborsten. Het verschil van 450 cc bij Dokter Schiettecatte en 300 cc bij Dokter Verdonck is enorm. Ik ben nu ook zo blij en opgelucht dat ik daar heb afgezegd. Ik heb het hele avontuur van de Kliniek in Veldhoven gedeeld met Dokter Verdonck en hij moest er ook om lachen. Als ik de twee klinieken vergelijk zijn ze in België wel een stuk proffesioneler ;)

De Kliniek in Veldhoven heeft overigens alleen een mailtje terug gestuurd met de tekst: hierbij bevestigen wij dat de operatie gecanceld is. Ik zou toch echt als Kliniek wel willen weten waarom iemand er voor kiest om het af te blazen? Maar goed ik ging helemaal happy terug naar huis en nu vooruitkijkend naar de operatie dag! 

EINDELIJK HET IS 26 APRIL!!! Ik mocht mijzelf om 09.00 uur nuchter melden bij de Wellness Kliniek in Genk. Eventjes de betaling voldaan en daarna werd ik door een zuster meegenomen naar mijn kamertje. Eigenlijk een grote zaal met allemaal bedden, maar wel privacy door gordijnen. Ik moest mijzelf uitkleden, zij maakte nog wat foto's en toen kreeg ik een blauw ziekenhuisjurkje aan, een badjas, slippers en een prachtig mutsje haha. Ik werd enorm zenuwachtig, nu was het wachten op het moment dat ik op werd gehaald om naar de operatiekamer te gaan. Na een half uurtje kwam een vrouwelijke assistent mij halen. Ze naam me mee naar een kamertje waar ik nog even mocht gaan liggen. Het was daar echt heel koud, maar ik kreeg een verwarmde deken. Tijdens het wachten op Dokter Verdonck kon ik TV kijken, ook al zag ik niks, want ik had mijn lenzen al uit haha. Na een kwartiertje kwam hij mijn borsten aftekenen, waarop hij vroeg of ik zenuwachtig was? Op dat moment eigenlijk helemaal niet... Na het tekenen kwam een andere vrouwelijke assistent mij halen en nam me mee naar de operatiekamer. Ik moest mijn badjas uit doen en mijn jurkje omlaag doen, zodat mijn bovenlijf ontbloot was. Door het zelf naar de operatiekamer lopen en zelf op de operatietafel gaan liggen, kreeg ik een enorme brok in mijn keel. Het was nu echt bijna zover. Ik lag op de tafel en kreeg een infuus, een bloeddrukmeter en ze zette mijn polsen vast. De super vriendelijke anesthesist kwam nu ook aanlopen en begroette mij. Ze keek me aan en zei: gaat het wel? Op dat moment kon ik mijn zenuwen niet meer de baas en begon even te snikken. Ze had me al snel weer kalm door me te herinneren aan het feit dat dit het moment is waarop ik zolang heb gewacht. Het is alleen echt even slikken. Een mannelijke dokter kwam aan en zei: ben je er klaar voor? Ik knikte en hij bracht het verdovingsmiddel/ slaapgoedje binnen via het infuus. Ik moest even diep ademhalen en hij vroeg: Nu voel je het he? Voor dat ik antwoord kon geven voelde ik mijzelf wegglijden, de operatie was begonnen..

Ik werd wakker op de operatietafel op het moment dat twee assistentes mij omhoog haalde om het verband om mijn borsten te doen. Ik keek meteen naar beneden, maar ik kan me niet meer herinneren hoe mijn borsten eruit zagen, omdat ik natuurlijk net pas wakker werd. Ik was ook lichtelijk in paniek. De anesthesist zei dat ze er erg mooi uitzagen. Na het intapen van mijn borsten werd ik opgetild en in een verwarmd bed gelegd en naar de uitslaapkamer gereden. Hier kwam een assistent geregeld vragen hoe het met me ging. Ik dompelde steeds weg en moest ook hele tijd huilen en dan weer schokken (alsof je het koud hebt). Dit zijn wat effecten van de slaapverdoving. Ik had best veel pijn en ik heb twee keer in een half uur wat gekregen hiertegen. Hierna kwam een zuster mij halen en bracht me terug naar 'mijn kamertje'. Ze was echt super lief. Ik heb hierna nog een uurtje half geslapen, daarna heb ik wat gegeten en gedronken. De zuster zei me dat ik alleen nog even naar de wc moest gaan en dat ik dan naar huis mocht. Nou zo gezegd zo gedaan. Ze heeft me geholpen met aankleden en weg was ik.

Op de terugweg stonden erg veel files waardoor ik 3 uur lang in de auto heb gezeten. Dit was echt enorm oncomfortabel. Ik ben die avond nog emotioneel geweest, maar de pijn zakte wel weg toen ik eenmaal thuis was. Ik ben erg blij dat ik pillen heb, want ik heb ze wel echt nodig voor de pijn. De eerste nacht ben ik twee keer wakker geweest. Valt nog mee vind ik. De nachten erop word ik minstens een keer wakker. Dit heeft niet perse iets met pijn te maken, maar meer met het feit dat ik een buikslaper ben en op dit moment dus een rugslaper moet zijn, bleh.. Ik kon de eerste en tweede nacht niet zelf gaan liggen en ook niet zelf omhoog komen. Dit deed echt zoveel pijn aan mijn borsten. Ik had dan even hulp nodig. Nu gelukkig niet meer. Mijn pillen slik ik nog wel 3 keer per dag. 

Ik heb eigenlijk helemaal geen last aan mijn rechterborst, alleen aan mijn linkerborst. Rond de tepel en bij mijn litteken steekt het af en toe. Verder heb ik soms hevige pijn aan mijn borstbeen. Ik hoop dat de pijn nu langzaam dag na dag afneemt en ik ben zo super benieuwd naar het eindresultaat! 

Ik droeg namelijk altijd een 75C, maar mij is verteld dat een 80B beter bij mijn lichaam past. Ik weeg 60 kg en ik ben 1.63 cm lang. Ik heb nu dus 300 cc laten inbrengen waarop ik zou moeten uitkomen op een dubbel D. Ik ben zo benieuwd! Alleen sommige verhalen maken me bang haha. Protheses die niet inzakken? Tepels die niet meer gelijk staan? Oh god! 

Ik moet zeggen dat ik me wel echt enorm verveel. Ik sport 5 dagen in de week en nu zit ik redelijk aan de huis gekluisterd. Ik heb wel een puppy die elke dag meerdere malen naar buiten moet. Alleen ik kan niet alleen, want hij trekt nogal. Ik ga iedere dag sowieso 15 min. wandelen en ik probeer de minuten op te bouwen. Ik kan niet wachten tot ik weer mag sporten!

Ik vraag me trouwens af welke post operatieve BH's jullie dragen? Vanaf dinsdag zit ik nog een weekje in het verband, maar daarna mag ik ook weer aan de BH. 

Sorry voor mijn enorm lange verhaal! Maar ik ben het jullie verschuldigd. Al jullie verhalen hebben mij zeker ondersteund bij mijn keuze en ondersteunen mij nu nog bij mijn gemaakte keuze! Als jullie vragen hebben of tips hebben hoor ik het graag :) 

 

xxxxxx DCN 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk verhaal, heerlijk zo lang :)

Ik ben in afwachting van de consulten die gepland staan dus kan je geen antwoord geven op je vragen......

Gefeliciteerd met je boobies.  Hoe vind je de grootte? Was toch wel een groot verschil 450 of 300.....

Succes met herstellen. 

X bkj

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah dankjewel! Ik ben een slechte beknopte schrijfster, dus het verhaal is lang en uitgebreid geworden :P.

Ik vind ze echt groot zat, net als wat andere dames schrijven is het echt wennen dat er ineens iets voor je hangt. Ik heb er niet aan moeten denken dat er 450 cc in was gegaan. Het was absoluut niet mijn bedoeling om hele grote borsten te krijgen en ik vind een dubbel D echt groot zat! 

Veel succes bij je consulten @Boekjoe!

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

hahahahaha, heel erg leuk dit!
 

Op 27-4-2016 om 13:46 zei Desert-Rose:

 

Het zou leuk zijn als je je even voorstelt,zodat de andere dames hier ook een beetje weten wie je bent( mag natuurlijk anoniem) of je al consulten hebt gepland,ga je voor een bv of een bvk.etc. Wat wil je precies voor informatie na de ok.

 

en dan denkt DCN: hier zul je het krijgen ook!! :45:

Niks mis meer hoor, DCN, ik houd van lange verhalen, maar wel erg grappig dit (misschien dat het ook aan mijn meligheid van het moment ligt :P )

Ik zal ook nog ff je topictitel aanpassen en je verhuizen naar de operatieverslagen :35:

een goed herstel!!

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom!!! Leuk verhaal ☺ ikzelf ben ook door hem bij die kliniek geholpen, mag volgende week maandag op controle na 5 maanden, ik had 425 cc...ben benieuwd hoe je herstel gaat verlopen en foto's haha!

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden zei DCN:

Ah dankjewel! Ik ben een slechte beknopte schrijfster, dus het verhaal is lang en uitgebreid geworden :P.

Ik vind ze echt groot zat, net als wat andere dames schrijven is het echt wennen dat er ineens iets voor je hangt. Ik heb er niet aan moeten denken dat er 450 cc in was gegaan. Het was absoluut niet mijn bedoeling om hele grote borsten te krijgen en ik vind een dubbel D echt groot zat! 

Veel succes bij je consulten @Boekjoe!

 

Liefs

Is zeker wennen maar....... het went snel hoor.

Fijn dat je de grootte ok vindt. Toch vreemd hoor dat twee pc's zo'n groot verschil in cc aanraden. Had je voorbeelden/foto's mee van wat je wilde of dat niet? 

Ik ben erg benieuwd naar je foto's. 

Dank je.  Ik ga na 8 jaar voor een wissel maar het is weer net zo spannend. 

Rustig aan aankomende tijd!

X bkj

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden zei TessaDLCDP:

Welkom!!! Leuk verhaal ☺ ikzelf ben ook door hem bij die kliniek geholpen, mag volgende week maandag op controle na 5 maanden, ik had 425 cc...ben benieuwd hoe je herstel gaat verlopen en foto's haha!

Ah toch fijn zo'n controle! Dan weet je zeker dat alles goed zit :) 

Ik zal binnenkort wat foto's plaatsen die ik tot nu toe heb!

 

Liefs

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

41 minuten geleden zei Boekjoe:

Is zeker wennen maar....... het went snel hoor.

Fijn dat je de grootte ok vindt. Toch vreemd hoor dat twee pc's zo'n groot verschil in cc aanraden. Had je voorbeelden/foto's mee van wat je wilde of dat niet? 

Ik ben erg benieuwd naar je foto's. 

Dank je.  Ik ga na 8 jaar voor een wissel maar het is weer net zo spannend. 

Rustig aan aankomende tijd!

X bkj

Ik kan zeker niet wachten totdat het verband eraf is! 

Voorbeelden en foto's meegenomen, maar zeker duidelijk mijn wensen besproken.. Het gevoel dat ik had bij Verdonck was ook gewoon veel prettiger, eigenlijk bij de hele Wellness Kliniek. Maar dit is natuurlijk persoonlijk. Er zijn natuurlijk mensen die bepaalde dokters en klinieken prettiger ervaren dan anderen. 

Ik zal binnenkort wat foto's plaatsen! Ik vind het wel beetje eng, maar mijn hoofd staat er toch niet op. En daarnaast komt dat ik ook erg veel heb gehad aan foto's van andere dames. 

Ja dat is het zeker! Heel veel succes, komt helemaal goed :) 

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

25 minuten geleden zei DCN:

Ah toch fijn zo'n controle! Dan weet je zeker dat alles goed zit :) 

Ik zal binnenkort wat foto's plaatsen die ik tot nu toe heb!

 

Liefs

 

Ja dat zoiezo! Ik heb alleen nog wat last van mijn borstspier, en ben benieuwd wanneer ik weer alles kan met sporten hihi..wil te snel denk ik ☺

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben benieuwd naar je foto's, joh mijn hoofd staat er ook niet op, maar als menssn willsn kunnen ze me herkennen aan de tattoo's haha!

 

Maar dat gevoel had ik ook bij de kliniek hoor, en de arts is heel leuk en open vond ik!

Link naar reactie
Delen op andere sites

7 minuten geleden zei TessaDLCDP:

Ik ben benieuwd naar je foto's, joh mijn hoofd staat er ook niet op, maar als menssn willsn kunnen ze me herkennen aan de tattoo's haha!

 

Maar dat gevoel had ik ook bij de kliniek hoor, en de arts is heel leuk en open vond ik!

Ja dat is wel echt een puntje waar ik ook enorm van baal; het sporten! Haha

Wat maakt het ook eigenlijk uit he, we zijn allemaal vrouwen. Je ziet ze binnenkort verschijnen hihi. 

 

xx

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey meid, wat een heerlijk verhaal om te lezen, dankjewel! Ik vind het juist fijn hoor zo lang, met zo veel mogelijk details, ik heb mijn bv 9 jaar geleden ongeveer gehad en ga in aug voor de 2e. Ik weet niet meer precies hoe alles ging en vind het dan juist wel leuk om  zo'n heel gedetailleerd verslag te lezen, dan herken ik opeens allemaal dingen die ik vergeten was.

en als je geen foto's wilt plaatsen dan hoeft dat ook niet he! En je kan er ook voor kiezen je album op prive te zetten, dan kan niet iedereen in je mapje kijken maar alleen de mensen die jij toestemming geeft, dat is misschien een iets veiliger gevoel? Dan zeg je bijvoorbeeld dat je alleen mensen toestemming geeft die zelf ook foto's hebben staan, die al langer actief zijn hier en waarbij jij ook in het album mag? En als je je er echt niet prettig bij voelt, gewoon niet doen!  

Link naar reactie
Delen op andere sites

24 minuten geleden zei Mamalisa:

Hey meid, wat een heerlijk verhaal om te lezen, dankjewel! Ik vind het juist fijn hoor zo lang, met zo veel mogelijk details, ik heb mijn bv 9 jaar geleden ongeveer gehad en ga in aug voor de 2e. Ik weet niet meer precies hoe alles ging en vind het dan juist wel leuk om  zo'n heel gedetailleerd verslag te lezen, dan herken ik opeens allemaal dingen die ik vergeten was.

en als je geen foto's wilt plaatsen dan hoeft dat ook niet he! En je kan er ook voor kiezen je album op prive te zetten, dan kan niet iedereen in je mapje kijken maar alleen de mensen die jij toestemming geeft, dat is misschien een iets veiliger gevoel? Dan zeg je bijvoorbeeld dat je alleen mensen toestemming geeft die zelf ook foto's hebben staan, die al langer actief zijn hier en waarbij jij ook in het album mag? En als je je er echt niet prettig bij voelt, gewoon niet doen!  

Hi Mamalisa,

Leuk om te horen! Het blijft spannend natuurlijk en je hebt er natuurlijk veel zin in.

Ah super bedankt voor je tip. Dat is echt heel fijn, daar had ik nog niet over na gedacht. Thank you! ^_^

Veel succes alvast!

xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

55 minuten geleden zei Desert-Rose:

Hoi meis,

Geweldig hoe je je hebt voorgesteld, super om te lezen ;)

Doe lekker rustig aan en ik wens je een goed herstel.

xx

Hi Desert Rose,

Ah leuk om te horen! ^_^ 

Dankjewel! Komt helemaal goed, ging vandaag al stukken beter.

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Morgen twee weken PO en hechtingen eruit! Foto's voorsituatie en nu in mijn album! 

Hij staat wel op privé, maar ben je nieuwsgierig stuur me een berichtje dan voeg ik je toe aan mijn album! ^_^

 

Liefs xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden zei TessaDLCDP:

Mag ik spieken? Hoe gaat het verder met je? X

Ik heb je toegevoegd aan mijn album! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Ja gaat heel goed nu! Moet juist oppassen dat ik niet teveel doe haha. ^_^

 

Na een week zat mijn verband los. In had dokter Verdonck geappt en hij belde me na 10 minuten. Ik mocht het verband in de winkel afknippen en direct een sport bh aan doen! Ik ben gaan passen met mijn moeder en ik durfde niet te kijken toen ze het afknipte, want dokter Verdonck zei dat de borsten blauw en ongelijk kunnen zijn. Maar ik was echt verbaasd! Ik vind dat ze er echt al goed uitzien! Alleen ze zijn nog kei hard, is dat normaal? 

 

En morgen mijn hechtingen er al uit! Jeeeeej! 

 

Liefs xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha klinkt zo bekend! Maarre, alles is normaal, bij mij beginnen ze mu pas echt zacht te worden hoor, komt allemaal goed ☺ je bent in goede handen haha

 

Enne, nog noer verder shoppen hoor, ik kon mijn bh's die ik had gekocht a 3 euro de stul bij 6 weken PO bij week 8 weggooien, te klein... dus geduld is het sleutelwoord x

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden zei TessaDLCDP:

Hahaha klinkt zo bekend! Maarre, alles is normaal, bij mij beginnen ze mu pas echt zacht te worden hoor, komt allemaal goed ☺ je bent in goede handen haha

 

Enne, nog noer verder shoppen hoor, ik kon mijn bh's die ik had gekocht a 3 euro de stul bij 6 weken PO bij week 8 weggooien, te klein... dus geduld is het sleutelwoord x

Waaaaaa ik heb nog een lange weg te gaan dus haha! 

Nee ik wil al zo graag maar kan eigenlijk niet he.. Maar kon die bikini echt niet laten. 

xxxxxxx ^_^

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eventjes heel het album online gezet voor iedereen! 

Meiden ben je onzeker over je boobies, plan een consult! Ik ben na 2 weken PO al zo blij :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.