Jump to content

Consumentenbondtest klinieken


Guest Sann_

Recommended Posts

Guest Sann_

Hallo allemaal!!

Er is 'n consumentenbondtest gedaan naar klinieken. Je moet een abonnee zijn (of worden) wil je deze informatie inkijken. Ik ben geen lid... En vind het wel veel geld om eventjes wat resulaten te zien van de klinieken ;). Zelf heb ik gegoogled naar 'consumentenbond uitkomst borstvergroting.' En toen stond er tot mijn verbazing een link naar het artikel op de site van velthuiskliniek!!!!

Hierbij de link naar de beginpagina van meerdere artikelen (die je dus niet echt kunt openen) van de consumentenbond.

http://www.consumentenbond.nl/test/gezondh...hoe_wij_testen/

Hierbij de link naar één artikel via velthuiskliniek!!!!

http://www.velthuiskliniek.nl/assets/uploa...40e257bfba6.pdf

(bestand was te groot om toe te voegen als bijlage)

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Guest Setteh

Hey hey,

Thnx voor de link, heb gelijk even gekeken. Maar, zal de uitkomst nu ook gelden voor borstverkleiningen? Er staat namelijk alleen maar borstvergroting als ik me niet vergis.....

Link to comment
Share on other sites

Guest Sann_

Heey! Setteh, je hebt gelijk hoor! Het is op BV gericht.

Consumentenbond heeft onderzoek gedaan naar vier hoofdaspecten (Zorg rondom de operatie 30%; Procedure behandeling 25%; Organisatie kliniek 20%; Informatie 25%) gericht op de borstvergroting. Dus de resultaten zijn daar wel op gebaseerd. Ik denk echter wel dat bepaalde aspecten zoals 'informatie' ook wel lichtelijk generaliseerbaar zijn naar andere ingrepen zoals borstverkleining. Het is toch wel dezelfde instelling. Ik zou het dan meer als indicatie nemen over hoe een kliniek dingen aanpakt. En welke klinieken wat beter uit de verf komen.

Er is nog meer informatie beschikbaar dan het artikel dat online staat bij de Velthuiskliniek, maar om die in te zien moet je dus lid zijn. Maar ook die informatie is wel gericht op borstvergroting.

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.