Ga naar inhoud

Doorgezakte protheses


Jits

Aanbevolen berichten

Sinds september 2015 heb ik mijn 2 dames. Ik ben erg tevreden over de grootte. In eerste instantie ook met het herstel; ze zaten al met een week op de juiste plek (dual plane). De welbekende band heb ik dan ook maar kort gedragen. Maar m'n borsten zijn blijven zakken, vooral de rechter :23: Al een tijdje zie je duidelijk dat m'n gehele tepelhof in de bovenste helft van m'n borst ligt. Hij wijst overduidelijk naar boven. Vandaag zag ik in de spiegel dat links hier ook naar op weg is.. Voor de operatie had ik qua vorm hele mooie borsten, de tepels perfect in het midden. M'n boobs waren enkel erg klein (vandaar de vergroting :38: )
De rechter zit ook heel los in de pocket, ik kan 'm zo naar boven schuiven.

Ik heb een afspraak voor volgende week met m'n chirurg, maar wat is hier aan te doen? Ik wil graag voorbereid het gesprek in gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

He meid wat vervelend voor je... Helaas kan ik je nie helpen geen ervaring mee... Ben nu pas 7 weken... Ik vond jou borsten zo mooi echt een mooi voorbeeld vond ik het! Was jij ook nie bij verdonck geopereerd? Hoop iig dat hy je goed kan helpen... Lijkt me wel! Succes alvast! Ik kan verder niet in je album iets zien qua nieuwe fotos? Xx 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je niet een bh gehad na de operatie ? 

Misschien een te grote pocket gemaakt door de pc. ? 

Ik heb geen idee wat er nu aan te doen is . Ik hoop voor je dat de pc dit gaat oplossen. Sterkte :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Na de operatie had ik blauw verband rondom m'n lijf. Met 2 weken mocht ik dat afhalen. Daarna heb ik tot 3 maanden po 24/7 een bh gedragen. De eerste 8 weken een stevige sportbh of medische compressiebh (Carefix Anna), daarna overdag gewone bh's.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey meid

Oh wat ontzettend vervelend!!
Bottoming out heet het, wat jij hebt...

Wat eraan gedaan kan worden, is simpel gezegd, de onderkant van je kapsel dubbelgevouwen vasthechten samen met de huid waar de plooi weer moet komen, aan het weefsel op je ribben.. Dit gaat niet heel lekker aanvoelen de eerste tijd, maar dit is kort door de bocht gezegd wat er aan gedaan zou kunnen worden..

Je zou ook eens kunnen googlen op bottoming out.. Of evt op second opinion gaan bij dr. Paris Melis.. Ik dacht dat hij hierin gespecialiseerd is.. Hij werkt in Beverwijk oa.

Succes met je gesprek!!

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

36 minuten geleden zei Nonky:

Jeetje dat is wel balen...ik ben dan weer benieuwd hoe dat kan.....ik hoop dat het simpel op te lossen is. 

 

Het kan meestal door twee dingen komen.. Te veel ruimte gecreëerd aan de onderkant van de pocket.. Of te zwak weefsel..
Beide komt voor... 

Interne bh wordt ook wel eens gedaan, maar ik meen een keer gelezen te hebben dat dit maar tot een bepaalde cupmaat gaat..

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het gesprek is donderdag :)

Ik krijg de foto's niet in m'n album, dus dan maar hier eentje. Links op de foto = rechterborst. 

Foto's alleen zichtbaar voor leden.

Word nu lid.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh ik zie wat je bedoeld! Nou ik hoop dat je een antwoord krijgt waar je wat mee kan, maar volgens mij komt dat wel goed 

 

Succes x

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben benieuwd wat de chirurg gaat zeggen, en wat er aan te doen is . 

Ik heb goed moeten kijken , en zie na lang kijken wat je bedoelt . Maar begrijp dat als je het weet en natuurlijk veel hebt betaald je er wat aan gedaan wil hebben. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Spannend morgen, succes! 

 

Zo op deze foto vind ik allebei je borsten mooi, maar ze zijn niet gelijk. Als je rechterborst op je linker zou lijken dan zou ik ze prachtig vinden en andersom ook.  

Hopelijk kan het makkelijk verholpen worden! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Update!

Vandaag bij dr. Verdonck geweest. Hij herkende me direct, hihi.
Hij heeft gekeken en gevoeld en de protheses alle kanten op geduwd en gemeten.. De conclusie: ik heb wat assymetrie qua boobies, maar geen bottoming out :63: En zelfs als hij meet vanaf het borstbeen naar tepel en van tepel naar onderkant borst dan is dat perfect gelijk.

Er zijn twee dingen waar je op kunt letten of je bottoming out hebt:
1. of je tepels horizontaal gelijk staan
2. of je littekens in de plooi vallen

Beide waren in orde bij mij gelukkig :D Hij zei dat als je litteken echt op je borst komt te liggen ipv eronder, dan kan je bottoming out hebben.

Ook even gevraagd of het geen kwaad kon op m'n buik te slapen. Dat zou in principe geen bottoming out kunnen veroorzaken. Alleen als je pocket verkeerd is gemaakt of bij een kapselscheur oid.

 

En hij was verbaasd dat ik 70E/F had, haha. Bij de intake gaf hij aan grote C, kleine D, dus dit was een beetje een verrassing voor hem, hihi. Maar vroeger droeg ik 75B. Dus 70E=75D, waardoor zijn voorspelling toch een beetje klopt :46:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt, ik moet eerlijk bekennen dat ik niet op je littekens gelet had.. Waarschijnlijk te snel gekeken.. En op de foto lijkt het alsof tepels niet gelijk staan.. Misschien dat dat ook een vertekend beeld gaf dan...
Maar fijn dat het allemaal mee blijkt te vallen!! :35:
Nu met een gerust hart genieten van je boobs!!!

xxx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou wat fijn zeg! Ben je toch gerustgesteld! Ben je ook tevreden met zijn antwoord?

 

Geniet nu maar lekker van je boobies ☺ xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja hoor! Ik wist dat bottoming out enkel slechter kan worden, dus vandaar dat ik voor de zekerheid snel een afspraak heb gemaakt :)

Iedereen is wel ergens scheef, zeg ik altijd. In mijn geval dus m'n boobies :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.