Jump to content

Enkel plaatselijke verdoving


Recommended Posts

Hallo allemaal, ik ben hier nog nieuw. Ik zou graag deze zomer een BV hebben en ben nu veel aan het lezen op dit forum.

Misschien een gekke vraag, maar is het echt niet mogelijk om gewoon wakker te blijven tijdens de ingreep, met enkel een lokale verdoving? Voor mij zou dat interessanter zijn, aangezien ik diabetes heb is het makkelijker als ik op voorhand gewoon iets kan eten. Zal de dag zelf waarschijnlijk toch al wat zeuwachtig zijn, zonder dan aan mijn suikerwaarden te moeten denken. Bij de tandarts ed doen ze toch ook vanalles :124: , waar je door de plaatselijke verdoving niet veel van voelt?

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :20:

Je maakt me bang!

Dat zou ik echt niet durven hoor.

Ik wilde al perse met volledige narcose.

Maar even zonder gekheid.

Ik ben pas in het ziekenhuis geweest voor een onderzoek dat met een roesje ging, naast me lag een man met zwaar suiker.

Die werd net als ik pas op 14.00 uur geholpen. dat is inderdaad te lang om nuchter te blijven voor iemand met suiker. Er werd ook gelijk gezegd dat ze hem als eerste in hadden moeten plannen.

Ik ben zelf om 7.00 uur als eerste geholpen om de ok latexvrij te hebben. Het lijkt me dat als je dat aangeeft overal als eerste geholpen kan worden om die reden.

Dus gewoon vragen hoor.

Ze zijn heel wat gewend in de meeste klinieken.

Link to comment
Share on other sites

Ok, bedankt voor je antwoord, klinkt ook wel logisch eigenlijk. Ben zelf nog nooit onder narcose ofzo geweest, heb wel een ex-vriend ( had geen diabetes) zien wakker worden na een ingreep en die was uren daarna nog steeds heel raar aan het doen ... :31: hihi zal hopelijk gewoon aan hem gelegen hebben!

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.