Jump to content

Bee1979 : 15 december 2015 : Dr. Straten : Kliniek Heyendael


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Even voorstellen, mijn naam is Bianca, 36 jaar, schoonheidsspecialistte mama van 2 boys (11 en 9)!

Ik word 15-12 geopereerd door Dr. Straten in Kliniek Heyendael. Wie heeft er allemaal ervaring met deze arts en wat heb je precies laten doen?

Graag hoor ik het......,

Grtz Bianca x

Link to comment
Share on other sites

Ik heb op 25 augustus 440cc anatomische laten plaatsen door dr Straten. Ben erg te spreken over de manier waarop hij mij heeft behandeld.

Link to comment
Share on other sites

Ooh wast fijn te horen! heb je nu nog ergens last van? En mag ik vragen hoe het met de nazorg gaat? Ben je daar ook tevreden over?

Link to comment
Share on other sites

Hey L1701

Aangezien ik nog steeds geen prive berichten kan sturen zal ik op deze manier antwoorden. Ik twijfelde net als jij voor rond of anatomisch, lange verhaal kort ik heb Frans nogmaals gesproken via een telefonisch consult en hij verzekerde mij dat wat ik ook kies het word mooi!! Ik ben echt een twijfel muts, Frans gaf tijdens het eerste consult aan dat hij anatomisch mooier bij me vind omdat ik helemaal geen vetweefsel aan de bovenkant heb! Maar die vorm van die prothese vind ik echt niet mooi. Ik kreeg beide offertes mee naar huis (rond en Anatomisch) en toen begon het twijfelen!! Na het telefoongesprek was het me duidelijk. Ik wilde weten wat hij ervan dacht als ik toch voor rond zou gaan. Hij zei letterlijk dit: "als rond niet bij je kon dan had ik gezegd: "rond kan niet bij je Bianca"!! Haha toen was m'n twijfel weg, rond word het! Nu aanstaande donderdag nogmaals passen want ik twijfel weer over het aantal cc!! Haha, zo blijf ik bezig......... Oh ja, ik heb voor 1 jaar nazorg gekozen.

xx

Link to comment
Share on other sites

Oh dat is fijn om te horen! En ook fijn dat je ronde protheses kunt krijgen :)

Tussen welk aantal cc twijfel je nu? Ben benieuwd wat je donderdag gaat kiezen. Ik heb vandaag ook een telefonisch consult gepland staan met hem dus dan ga ik hem ook nog eens zijn mening vragen over anatomisch of rond.

Ben echt benieuwd.

Op welke cupmaat hoop je uit te komen? :)

xxx

Link to comment
Share on other sites

Ja dat was heel fijn om te horen. Ik had van te voren niet gezegd welke implantaten ik wilde en hij kwam zelf met beide adviezen/offertes. Nu ik voor rond heb gekozen ging hij wel voor een andere stevigere siliconen vulling om rimpelvorming aan de bovenkant tegen te gaan. De protheses worden Dual Plane geplaatst voor een mooier effect. Ik twijfel tussen 350 cc en 400 cc, ik weet echt niet wat ik mooier vind. Ik ben bang (omdat ik nu niets heb, lees AA 75) dat ik te snel genoegen met borsten neem en dan achteraf denk; 'had ik maar grotere genomen". Welke cupmaat dat dan gaat worden dat zie ik dan vanzelf, ik ga gewoon passen en kijken wat ik mooi vind haha.

Ik laat je weten wat ik gekozen heb, jij succes met je telefonisch consult hopelijk neemt het je twijfel weg, laat me maar weten 'hoe en wat'

Grtz xx

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi

Gefeliciteerd met je datum!!

Rechtsboven zit een zoekbalk. Als je daar 'straten' intikt, zie je alle topics waar hij in genoemd wordt. Je kunt dan uiteraard op titel selecteren wat je wilt zien :)

Ik zal je topictitel wat aanpassen, zodat ie lijkt op de anderen en jij straks ook goed te vinden bent voor anderen. En je verhuizen naar de operatieverslagen, dan kun je dit topic ook straks na je operatie blijven gebruiken om je operatieverslag in te tikken :)

Succes en veel plezier met aftellen!!

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bianca!

Het aantal cc's blijft lastig :). Ik ben over 2 weken aan de beurt bij Straten en heb gekozen voor 500cc, hij legt ook de 450 klaar just in case... Ben ook echt afgegaan op de passessie, en niet op het aantal cc.

Nog even wachten, maar voor je t weet is t zover!

xx Blue

Link to comment
Share on other sites

@ BB, Ooh thanks, helemaal top! Jaah het aftellen kan beginnen!!

@ Blue, zeker spannend, was het bij mij maar vast zover. Maar ik wacht bewust met de datum zodat m'n salon dicht kan in de kerstperiode en ik genoeg tijd heb voor herstel.

Jaah, die aantal cc's hè, wat een dilemma, haha!! Ik ga morgen nogmaals passen. Bij de eerste passessie heb ik 330cc gepast, omdat ik ronde protheses wil word dat 350cc, maar ik wil 375cc en 400cc ook nog passen. Dan weet ik meteen wat ik wil. Kijken wat in het totaalplaatje past; ík ben 1.50 cm en 49/50 kg!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hallo dames,

Ik hoop dat het goed gaat met jullie en jullie tevreden zijn!

Blijft toch lastig hoor een voorstelling maken met die pasprotheses en pasbh.

Op "mijn dag" 19 januari ligt er 375 en 400 cc klaar, het mag zeker niet hard en strak eruit komen te zien....maar ik hou wel van mooi vol rond!

Ik ben maar 1.58 en weeg 58 kilo.

Link to comment
Share on other sites

12 Oktober heb ik een grote buikwand correctie met navel verplaatsten bij Frans gehad .

Ben echt zeer tevreden ...hele fijne chirurg ...

Ondertussen ben ik morgen al 10 weken PO ...en het gaat super .

Ben al een kleine 3 weken weer aan het sporten ...buikje is mooi .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ooooh @Charming, ik lees nu pas je reactie!! Hihi, ik ben ook maar 1.58cm nu we het erover hebben!! Weeg 49kg, daardoor is het bij mij uiteindelijk 325cc geworden. Ik wist van te voren dat dit zou kunnen, dat had Frans me namelijk tijdens het opmeten al gezegd! @Jeanette, wat fijn voor je dat de operatie en het herstel zo goed zijn gegaan. Ja, ik vind Frans ook echt een fijne chirurg, gaat echt medisch te werk, doet niets geks daar houd ik van. Erg kundige vriendelijke man en levert mooie buikjes en boobs af, hihi!! Grtz Bee xx

Link to comment
Share on other sites

@Jeanette, wat fijn voor je dat de operatie en het herstel zo goed zijn gegaan. Ja, ik vind Frans ook echt een fijne chirurg, gaat echt medisch te werk, doet niets geks daar houd ik van. Erg kundige vriendelijke man en levert mooie buikjes en boobs af, hihi!! Grtz Bee xx

Donderdag in 2 weken heb ik al mijn eind controle ...time flyes ...

Ben echt erg blij dat ik het heb laten doen ....kundige man , met gouden handjes .... :1:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.