Ga naar inhoud

Dames gezocht voor nieuw televisieprogramma VIJF


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo!

Momenteel zijn we hier bij de Belgische televisiezender VIJF volop aan het werken aan BeYouTiful. Dit is een programma dat volledig in het teken gaat staan van het lichaam van de vrouw, steeds met de gedachte dat wij vrouwen zich goed moeten voelen in ons vel zoals we zijn. We willen alles bespreekbaar maken en zouden ook graag iemand aan het woord horen over een borstverkleining. Zijn er hier dames die hier openlijk over willen praten?

Heel concreet zoeken we een dame voor een korte reportage nu woensdag 19/08 in Antwerpen op te nemen en we zoeken een dame om in het publiek van onze talkshow te zitten op maandag 24/08 (in Oostende).

Heeft er iemand interesse om hier aan deel te nemen? Of kennen jullie iemand? Stuur dan snel even je naam, telefoonnummer en leeftijd naar inne.schilders.int@sbsbelgium.be en ik bel je op om wat meer info te geven.

Bedankt voor de hulp dames!

Groetjes

Inne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.