Ga naar inhoud

BrownieG : 10juli 2015 : Dr. Nio : Parkkliniek : Rotterdam


Aanbevolen berichten

Hallo,

Ben al geopereerd maar wil toch graag mijn verslag met jullie delen. Deze site heeft mij enorm geholpen bij mijn beslissingen en voelde mij enigzins verplicht om dit terug te doen.

Vrolijke vrouw van 43, 1.68 lang en droeg cup A. Jarenlang gewacht met deze operatie vanwege risico's en wilde niet snijden in een gezond lichaam. In de loop der jaren allerlei vage alternatieven geprobeerd. Van die losse pusch dingen, waterbra's, crèmes en uiteindelijk die mega pusch up bh's. 😂 Maar goed, feit bleef,.. No boobs!! Knoop maar doorgehakt.

Afspraak met Nio op 25 jun in Parkkliniek. Jullie meningen en ervaringen hebben mij geholpen. Heb niet naar de prijs gekeken maar naar vakkundigheid van de chirurg. Goed ingelezen en voorbereid op gesprek gegaan. Foto's meegenomen en wensen kenbaar gemaakt. Wilde geen pornoborsten maar borsten die bij mijn figuur paste en natuurlijk overkwamen. Super zenuwachtig maar gesprek ging super! Moest een paar maten passen😳. Jezus..wat voelde ze zwaar aan en groooot. Twijfelde enorm en vroeg of dit alles wel ging passen en wat hij ervan vond. Vrolijke vent en zei vervolgens" of ik ook zo schoenen kocht" whahaha, moest zelf beslissen wat ik mooi vond want het kon allemaal. Mocht zelf maatje groter 😳 heb maar gekozen voor volle C/ kleine D. Past beter bij mijn figuur! 500 en 450 cc vanwege ongelijke borsten. Nooit opgevallen trouwens bij mijn kleine borsten.

Operatiedatum 10jul vastgelegd, Jezus wat snel allemaal! Moest van alles regelen en naar Apotheek gaan voor medische verklaring en mij mentaal gaan voorbereiden. Dit platform ondersteboven gehaald en alle tips meegenomen in deze periode. In de middag naar mijn privékamertje gebracht en mij omgekleed, inclusief de blauwe sokken en haarnetje whahaha. Zat ik dan te wachten totdat ze mij kwamen halen. Verpleegster controlevragenlijst nogmaals doorgenomen en liep met haar mee naar de uitslaapkamer waar ik op het bed mocht liggen. Anesthesioloog heeft mij enorm op mijn gemak gesteld met zijn droge humor want zag dat ik de spanning bij mij opliep. Heeft mij operatie klaar gemaakt met infuus totdat Nio kwam en nogmaals de controlevragenlijst met mij doornam en gezellig mijn lichaam kwam aftekenen. Adrenaline vloog door mijn lichaam. Vervolgens naar operatiekamer gereden waar de arm beugels werden afgesteld😳. Iedereen weer superaardig en zuurstofkapje op met de melding dat de narcose werd ingebracht in mijn infuus...voelde een koude vloeistof richting onderarm en toen...werd ik wakker met compressievest aan in de uitslaapkamer. Geen pijn en zag 2 enorme bulten 😁. In mijn beleving werd ik snel naar mijn kamer gereden en mocht ik bellen dat ik over een uur opgehaald mocht worden. Kon mij zelf omkleden.. En naar de uitgang lopen en in de auto stappen. Damn...i got boobs!! 2 uur ingecheckt en nu half 7 richting huis!!!

Thuis gelijk gaan liggen want was supervoorzichtig met mijn nieuwe aankoop😂😂. Medicatie ingenomen en rustig aan gedaan tot op heden!! Slapen was wennen want je voelt de inhoud letterlijk zitten. Buikspieren gebruiken bij opstaan. Tot op heden geen complicaties of pijn! Zie wel iedere dag van alles veranderen bij boobs. De ene is wat flinker dan de ander, dan weer breder, dan weer lager. Tepels lijken zo groot!! Links is pijnlijker dan rechts, voelt alsof er een blauwe plek IN zit! Borrelgeluiden hoor ik gelukkig niet meer. Ik hou de rust erin en probeer geduld te hebben en mezelf niet op stang te jagen met die ongelijkenissen. Ik ga ervan uit dat het allemaal goed komt.

Groetjes BrownieG

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Dank je wel en jij gefeliciteerd met je beslissing!

Neem fotos mee naar Nio en je favoriete topje waarin jij je passessie kan doen!

en laat hem fotos maken met jouw mobiel hahahaaa. Heb ik ook gedaan en het is lieverd... Doet het gewoon!! Hihi

Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.