Ga naar inhoud

Bvk dr van de Pot


Aanbevolen berichten

Goedemorgen dames!

Ook ik heb de knoop doorgehakt en ga voor borstverkleining, spannend!! Ik ben 31 jaar, ong 1.78, weeg ong 69 kilo en heb bhmaat 65 GG. Gelukkig wordt dit vergoedt en kan ik eindelijk terecht in een ziekenhuis. Na een zwangerschap en bv ben ik er niet gelukkiger op geworden met mn borsten. Nu ben ik gisteren in het kennemergasthuis in Haarlem geweest bij dr van de Pot en die raadde mij een borstlift aan. Ik ga dan van GG naar een D/E. Lijkt mij helemaal fantastisch! Uiteraard vind ik het heel erg spannend en vind het ook best wel eng. Qua referenties merk ik dat er op het Internet weinig te vinden is of ik kan weinig vinden. Kan iemand mij vertellen of dr van de Pot een goeie pc is of wie een goeie pc is in de buurt van Hoorn???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens Zorgkaartnederland.nl is het een goede pc! En volgens mij is het ook helemaal niet vervelend om naar hem te kijken :6:

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorgverlener/plastisch-chirurg-pot-w-j-van-der-haarlem-129956

https://www.kliniekervaringen.nl/arts/wouter-van-der-pot-77

http://www.bloemingdael.nl/ons-team/wouter-van-de-pot.html

Heel veel succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.