Jump to content

lifelongdream : 31 augustus 2015 : Dr. Nio : SLAZ


Recommended Posts

hallo lieve mensen! hierbij een update die nieuwe vragen en onzekerheden met zich mee brengt...

kom ik helemaal uit friesland op tijd bij de balie plastische chirurgie in het amsterdam slaz zeggen ze dat mijn afspraak de 15de was.. geen idee hoe dat zo mis is gegaan.. kon gelukkig nog wel (na een uur wachten) bij hem langs maar anesthesie moet helaas een andere de keer...

dus bij dr nio op consult geweest.. was een goede ervaring maar ik kwam niet helemaal zeker het gesprek uit. mij originele plan was om een implantaat te nemen met een zeer brede diameter (zo'n 15,5cm). dit omdat ik mijn borsten in het midden zo dicht mogelijk bij elkaar wil hebben. en met de projectie die ik wil (5/6cm) kom je al gauw tussen de 600/800 reeks te zitten.

het eerste wat ik leerde in het consult met dokter nio is dat je altijd 2 cm bij de implantaat diameter moet rekenen aangezien er nog de huid en het weefsel is die nog over het implantaat heen vallen.

dus de diameter van 15.5 die ik wil komt dan neer op een implantaat van 13.5 cm in diameter.

Het effect van de borsten heel dicht bij elkaar in het midden wat mijn nummer een wens is kan bij mij helaas niet. Omdat mijn tepels erg wijd uit elkaar staan en hij de tepels als middelpunt moet nemen kunnen de implantaten niet in de mate die ik wil naar het midden geplaatst worden. Aangezien de tepels dan helemaal aan de buitenkant van mijn borst zouden komen te zitten.. dus die wens moest ik bijstellen.

We gaan ze zo ie zo onder de spier zetten omdat ik weinig eigen vet heb. Uiteindelijk kwam de keuze op 560cc trx (responsive gel) natrelle implantaten met een diameter van 13.5cm en een projectie van 6.4cm.

een projectie die mij ineens veel te hoog leek nu het implantaat smaller is dan ik dacht. (hij had zelfs een implantaat met 7.1cm projectie 700cc in gedachten) Alleen hij zei dat ik ze anders niet groot genoeg zal gaan vinden. Hij hield zich heel erg vast aan een foto die ik had laten zien. Hij zei: tja jij wilt van die ballen dan moet je een hele hoge projectie… het punt is alleen dat ik helemaal geen ‘ballen’ wil ik wil wel grote maar ook natuurlijk ogende borsten. Ik heb het idee dat hij zich iets te veel heeft vast gehouden aan die foto die hem volgens mij een heel vertekend beeld heeft gegeven van wat ik werkelijk wil.

Er is een reden dat ik voor dokter nio heb gekozen. Ik heb bijna geen borsten en het doel is hele grote (natuurlijk ogende) borsten. De meeste chirurgen gaan maar tot een bepaalde grote en vinden het al snel ‘te groot’ of ‘niet kunnen’ De reden waarom ik dokter nio heb gekozen is omdat hij zo groot gaat als jij wil (tot wat er fysiek mogelijk is). Tijdens het consult merkte ik dat hij zover mee ging in mijn wensen dat voor mij de grenzen niet meer duidelijk waren. Het kwam er op neer dat hij alles wel in me wou stoppen. Hij zij zelfs: ‘tja ik ben jou robot ik stop er in wat jij wilt, ik zou zelfs 1000cc in je kunnen stoppen als dat jou wens is. Maar als je het dan lelijk vind achteraf omdat ze onpraktisch zijn, geheel uitsteken aan de zijkant of andere complicaties dan kan ik er niks aan doen.’

Ik ben iemand die heel erg enthousiast is over dit onderwerp en duidelijke wensen heeft. Ik had alleen verwacht dat hij van mijn wensen een compact idee zou kunnen neerleggen in de grenzen die mijn lichaam bieden. En het feit dat hij bereid is om al die grenzen over te gaan en mij ook een heel lelijk resultaat zou willen geven "als dat is wat ik wil' maakt mij een beetje angstig.

Ik had graag willen horen waar de grenzen lagen bij mijn lichaam. Dat ik het dichts bij het resultaat kom wat ik wil maar wel binnen de grenzen van ethische schoonheid. Ik had graag meer zijn professionele mening willen horen over wat de beste optie is. Ik kwam zeg maar binnen met allemaal ideeën en had verwacht dat hij dit zou omzetten in een concreet plan. Maar ik kwam met de zelfde vragen het consult weer uit. Dit is de reden waarom ik wat onzeker weg liep uit het consult. Herkennen meer mensen die een consult hebben gehad met nio dit gevoel van onzekerheid? Het idee van, ok alles kan maar wat is nou mijn beste optie? Ik voelde me alleen gelaten in een keuze die ik niet alleen kan nemen. Een keuze waar ik samen met een professional (dr nio) had moeten uit komen… naar mijn idee..

bedankt voor het luisteren, ik hoor graag van jullie!

meer informantie over natrelle trx responsive gel: http://www.simplybreastimplants.com/breast_implant_sizes/natrelle_inspira_trx-tsx.html

Link to comment
Share on other sites

Hoi!

Ik weet natuurlijk niet wat voor een foto je hebt meegenomen.

Maar ik had bij Nio helemaal niet deze ervaring.

Maar ik moet zeggen dat mijn wensen niet zo specifiek waren als die van jou.

Als ik Het zo lees, waarom maak je dan niet nog een afspraak bij plovier?

Misschien kan die iets beter aan jou wensen voldoen?

Link to comment
Share on other sites

Ik had dat ook niet hoor bij nio ,ik heb gezegd wat ik ongeveer wilde ,heb gepast en twijfelde tussen 600 en 700 CC gevraagd wat hij mij aanraadde hij is tenslotte de specialist ,hij raadde 600 aan ,en ze zij prachtig geworden helemaal zoals ik t wilde,hetzelfde met mijn dochter ook een heel fijn consult gehad en die word 2 juli door hem geopereerd,dus kortom ik was heel blij met mijn consult en het resultaat

Xx jenette

Link to comment
Share on other sites

Guest Jevana

Ik heb het ook niet zo ervaren. Hij is idd wel zo dat de klant koning is. En als jij heel specifiek heb verteld wat je wilt zou hij proberen dat waar te maken. Bij mijn passessie had ik op een gegeven moment een aantal cc in mijn pas bh en vroeg wat ik er van vond. Van niks naar dat was natuurlijk al heel mooi. Maar hij zei ik zie nog niet DE glimlach. Dus stopte hij er wat bij. Toen had ik volgens hem DE glimlach en maakte hij foto's. Daarna vertelde hij pas het aantal cc. En dat deze maat goed bij mijn lichaam past. Wordt 600cc. Anders nog een consult aanvragen en dat je wat meer zijn opinie wilt?

Link to comment
Share on other sites

Ik herken Nio ook niet in jou verhaal. Wel in de verhalen van de meiden boven mij. Misschien idd naar plovier of nog n consult en dan alles wat je in je hoofd hebt even opzij zetten en passen en kijken waar jij je goed en mooi bij voelt!

Naar mijn idee is Nio wel realistisch en als t echt complicaties of wat dan ook zou opleveren dat hij dit dan zou zeggen!

Succes ermee in ieder geval!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Het spijt mij maar ook herken Nio niet in jou verhaal...

Begrijp me niet verkeer...

maar je neemt een foto mee van wat je wilt maar je had liever advies van kleiner willen hebben?

Joh wees blij!

Die man heb gouden handjes en kan toveren,

ontarm die handjes en ga bikini's shoppen.

Ik zou zeker een 2e consult doen,

uit je zorgen..hopelijk kan hij je onzekerheid wegnemen.

Of consulteer nog een arts., Plovier is ook een grote borstenman!

Mijn ervaring...

Ik ben gaan zitten, liet een aantal foto's zien van wat ik wou.

Zelfde als bij jou..een decolleté kon ik op m'n dikke reet schrijven.

Verder was hij erg realistisch.

Ik vroeg tot hoe ver ik kon gaan qua cc's.

Tot 800cc zou comfortabel gaan vanaf daarboven kwamen de lasten.

Hou je niet teveel vast aan die cc's en vertrouw op de chirurg.

Ik ben stuk kleiner als jou toen ik die 800 kreeg dacht waaaah groot!

Eerste 3 maanden echt mega huge en nu kijk ik in m'n bh en denk ik he wtf waar zijn die silicoontjes gebleven??

Echt wennen doe je zoooo snel!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.