Jump to content

moeite bij bepalen van hoeveeheid cc helluup!!!


Gammie

Recommended Posts

Na lang rondgekeken te hebben is het nu wel tijd om me voor te stellen dacht ik!

Ik ben een jonge vrouw van 28 trotse mama van twee kindjes en werkzaam in de detailhandel.

Ik heb altijd al nagedacht over een borstvergroting maar het is financieel nooit haalbaar geweest, nu kan het eindelijk!

In een korte tijd van ongeveer twee weken heb ik twee plastische chirurgen gezien namelijk DR. Blecourt en DR. Koopman bij het Bergman kliniek.

Ik heb nu een klein a cupje zeg maar gerust aa en omvang 70 ben 1.68 lang en weeg 57 kilo ik wil graag naar een mooie volle C cup!

DR. Blecourt heeft tijdens ons consult gezegd dat het minimaal 200cc en maximaal 300cc kon worden dus een volle B en misschien een kleine C als ik het goed heb? ik was best teleurgesteld vond het jammer maar dacht ach word hoe dan ook groter dan nu!

Toch nog een gesprekje aangevraagd bij DR. Koopman leuke aardige man trouwens haha hij heeft mij weer verteld dat ik makkelijk voor 400cc kon gaan.

na hem verteld te hebben dat ik echt geen ballen wil maar zo natuurlijk mogelijk zei hij nou dan zou ik voor 385cc gaan dual plane ronde protheses. dit zou dan toch bijna een d cup zijn of heb ik het mis?!

Ik ben echt bang dat het van die ballen gaan worden met 385cc van die pornotieten dat wil ik echt niet! dus nu denk ik ik zal maar voor 350 cc gaan middenwegje kunnen jullie lieve dames met me meedenken advies is zoooo welkom ik weet het allemaal niet meer ...

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

Ik ben 20 mei geopereerd door dr blecourt..... hij zou mijn borsten liften en vergroten.

Ik wil je eerlijk zeggen dat hij echt wel goede kijk heeft op hoeveel cc hoor!! Het klinkt misschien weinig maar hij vind natuurlijk erg mooi! wel dat ze vergroot zijn maar niet van die ballen!

This natuurlijk wat je zelf wilt maar tijdens onze gesprekken zei hij dat hij tussen de 200 en 250 cc zou plaatsen......

Nadat ik op dit forum was gaan rond kijken begon ik het erg spannend te vinden omdat hier vaak minimaal over 300 cc word gesproken!!

Ik dacht....straks word ik wakker en dan zijn het hele kleintjes.........

Vol vertrouwen toch de operatie ingegaan.....toen ik wakker werd (mommy make over dus ook buikwandcorrectie)

Vroeg ik meteen en??? hoeveel is er in gegaan? 275 cc mevrouw.....

Meer dan we hadden afgesproken! Maar ze passen perfect bij mijn lichaam!!! op de operatie tafel kijkt hij sowieso nog goed wat mooi bij het lichaam staat!!!

Maar goed.....je moet je gevoel volgen!!

Ik kan alleen zeggen dat blecourt echt goed is en kundig!

Link to comment
Share on other sites

een kennis van me is inderdaad ook door dr blecourt geopereerd vandaar ook dat ik mijn eerste consult bij hem had.

bij haar is er uiteindelijk ook meer ingegaan dan dat er werd gezegd.

maar goed ik ben dus bang dat ik het niet zo ga treffen ls jullie maar dat ie dan gewoon gaat voor de 200 cc en dat vind ik echt weinig ik wil wel echt een c cup! heb nooit wat gehad nu wil ik dit echt zo graag mijn voorkeur ging dus ook uit naar hem hoor maar was wel teleurgesteld na mijn consult.

hij zei trouwens ook dat 300 zeker wel de max was en dat hij tijdens de operatie pas kijkt hoeveel het daadwerkelijk word en dat ie altijd voor de maximum gaat wat mooi is klinkt dit bekend :)

Link to comment
Share on other sites

Dit klinkt zeker bekend!

Zoals ik al zei.....na consult en rondlezen hier was ik ook beetje teleurgesteld en bang dat het weinig zou zijn......maar nu reuze blij!

Eerste dagen was ik zelfs beetje geschrokken....ze staan dan natuurlijk ook nog gespannen van vocht enz en alles moet op zijn plekje zakken.....ze waren groooooot.....

Nu de zwelling aan het afzakken is vind ik ze echt super mooi worden!!! Hij heeft echt goeie kijk hoor, en als je duidelijk aangeeft dat je wel maximum wil dan zal hij daar echt wel naar luisteren!.....

Link to comment
Share on other sites

het scheelt natuurlijk wel dat jij van jezelf al wel borst had, dat is bij mij dus niet zo zou dat wat uitmaken ik weet t echt niet ik maak mezelf helemaal gek en dat vooral omdat beide artsen wat anders zeggen erg vervelend !

jij hebt zeker geen fotos ? :)

ik ben de laatste tijd zo gefocusd op borsten hahaha ik betrap mezelf iedere keer weer erg zeg dit (schaam schaam)

Link to comment
Share on other sites

ik heb wel foto's hoor.....

Zal ze toch maar in een mapje zetten......alleen foto is van vlak na de operatie....nog geen nieuwe gemaakt....

Ik heb natuurlijk een andere operatie gehad....borstlift met vergroting.....er is dus wat weggehaald en weer bij gedaan...

(na zwangerschap in de tijd dat ik borstvoeding had ik H, voor de zwangerschappen kleine c.....als hij alleen een lift zou doen zou ik een kleine B krijgen...we zouden voor een volle C gaan....Maar ik heb waarschijnlijk dus nu een D of E cup....)

Maar zoals ik al zei...hij heeft echt wel kijk erop wat bij je lichaam past

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ze in mijn galerij gezet.... weet alleen niet of hij openbaar of prive staat.....als je niks kan vinden voeg me dan even toe als vriend...dan kun je ze bekijken

Op de foto lig ik trouwens nog wel haha dus binnenkort zal ik even foto opzetten als ik sta...staan ze wat mooier en beter op

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.