Jump to content

Al 3x van arts gewisseld via Praktijk Gabriels - ervaringen met Dr. Hupkens?


Pluisje

Recommended Posts

Hoi iedereen,

Ik ben nieuw op dit forum en ik hoop dat ik mijn verhaal in de goede categorie heb gezet. Graag zou ik de ervaringen die ik zo ver met Praktijk Gabriels heb met jullie willen delen en om advies willen vragen.

September 2014 ben ik voor het eerst bij Diana op consult geweest voor in eerste instantie een borstvergroting. Diana is een hele lieve en aardige vrouw, vind ik. Toendertijd wist ik nog niet dat ik ook een borstlift nodig zou hebben en Diana heeft dat tijdens het consult ook niet gezien/gezegd. Het gesprek verliep goed en ik mocht bij Dr. David Schiettecatte op consult komen in Amstelveen. Diana zei dat ik 500cc zou kunnen krijgen! Uiteraard was ik super enthousiast en blij. Dus, op naar Amstelveen. Helaas is dat een stukje rijden vanaf mijn woonplaats, zo'n 2 uur, maar je moet er iets voor overhebben toch? In het consult gaf dr. Schiettecatte gelijk al aan ontzettend hoofdpijn te hebben en het gesprek was daarom (denk ik) erg gehaast en niet heel erg fijn. Ook vertelde hij mij gelijk dat een borstvergroting er niet in zou zitten, omdat mijn borsten daar te veel voor hangen. Ik zou dan last krijgen van de zogenaamde 'double bubble', een effect dat lijkt alsof je eigenlijk 4 borsten hebt. En dat wil ik natuurlijk niet! Die informatie was voor mij al even slikken omdat ik me (ook qua kosten) had ingesteld op alleen een borstvergroting en heel erg verheugd had op wat Diana 'beloofd' had. Toen zei hij dat de 500cc ook niet zouden passen omdat mijn borst daar niet breed genoeg voor is. En als klap op de vuurpijl vertelde hij ook nog dat als hij een borstlift zou doen, dat dat in losse operaties van elkaar zou moeten gebeuren, dus dat ik 2x geopereerd zou moeten worden.

Het klinkt misschien overdreven maar ik ben in de auto in tranen uitgebarsten, zo enorm teleurgesteld was ik. Heel het stuk op en neer naar Amstelveen om daar dit rotnieuws te moeten horen. Gelukkig was mijn vriend daar om me te troosten en hij moedigde mij aan een nieuw consult bij Diana te plannen om het erover te hebben.

Dat heb ik dus gedaan, het was inmiddels oktober 2014. Ik vertelde Diana over mijn ervaring en ze vond het heel jammer dat het gesprek met Dr. Schiettecatte zo was gelopen. Dat de 500cc niet zou passen vond ze raar. Ze had zelf namelijk ook meting gedaan, en volgens haar meting zou dat wel moeten passen. Ze stelde een andere dokter voor, namelijk Dr. Frans Straten. 2 dagen daarna kon ik al op consult komen bij hem, waar ik erg blij mee was.

Dit was een heel erg fijn gesprek! Een hele aardige en rustige man. Gelukkig kon dit consult in Barendrecht, dat is een stuk dichterbij mijn woonplaats. De eerste vraag die ik stelde was uiteraard of hij wél een borstlift met protheses in één operatie zou kunnen doen en het antwoord was ja! Mijn rotgevoel was als sneeuw voor de zon verdwenen. Hij vond 500cc wel echt veels te veel, en achteraf had hij denk ik ook wel gelijk. We waren op 350cc gesetteld. Na het consult heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor de operatie. Deze wilde ik graag plannen op 4 mei 2015, omdat ik nog even moest doorsparen voor de borstlift.

Hier zijn dus ondertussen zo'n 7 maanden overheen gegaan en ik heb eindelijk mijn bedrag bij elkaar. Vorige week belde ik de praktijk op om te vragen of alles nog goed in het systeem stond qua afspraak en of de factuurgegevens etc. nog klopten. Toen ik vertelde dat mijn afspraak op 4 mei zou zijn, moest de receptioniste 'even iets navragen'.. om mij vervolgens te vertellen dat de dokter dan op vakantie is!!? En daar komen ze nu mee? Ik heb alles al geregeld qua werk vrijvragen, hotelboeking en opvang om de week na 4 mei te kunnen herstellen maar dat viel dus weer compleet in het water. Het ergste vind ik nog wel dat ze mij daar niet over gebeld hebben, maar dat ik er zelf op deze manier achter moest komen. Wederom een klap van teleurstelling.

Ik heb daarom gevraagd welke dokter en nog meer rond die datum zou kunnen opereren. Ik kreeg te horen dat dokter Pieter Hupkens mij eventueel op 2 mei zou kunnen opereren, maar dat ik dan wel weer op consult moet komen in.. je raadt het al.. Amstelveen. Maargoed, ik wil dit zo ontzettend graag dus ik heb hiermee ingestemd. Aanstaande vrijdag is het consult gepland.

Ik heb een beetje onderzoek gedaan op internet en lees goede recensies over deze dokter. Het enige wat mij opviel is dat op zijn website (http://www.dokterhupkens.nl/borsten.html) er niets gezegd wordt over een borstlift in combinatie met implantaten, alleen met eigen lichaamsvet (en daar ben ik denk ik niet geïnteresseerd in). Ook kan ik geen recensies vinden over andere vrouwen die deze behandeling bij hem zijn ondergaan.

Dus hier komt dan eindelijk mijn vraag: Wie heeft er ervaring met Dr. Hupkens? Weet iemand of hij borstlifts en borstvergrotingen in dezelfde operatie uitvoert? De receptioniste van Diana verzekerde me van wel, maar ondertussen geloof ik niet zo heel veel meer. Ik wil niet weer het hele stuk naar Amstelveen om weer rotnieuws te horen! :(

Bedankt als je dit lange verhaal gelezen hebt, het voelt in ieder geval goed even mijn hart te kunnen luchten :)
XO Pluisje

Link to comment
Share on other sites

Hoi Pluisje

Als bovenaan de pagina onder zoeken dr.hupkens intoetst en onder onderwerpen forums vind je meerdere berichten.

Groetjes Ank

Link to comment
Share on other sites

Hoi Pluisje

Even persoonlijk,is een borstlift wel noodzakelijk bij jou.Jammer dat je aan die datum vastzit anders zou je nog bij een andere pc op consult kunnen gaan

xxAnk

Link to comment
Share on other sites

He pluisje,

Ik kan je helaas niet helpen met ervaringen maar vind het wel super vervelend voor je dat het zo loopt! Niet echt netjes inderdaad... hopelijk kan iemand je hier helpen! Zou je hem niet eerst telefonisch kunnen bereiken om te vragen of hij dat doet ? Voor je er inderdaad weer helemaal heenrijd..

Hoop dat het allemaal goedkomt voor je!

Liefs x

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ank,
Helaas is de borstlift waarschijnlijk wel noodzakelijk, dat hebben nu 2 andere plastisch chirurgen ook al vastgesteld.
Hoi Rominaa,
Dankjewel! Ik denk dat ik gewoon een beetje pech heb. We houden gewoon vol ;) Op jouw advies heb ik naar de praktijk van Dr. Hupkens zelf gebeld! Echt gek dat ik daar niet eerder aan heb gedacht haha. Dit was een heel goed idee want ik kreeg de dokter zelf aan de telefoon! Ik heb gelijk al mijn vragen kunnen stellen en dat pakte allemaal goed uit. Het consult op vrijdag kan nu niet snel genoeg komen, ik hoop dat hij mij kan helpen!

Link to comment
Share on other sites

Wat fijn! Fijn dat je hem zelf even gesproken hebt, dan weetje dat je niet weer voor niets zo'n stuk hoeft te rijden. Nu kan je weer ergens naar uitkijken :D ben heel benieuwd wat er word gezegd vrijdag! Hou je ons op de hoogte ?

Liefs Rominaa x

Link to comment
Share on other sites

Eerlijk gezegd zou ik niet voor dr. Hupkens gaan als je zo'n goed gevoel hebt bij een chirurg. Hij is tenslotte de gene die in jou lichaam moet snijden en jij moet je daarbij goed voelen. Kan je het niet verzetten dat je alsnog door dr. Straten geopereerd kan worden? :)

Link to comment
Share on other sites

Zal ik zeker doen Rominaa! :3:

Hoi Dee_ss! Hoewel het gesprek bij Dr. Straten goed verliep, was ik toch nog niet 100% zeker over de cc's. Ik ben bang dat ze misschien te klein zouden zijn. Ik had daarom voor mijn operatie nog een consult met Dr. Straten willen plannen om het daar over te hebben. Het consult bij Dr. Hupkens geeft me dus de kans al mijn vragen nog een keer te stellen wat ik erg fijn vind, het is namelijk toch al een maand of 7 geleden en allemaal een beetje weggezakt. Als mijn gevoel bij Dr. Hupkens net zo goed of beter is vind ik het ook geen probleem om door hem geopereerd te worden. Op dit moment zijn de gevoelens over beide artsen voor mij erg positief. Dr. Hupkens klonk erg aardig over de telefoon en erg betrokken, hij heeft zo het een en ander al uitgelegd en gevraagd. Mijn eerste indruk is dus goed, ben erg benieuwd wat het consult van vrijdag gaat brengen :) Mocht het uiteindelijk toch tegenvallen, kan ik altijd nog de keuze maken om door Dr. Straten geopereerd te worden, alleen qua datum prikken wordt het dan wat lastiger omdat ik aan wat verplichtingen vastzit.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Pluisje,

Wilde je gerust stellen wat dr. hupkens betreft. Ben zelf door hem geopereerd en mijn eerste keus was ook F. Straten omdat ik over hem veel goeds gelezen had, maar inderdaad die kon niet op 2 mei ;) Toen werd het dr. Hupkens en daar had ik een super goed gevoel bij. Uiteindelijk is heel mijn bv vervroegd en heb ik toch voor Hupkens gekozen. Ik heb geen borstlift gehad maar weet wel dat dr Hupkens gespecialiseerd is in borstreconstructies en die doet hij heel goed! Ik weet zeker dat hij jouw borsten supermooi zal maken!! Heel veel succes !!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.