Jump to content

Backpacken na BV


Dee_ss

Recommended Posts

Hoi lieve meiden,

Ik heb jullie al eerder verteld dat ik 3 maanden na mijn BV op vakantie ga. Hier heb ik alleen niet bij verteld dat wij gaan backpacken. Het is een zware operatie, dus onderschat het echt niet maar ik ben zo benieuwd of een van jullie hier ervaring mee heeft? Ik ga 1 september en hoop tussen 26 mei en 9 juni geopereerd te worden. Of zouden jullie mij adviseren om na mijn backpack de BV uit te laten voeren? Ik wil zo graag zelfverzekerd op Bali in mijn bikini liggen!!

Ik ga overigens 1 maand naar indonesie.

Liefs, D

Link to comment
Share on other sites

Nou.. weet je.. ik denk dat je dat rustig kunt doen hoor..

Uiteraard zal het in het begin ff onwennig zijn om je rugzak om te hangen (zeker als je je prothesen achter de spier krijgt) maar je mag officieel weer alles..

Zorg dat je in de weken voor je naar indonesie gaat (dus na het herstel van de eerste 6 weken) weer langzaam op te bouwen met gewicht tillen.. Oefen ook al vaker met gewicht op je rug, bouw dat ook op. Dan weet ik bijna zeker dat het gewoon gaat lukken als je (bijna) 3 maanden po bent.

Veel plezier!!

(anders de een of andere sterke adonis meenemen joh ;) )

xx BB

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.