Jump to content

Prijzen van alléén de implantaten? Wie weet dit (bijv. door heroperatie o.i.d.)


Recommended Posts

Hi iedereen!

Ik wil heel heel heel graag blij zijn met mijn boobies, maar op dit moment ben ik dat nog niet zo heel erg.

Ik heb nu 600cc en mocht ik over 6 weken (dan ben ik 3 maanden PO) nog niet happy zijn, overweeg ik een heroperatie voor kleinere.

Nio had mij beloofd dit kosteloos te doen, omdat hij overtuigt was dat ik blij zou zijn met 600cc, maar geeft nu wel aan dat mocht ik het willen, ik wel zelf de implantaten moet betalen (alleen het opereren is kosteloos).

Heeft iemand enig idee hoeveel deze kosten? Het gaat om de eurosilicone 500cc (2x dus, hihi).

Hoef geen commentaar op dat ik het niet opnieuw moet laten doen, want ben hier ook nog helemaal nog niet over uit..dus heeft niet zoveel zin:-)

Nio geeft per mail (hij heeft ze niet gezien) aan dat het de komende weken nog kan gaan zakken en kleiner worden.. dus hope so!

Het liefste laat ik ze lekker zitten en ik wil ook helemaal niet nog een keer geopereerd te worden, maar ik zou het doodzonde vinden als ik ze de rest van mijn leven te groot vind. Van schaamte voor te klein naar schaamte voor te groot.. Het gaat om een subtiel verschil, maar wel een die ik zelf zou merken en waarderen.. net iets minder bolling van boven en iets minder breed aan de zijkant (als ik nu mijn armen omhoog doe zie je zo duidelijk dat het nep is.. dit is het beste te zien in de foto 18 weken PO die van boven is genomen.. ik heb dunne armpjes)

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.