Jump to content

iemand ervaring met velthuiskliniek bij ontevredenheid


Guest boo18

Recommended Posts

Guest boo18

hoi meiden

het zit me niet helemaal lekker vorige week ben ik op extra controle geweest en kreeg daar het gevoel " je hebt betaalt het zit er in gevoel " ik werd niet gerust gesteld heb er veel voor betaalt en wil eigenlijk niet naar een andere kliniek weer betalen.

Link to comment
Share on other sites

Jij had een andere locatie en arts zie ik maar ik zit bij Moojen in Hilversum en had ook een extra controle maandag omdat ik dacht dat ik ergens vocht bleef houden maar ik werd netjes geholpen door haar en als ik mail mailt ze direct terug zelfs op zondags.

Ze geeft me nog altijd t gevoel dat ik ten alle tijden contact mag opnemen, echt heel fijn!

Link to comment
Share on other sites

Guest boo18

Ik ben Door dr tits geholpen in Eindhoven ik het het idee dat een borst te laag is gezakt en tijdens het aanspannen vervormt de borst heel erg! recht veranderd ook maar niet zo als links dan zie je de scheiding van de prothese.

Link to comment
Share on other sites

Vreemd....ik ben ook in eindhoven bij Tits geweest,maar ik heb echt hele goede ervaringen tot nog toe,ik heb wel een keer gemaild gehad dat ik zei dat ik vond dat mijn borsten ongelijk waren maar daar gaan ze pas naar kijken bij controle van 3mnd omdat dan pas alles op zijn plek zit,bovendien was dit voor de bv al dat ik dit zag.

Link to comment
Share on other sites

Guest boo18

hij had een aantal verklaringen maar die klopte niet dat heb ik ook gezegt. denk ook niet dat het aan de arts ligt maar dat die zo moet handelen zo dat ik het laat zitten 1 juli heb ik weer controle vraag anders dan wel naar een so het is gewoon niet mooi zo

Link to comment
Share on other sites

Hoi Liske,

Nou ik heb een aantal jaren terug bij het Velthuis kliniek in Eindhoven een neuscorrrectie gehad. Na de operatie was ik ook niet te tevreden en heb gezegd dat ik gewoon nog een X geopereerd wilde worden. En dat gebeurde ook door een andere chirurg daar en heb niks bijbetaald. Als je niet tevreden bent dan moet je dat echt duidelijk kenbaar maken en erop staan dat je nog eens geholpen gaat worden en kostenloos en je niet zomaar laten afpoeieren, want dat doen ze graag daar heb ik het idee.

Dat is ook de reden dat ik voor mijn komende borstvergroting daar niet heen ga.

Succes meid. Hoop voor je dat alles toch nog mooi op z'n plek gaat zitten

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.