Ga naar inhoud

Van 85F naar 65C naar ??


Aanbevolen berichten

Hoi allemaal!

Mijn eerste consult is gepland op 24 april a.s. en mijn operatie zou gaan plaatsvinden op 4 juni a.s.

Ik heb natuurlijk al veel info opgezocht en ben al achter heel veel dingen gekomen. Het grootste gedeelte dankzij dit forum. Echt heel fijn!

Nu ben ik op zoek naar ervaringen van dames die eerst een grote cupmaat hadden, zijn afgevallen, en vervolgens een BV hebben gedaan.

Ik had op mijn zwaarste gewicht een cup 85F (te vertalen naar 75G/65H zo ongeveer, wanneer ik niet een hele dikke omvang zou hebben gehad denk ik?). Nu ben ik heel veel afgevallen, en doe ik aan bodybuilding.

Mijn lijf is nu heel wat slanker en m'n huid is overal redelijk strak getrokken met hier en daar wat straie.

Nu is er van mijn grote volle borsten weinig overgebleven. Een C-cup oid. En behoorlijk wat vel. Die zijn helaas niet strak getrokken :P

Ik ben zelf maar 1.55 groot en weeg nu rond de 57kg. Mijn plan is om rond de operatie zo'n 50kg te wegen. Dus er zal nog redelijk wat vet verdwijnen. Ik verwacht dat er ook nog wel wat vet in mijn borsten zal verdwijnen.

Ik ben sowieso een voorstander van grote borsten, ik wil toch wel weer een minimale Ecup hebben. Ik wil graag een high profile, ronde protheses. Ik vind het niet erg als ze "nep" lijken, maar ik wil wel dat het nog enigszins in verhouding blijft met mijn lijf.

Ik vraag mij af of ik ze op zal moeten laten vullen tot de maat die ik had toen ik nog dik was? Omdat ik redelijk wat vel over heb?

Of moet ik dan denken aan een vergroting / lift? Dat ze huid verwijderen? Of een tepelcorrectie?

Mijn vraag is of er dames ervaring hebben hiermee. Van een grote cup naar een kleine cup.. en naar welke cup toen je de borstvergroting hebt gedaan? Hoeveel cc daar voor nodig was? Of er een lift voor nodig was?

Bedankt voor jullie berichten alvast xx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi

Ik weet niet of je nog een ander topic hebt, maar ik mis een beetje waar je op consult gaat :)
Het ligt er namelijk aan, welke pc je gaat nemen, hoe het opgevult gaat worden.. Normaal gesproken moet de ruimte die er ontstaan is, wel redelijk goed opgevuld worden, zeker als je nog weefsel van jezelf hebt, anders is de kans op een double bubble heel groot.. Of op ruimte die over blijft, waardoor je borsten er niet echt mooier op zullen worden..

Er zijn artsen die zijn voorstander van een anatomische prothese, en er zijn pc's die voorstander zijn van rond, met maximale vulling..

Voor beide methoden valt iets te zeggen.. Ligt ook een beetje aan de stand van je tepel en aan de rekbaarheid van je huid. Verder is je borstbreedte nogal belangrijk.. Deze bepaalt namelijk hoe breed de prothese kan zijn.

Wij kunnen je helaas hierin geen advies geven, dat kan enkel de arts, omdat deze je borstbreedte op kan meten op de manier waarop dit moet.

Een 85F is te vertalen naar een 65J (niet een 65H ) ;) Maar dit kun je niet zo stellen natuurlijk, aangezien de verhouding bij een 85F anders is dan bij een 65J :)

Er zijn hier heel wat meiden die afgevallen zijn, en dus ruimte hadden om te vullen. De stand van je tepels bepaalt vaak of er ook een lift nodig is. Staan ze nog mooi naar voren, dan is vullen vaak genoeg.. Wijzen ze toch wel aardig naar beneden, dan is liften vaak de enige mooie mogelijkheid.

Je geeft aan dat je nu een 65C over hebt en je wilt naar een 65E? Begrijp ik dat goed?

Dat is niet echt heel veel groter.. 65E is dan weer vergelijkbaar (als je het zo wilt stellen)85A....

Je moet misschien eens plaatjes/afbeeldingen zoeken van borsten die je mooi vindt.. want zoals je ziet, zegt een maat niet alles ;)

Een plaatje zegt vaak veel meer over de verhoudingen.

Succes!!

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel erg bedankt voor je bericht BB!

Ik heb een topic geopend in het voorstelgedeelte.

Ik heb op 24 april a.s. een afspraak bij dr. Plovier, en op 4 juni a.s. staat mijn operatie gepland.

Jij bent er heel wat meer in thuis kan ik lezen uit je verhaal. Erg duidelijk uitgelegd. Dankjewel daarvoor.

Ik heb al heel veel mooie plaatjes van borsten zoals ik ze wil hebben. Groot en "porno", maar wel in m'n verhouding met m'n lijf.

Ik had eerst gehoopt dat een opvulling genoeg zou zijn, maar de meer ik hier rond kijk e.d. hoe meer het duidelijk wordt dat het waarschijnlijk een lift met opvulling wordt.

Mijn tepels wijzen alles behalve naar voren, en ik heb denk ik meer vel over dan ik in m'n hoofd voorstel.

Gisteren werd me dat redelijk duidelijk en daarom heb ik waarschijnlijk een beetje een warrig verhaal er van gemaakt. Ik wilde denk ik graag horen dat het makkelijk alleen met een opvulling kan.

Maar het hangt van veel meer af blijkbaar haha.

Bij Plovier is het momenteel erg druk, en een eerste mogelijkheid was pas 24 april. De eerste mogelijkheid voor een operatie pas 4 juni, dus die heb ik gelijk maar gereserveerd.

Ik ben erg zenuwachtig, en kijk er erg naar uit.. maar dat ik niet echt weet waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten sloopt me wel een beetje.

Ik ga denk ik een foto van m'n borsten naar Plovier sturen, samen met foto's zoals ik ze graag zou zien, en hoe hij dat voor zich ziet, of hij dat kan en wat daar voor nodig is.

Heel erg bedankt voor je berichtje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Poeh, die Plovier heeft het idd druk dan! Heb ik nog nooit gelezen, dat er zo een lange wachttijd bij hem is.. Balen zeg.. Dan zit je zeker in onzekerheid.

Een email sturen met foto's is misschien wel een goede optie idd, dan heb je al enig zicht op wat wel of wat niet kan :) Geeft al wat rust in je hoofd :)

Succes!!

xx BB

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.